Şimdi Ara

motorolanın msn messenger lı telefonları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bizim arkadaşa msn messengerli ve uygun fiyatlı bi motorola almayı düşünüyoruz.motorolanın hangi modellerinde msn var.teşekkürler

• mpx 200 ama piyasada 0 bulmanız biraz zor ayrıca bi üst model mpx 220 var sirkeci de celltrade garanti 2 yıllık 495 ytl ye kadar bulabilirsiniz 0 ını alıcagınız telefon smartphone dur karısık gelebilir :)
  • motorola mpx220 en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DuKabey

mpx 200 ama piyasada 0 bulmanız biraz zor ayrıca bi üst model mpx 220 var sirkeci de celltrade garanti 2 yıllık 495 ytl ye kadar bulabilirsiniz 0 ını alıcagınız telefon smartphone dur karısık gelebilir :)

ya evet biliyorum.bende mpx200 var.ben kullanırım ama arkadaş kullanamaz.ona V3 gibi işletim sistemi olmayan msnli telefon lazım.
  • işletim sistemi olmayan msn li yok bildiim kadarıyla cünkü isletim sistemi olanlarda windows mobile oldugundan msn messenger yüklü gelior :) mpx220 bence cok iyi bi secim olur kullanabilirse arkadasın
  • sakın motorola alma.mpx220 kullanıcısı olarak sorunlu bir telefon
  • arkadasdlar v3 un turkcell msn ayarlarını bilen varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

sakın motorola alma.mpx220 kullanıcısı olarak sorunlu bir telefon

katılıyorum hocam bende mpx220 biraz sorunlu ama yine de güzel telefon...
  • abicim rom yüklemeyi örenin ne diim telefona b o k atıcanıza :)
  • pil sorunu hariç mpx200 en iyisi
  • YA MOTOROLA V3 TEN BAŞKA MSN Lİ TELEFON YOKMU ?
  • bnce motorolayı boşver
    nokia en rahatı bende de motorola var pek bi güzel diil
  • Arkadaşım eğer internetten alış veriş yapacak imkana sahipsen MOTOROLA E1000 modeline bir bak gittigidiyor.com adresinde mevcut. Türkiyede satılmıyo ama süper cihaz p900 kadar kaliteli ekranı var çift kamera 1.3 megapiksel. Ekran çözünürlüğü 240x320 anlican dehşet bişi 262 bin renk ve sayre vide çekimide çok kaliteli. Sen motoroladan e bin al ama imkanın yoksa mpx220 veya 200 tavsiyem
  • quote:

Orjinalden alıntı: vegetawrc

Arkadaşım eğer internetten alış veriş yapacak imkana sahipsen MOTOROLA E1000 modeline bir bak gittigidiyor.com adresinde mevcut. Türkiyede satılmıyo ama süper cihaz p900 kadar kaliteli ekranı var çift kamera 1.3 megapiksel. Ekran çözünürlüğü 240x320 anlican dehşet bişi 262 bin renk ve sayre vide çekimide çok kaliteli. Sen motoroladan e bin al ama imkanın yoksa mpx220 veya 200 tavsiyem

ya dostum o dediğin motorolayı ben kendime alsam daha iyi ya.nereden alıcaz.getirtebilirmiyiz.?aklıma soktun yardımcı olursan sevinirim..
  • ARKADASLAR MOTOROLA V3 MSN AYARLARINI BİLEN VARMI??

• quote:

abicim rom yüklemeyi örenin ne diim telefona b o k atıcanıza :)

birkere düzgün konuşalım.İkincisi kimsenin laf söylediği yok ben uzun süre mpx kullandım rom da atmayı herbirşeyde yapmayı bilirim.sadece telefonun türkiyede şebeke ve ufak tefek sorunları var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

quote:

abicim rom yüklemeyi örenin ne diim telefona b o k atıcanıza :)

birkere düzgün konuşalım.İkincisi kimsenin laf söylediği yok ben uzun süre mpx kullandım rom da atmayı herbirşeyde yapmayı bilirim.sadece telefonun türkiyede şebeke ve ufak tefek sorunları var.

arkadaşım sen demişsin rom atladım diye ben mpx 200 ümde moto 2 kullanıyorum benim rom da hiç bir sorun yok ne takılma nede şebeke problemi.

arkadaşlar windows tabanlı bi telefona geçmek (yani ben bilgisayarımı cebimde taşırım istediğim yerde divx izler istediğim yerde msn istersem nete girerim filan diyosanız) giriş seviyesi olarak fiyatından ötürü mpx 200 şiddetle tavsiye edilir.

sorunsuzmu tabiki hayır en büyük (ve bence tek problemi) pilin 2,5 gün gütmesi ki cepteki bi bilgisayar için benim vereceyim bi ödün.

• quote:

Orjinalden alıntı: muse

bnce motorolayı boşver
    nokia en rahatı bende de motorola var pek bi güzel diil

nedemek boşver sen git eline t190 al ondan sonra motorolaya laf at
    fark ettiysen ( mygokhan )arkadaşımız topic'i açarken motorola telefon demiş yani gidip nokia önermenin ne manası var
  • yaw mpx200 en iisi işte daha ne kurcalıonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

arkadaşlar bizim arkadaşa msn messengerli ve uygun fiyatlı bi motorola almayı düşünüyoruz.motorolanın hangi modellerinde msn var.teşekkürler

İllâ ki Motorola olsun ve MSN Messenger programı olsun diyorsan Motorola MPx200 veya MPx220 derim. Motorola şartı yoksa I-Mate'in "I-Mate SmartPhone" modeli var. Genpa'nın internet sitesinde kampanyada. Peşin 199 ytl ve peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar. Özellikleri MPx200'ün aynısı.

Ama "MSN Messenger" programı zorunlu değil. MSN kullanabileceğim herhangi bir program da olabilir diyorsan, Java kullanan herhangi bir telefon olabilir. Java destekli telefonlar için messenger programları mevcut. Yükler ve kullanırsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.