Şimdi Ara

Motorola XT910 Bloatware (Gereksiz system apk) Kaldirmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Asagida belirtilen adimlar ile kolayca telefonunuzda bulunan Bloatware yazilimlari dondurarak (silmek yerine bunu oneririm) batarya omrune buyuk fayda saglayabilirsiniz.. Cihazimda 4.0.4 ve 4.1.2 ile denenmistir ve sorun bulunmamaktadir. Tek sart ROOT'lu bir telefon gerekmektedir. Android ICS ve JB icin farkli listeler asagidadir..

    - Rootlu cihaziniza ROOT APP DELETE uygulamasini indirin.
    - Android 4.0.4 icin BURADAN ve 4.1.2 icin BURADAN Bloatware listesini online olarak acin, istenirse EXCEL-PDF olarak da kayit edilebilirsiniz.
    - Root App Delete uygulamasini calistirip, System Apps'i secerek Junior Mode'u onaylayin.
    - System app listeniz gorunecek. Bunlari secerek, isimlerini yukaridaki listede aratip yukarida 2. sutunda SAFE TO FREEZE olarak o uygulama YES olarak yesil renkte ise, Root App Delete icinden DISABLE edin. Root App Delete programinin kendi icinde de bu secenegi renklerle var (Beyaz-Sari-Kirmizi) fakat yukaridaki listeler xt910 kullanicilari tarafindan test edilerek olusturulmustur.
    - Tum system app'larini bu sekilde kontrol ederek dondurun. Root App Delete programindan cikinca degisiklikler aktif olacaktir. Ters bir durum olursa Root App Delete programini calistirip System Apps - Junior Mode - Disabled'i secerek dondurdugunuz system app'larini normale dondurebilirsiniz.

    Ekran goruntuleri : (Son resim bircok system app kaldirildiktan sonraki final durumdur)

     Motorola XT910 Bloatware (Gereksiz system apk) Kaldirmak Motorola XT910 Bloatware (Gereksiz system apk) Kaldirmak Motorola XT910 Bloatware (Gereksiz system apk) Kaldirmak







  • Usta anlatım ve bilgi için teşekkürler. Faydası oldu gerçekten. Uyuz telefonum rahat bi nefes aldı ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.