Şimdi Ara

Motosiklet Muayene Hakkında ve Akü Şarj Cihazı Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 Kuba Str 250 motosikletim var...İstanbulda olduğum için memlekette garajda yatıyor...Kurban bayramından sonra inşallah köye gidicez...Motorun muayeneside geldiği için Muayeneye götürcem fakat Motor Ehliyetim yok...Bu muayenede motor ehliyeti isteniyormu veya bakılıyor mu ?

Motorun arka Stop lambasının 9 adet sıralı led lambasından sadece 3 adeti yanıyor 6 adeti yanmıyor bu muayenede problem olur mu ? Nası bi çözüm bulabilirim bu Stop Arka Led lambaya ?

Motosikletim uzun süre memlekette yattığı için aküsü boşalıyor...Geçen sene istanbul kadıköydeki bi motosiklet mağazasından H-Tronik marka alman malı olan bu Akü Şarj cihazını satın aldım Hiçbir işe yaramadı şarj yapmadı...Hem kuru akü hem sulu aküde defalarca günlerce şarjda bıraktım tık yok...VARMI ŞAĞLAM 6V-12V-24V ARAÇ VE MOTOSİKLET İÇİN İŞE YARAR Bİ AKÜ ŞARJ CİHAZI ? YANLIZ HEM ARABA HEMDE MOTOSİKLET İÇİN UYGUN OLANI VE HIZLI ŞARJ YAPAN TAVSİYE EDERSENİZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 6 Eylül 2014; 0:07:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muayenede tüm ışıklandırmaların sağlam ve yanıyor olması gerekli, son muayene yaptırdığımda ehliyet istememişlerdi ama sen yinede araştır. akü konusunda ise akün ölmüş olabilir aklında bulunsun birdaha motoru uzun süre yatıracaksan aküyü söker bir kenara koyarsın ve aküye hiç birşey olmaz
  • Akü sarj cihazı tavsiye eder misiniz ?
  • Ben 5 kere muayeneye gitmiş biri olarak söylüyorum. Hiç ehliyete bakmadılar.Sadece bir kere nüfus cüzdanımı istedi kimliğimi doğrulamak içinmiş diğer 4 kerede hiç bişey istemedi benden.Akü sarj için birşey diyemiycem çünkü hiç bilgim yok kusura bakma. motosiklet ehliyeti almanı tavsiye ederim huzurlu bir şekilde sürüş yapabilmen için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1654

Ben 5 kere muayeneye gitmiş biri olarak söylüyorum. Hiç ehliyete bakmadılar.Sadece bir kere nüfus cüzdanımı istedi kimliğimi doğrulamak içinmiş diğer 4 kerede hiç bişey istemedi benden.Akü sarj için birşey diyemiycem çünkü hiç bilgim yok kusura bakma. motosiklet ehliyeti almanı tavsiye ederim huzurlu bir şekilde sürüş yapabilmen için.

Benim Korna çalmıyor buna bakıyorlarmı ?

Bide Kuba str 250 arka stop led lambamın 9 adet ledinden sadece ortadaki 3'ü yanıyor bu problem olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimAtmaca

quote:

Ben 5 kere muayeneye gitmiş biri olarak söylüyorum. Hiç ehliyete bakmadılar.Sadece bir kere nüfus cüzdanımı istedi kimliğimi doğrulamak içinmiş diğer 4 kerede hiç bişey istemedi benden.Akü sarj için birşey diyemiycem çünkü hiç bilgim yok kusura bakma. motosiklet ehliyeti almanı tavsiye ederim huzurlu bir şekilde sürüş yapabilmen için.

Bide Kuba str 250 arka stop led lambamın 9 adet ledinden sadece ortadaki 3'ü yanıyor bu problem olur mu ?

Korna: fonksiyonunu yerine getirmiyor evet bakıyorlar ağır kusur
    kusura bakma özür dilerim fren şeyini görmemişim fren lambalarının kısmen yanmamasıda ağır kusurdur ama oradaki teknisyenin yorumlamasına kalmıştır genelde öyle oluyor bazen geçer bazen geçmez.

• quote:

quote:

quote:

kusura bakma özür dilerim fren şeyini görmemişim fren lambalarının kısmen yanmamasıda ağır kusurdur ama oradaki teknisyenin yorumlamasına kalmıştır genelde öyle oluyor bazen geçer bazen geçmez.

Teşekkürler kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler kardeşim

Rica ederim kardeşim.Şu linke bakarsanhttp://www.arac.muayenesi.com/muayene-liste/43-otomobil-kusur-tablo/231-agir-kusur-tablo-otomobil-2010.html kusurlar hakkında birçok bilgiye sahip olursun.Otomobil,motosiklet,kamyon hepsi için geçerlidir. yada google amcaya tüvtürk kusurlar tablosu yazarsan birçok bilgiye ulaşabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.