Şimdi Ara

Motorsiklet Kask Hasarı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisi olan yada sigortacı arkadaşlara.
    Hasarlı motorsiklet kazasında hasar gören kask zorunlu trafik sigortası tarafından karşılanması gerekmezmi?
    (Sigortacı kask,mont vs. Karşılamaz diye Bilgi veriyor) Trafikte kask takmak zorunluysa şayet motorsikletteki birçok hasarı karşılama taahhütlü veren sigorta kaskı neden karşılamaz saçmalık.Bilgi verebilecek yada önerisi olan arkadaşlara teşekkür ederim.



  • Merhabalar,

    Sigorta şirketleri kask, pantolon, ayakkabı ve mont vs. gibi ekipmanlarınızın hasar görmesi durumunda karşılamaktadır. Alttaki trafik sigortası genel şartlarında da yazdığı gibi, ekonomik değeri olan mal varlığıdır. Konu kaza dosyasında atanan ekspere bilgilendirme yaparsanız ve kendileri raporuna işlerse bir problem olmayacaktır. Ayrıca kaza sonrası ekipmanlarınızı atmayınız, fotoğraflarını da talep etmektedirler.



    A.2. TANIMLAR

    d) Zarar: Motorlu bir aracın işletilmesi ile oluşan bir trafik kazası sonucunda üçüncü şahısların ekonomik değeri olan mal varlığında doğrudan azalma olmasına veya vücut bütünlüğünde eksilmeye, sürekli sakatlığa veya ölümüne sebebiyet verilmesi nedeniyle ilgililerin uğradıkları bu Genel Şartlar ile içeriği belirlenen maddi kayıpları,
  • Geçmiş olsun. Karşılanır bir problem olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.