Şimdi Ara

Motoru hiç çalıştırmasam bişey olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mondial 125 znu scooteriö var üzerinde branda örtmeden hiç çalıştırmasam bişey olurmu kış bitene kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxbursankaraxx

mondial 125 znu scooteriö var üzerinde branda örtmeden hiç çalıştırmasam bişey olurmu kış bitene kadar

aküsü bitebilir. 2-3 haftada bir yarım saat çalıştırsanız iyi olur. benimki de 3 hafta oldu yatıyor bu karda kışta üşendim umarım çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Orijinalden alıntı: xxbursankaraxx

mondial 125 znu scooteriö var üzerinde branda örtmeden hiç çalıştırmasam bişey olurmu kış bitene kadar

aküsü bitebilir. 2-3 haftada bir yarım saat çalıştırsanız iyi olur. benimki de 3 hafta oldu yatıyor bu karda kışta üşendim umarım çalışır.

Soğuk motora zarar verir mi brandası yok geçen gün direksiyonu felan buz tutmuştu bişey olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Branda yoksa naylon gibi bi şey ört üstüne yada muşamba
  • bişey olmaz ama zor çalışır
  • Arkadaşlar demiş ama ben de tekrar edeyim:

Motorun üstüne mutlaka bir şeyler ört. Mümkünse yağmur kar güneş almayan bir yere koy. Güneş karenajları mahvediyor.

Yok ben 2-3 ay yokum şehir dışındayım diyorsan, aküyü sök çok soğuk olmayan bir yerde muhafaza et. Aküyü söktükten sonra tam olarak şarj ettirirsen daha iyi olur.

Yok ben öylece dışarıda bırakırım diyorsan,

Boya cila nikelajlı kısımlar haşat olur sanki 20 yıllık motormuş gibi görünür,

Soğuktan akün bozulur, 60-70 lira yok yere masraf çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.