Şimdi Ara

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
6
Favori
110.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: caglet

quote:

quote:

Peki... bu barkod olayını nasıl yapıcaz ? o programın adını birdaha soyler mısın.. birde nasıl kullanıcam

benim kullandığım barcode scanner diye geçiyor ZXing Team tarafından yayınlanmış.

tamam onu indirdim ama barcod'U okutamıyorum

Tmmda ... o brkodu nasil okutucam vizordeki dkdrtgne getiriyorum brkodu ama bisey olmuyo

• 1- Cihaz da uygulamalarda yüklü olan navigasyon programınınasıl kullanıcaz çözemedim. Uygulamayı açıyorum gezinti uygunlupu denetleniyor diyoro şekilde kalıyor hiç bir gelişme yok. Ama google haritalara girdiğimde konumumu buluyor gösteriyor. Fakat navigasyon çalışmıyor. Uygulamada mı bir prb. var anlamadım. Çalıştırabilen var mı? bu navigasyonu. Not: cihazımda internet bağlantısı yokşu anda.

2- Bluetooth u kulanan oldu mu? Nokia 5800 cihazımla eşleştiriyorum eşleşti ama bağlanmadı diyor. Başka da bişey yapamıyorum.
  • Eski bi samsung telefonu ile birde n97 ile d enedim bluetoth oldu
    Navigajsyon internetsiz calisir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdilek

1- Cihaz da uygulamalarda yüklü olan navigasyon programınınasıl kullanıcaz çözemedim. Uygulamayı açıyorum gezinti uygunlupu denetleniyor diyoro şekilde kalıyor hiç bir gelişme yok. Ama google haritalara girdiğimde konumumu buluyor gösteriyor. Fakat navigasyon çalışmıyor. Uygulamada mı bir prb. var anlamadım. Çalıştırabilen var mı? bu navigasyonu. Not: cihazımda internet bağlantısı yokşu anda.

2- Bluetooth u kulanan oldu mu? Nokia 5800 cihazımla eşleştiriyorum eşleşti ama bağlanmadı diyor. Başka da bişey yapamıyorum.

sadece 1 soruya cevap;

Türkiye desteklenen bölgede olmadığından sadece sessiz tarifleme özelliği var navigasyonun tam ekran navigasyon için Co-pilotu tavsiye ederim. Yada Google'nin navigasyonu için brut google maps'ı bulmaya çalış. ( ancak emin değilim )

• suan için ne buyuk sorunum tegra oyun bulamıyorum 1-2 tane buldum ama sorunlu calıstı onlarda daha root etmedım bı root etsem satın alıcam oyunları :D

birde bu cihazlarda root ettıkten sonra unroot edersenız garantı ıle ılgılı bır sorun yasamazsınız dıyorlar log tutmuyomus hıc bı sekılde iz filan kalmıyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII.Nicksiz -- 10 Temmuz 2011; 11:28:56 >
  • android market de uygulama beğeniyorum ama indirdediğimde cihazınıza yüklenecek diyor. Ben bilgisayara indirip USB ya da Bluetooth dan atmakistiyorum. Bu mümkün mü? Değil ise bu şekilde uygulamaindirebileceğimiz siteler varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdilek

android market de uygulama beğeniyorum ama indirdediğimde cihazınıza yüklenecek diyor. Ben bilgisayara indirip USB ya da Bluetooth dan atmakistiyorum. Bu mümkün mü? Değil ise bu şekilde uygulamaindirebileceğimiz siteler varmı?

cihazı rootlarsan Droid explorer ile Data'nın içinden alabilirsin. Ancak rootsuz cihazda erişemiyorsun o klasöre google üzerinden program ismi apk olarak aratırsan bulma ihtimalin olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

suan için ne buyuk sorunum tegra oyun bulamıyorum 1-2 tane buldum ama sorunlu calıstı onlarda daha root etmedım bı root etsem satın alıcam oyunları :D

birde bu cihazlarda root ettıkten sonra unroot edersenız garantı ıle ılgılı bır sorun yasamazsınız dıyorlar log tutmuyomus hıc bı sekılde iz filan kalmıyormus

Siteme ekledim hata burayada ekledim oyunların listesini resim olarak göndermiştim. Orjinal stock dosyalarını yüklüyorsun sonuçta bir nevi update misali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwaves

MErhaba, bizim buralarda birkaç tane telekom şubesine gittim ellerinde kalmadığını söylediler. bende netten biraz araştırma yaptım, gittigidiyor ve benzeri sitelerde telekomdan aldıklarını belirtip ambalajı ile birlikte 1200 1400 arası fiyatlarda garantisi ile birlikte satış yapanlar var, 1 kişide değil farklı farklı sitelerde farklı farklı kişiler. Bu ilanlara güven olurmu? bu ucuzlukta ilanın bir mantığı varmı ? ürünü taksitle pahalıya alıp eline nakit geçmesi için ucuza satmak, böyle olsa bile arada yinede fazla bir fark var ? bu durum ile ilgili bilgisi olan varmıdır ?

Ben bu şekilde sahibinden.com üzerinden bir arkadaşa sattım.1300 TL getli sistem ile sattım,yani alıcı parayı kredi kartından ödedi,sitenin havuz hesabına geçti,ben aynı gün kargoladım,ertesi günde onayı verdi,parada yarın hesabıma geçer,bu tür sitelerde alışveriş yapacaksanız öncelikle resimlerinin cihaza ait olup olmadığını sorun ben aleti hiç kullanmadım android 3'ü easypad'de deneyimledim vede yeterli gelmedi,zaten öncesindende İOS a alışmış biri olarak kısaca kesmedi diyebilirim o yüzdende hiç kullanmadan sattım 55 lira 3 sene vade ile ödeyeceğim nakit satmam iyi oldu birnevi kredi çektim gibi bişey sonuçta hangi bankaya gitsem 36 ay vade ile ufak meblağlarda kredileri vermeyecekler sorun cıkacaktı,zaten butür satanların tümü taksit ile alıp nakit satmak istemeleri,ha xoom alınmazmı tabikide alınır,ama biraz daha oturması vede android 3 yaygınlaşması vede gerekli desteklerin verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

• kendimce'nin sitesindeki oyunlar süper indir derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglet -- 10 Temmuz 2011; 16:04:29 >
  • kaan arlı oyun videolarındaki barcodeleri okutuyorum okuyor.. doğruyu gösteriyor download deyince and. marketi acıyor ordada BU OGE BULUNAMADI dıyor
  • quote:

kaan arlı oyun videolarındaki barcodeleri okutuyorum okuyor.. doğruyu gösteriyor download deyince and. marketi acıyor ordada BU OGE BULUNAMADI dıyor

Bizim bolgeye acik olmayan icerik. Root ile market enabled veya dosya ismi + apk ile google de aratacaksin
  • quote:

quote:

kaan arlı oyun videolarındaki barcodeleri okutuyorum okuyor.. doğruyu gösteriyor download deyince and. marketi acıyor ordada BU OGE BULUNAMADI dıyor

Bizim bolgeye acik olmayan icerik. Root ile market enabled veya dosya ismi + apk ile google de aratacaksin

Motorola XOOM almayı düşünüyorum. Bu cihazı kullanan bir uzman olarak aklıma takılan sorulara yanıt verirseniz sevinirim.

- Herhangi bir operatörün data hattı ile kullandığımızda Motorola XOOM ile sms gönderip / alabiliyor muyuz. (Cihazın telefon özelliği olmadığını varsayımı ile)
    - Bir android telefonda kullandığımız (rootlu veya rootsuz) tüm uygulamaları Motorola XOOM'da da kullanabiliyor muyuz yoksa Android Versyonundan dolayı uyumsuzluk mu gösteriyor.
    - Ben HTC Desire (root'lu) ve HTC Sensation (halen root'suz) kullanıyorum. HTC Desire'da kullandığım gmail hesabı Motorola XOOM'a da kurduğum zaman tüm rehber bilgilerim otomatik gelecek. Aynı zamanda HTC Desire'da kullandığım application'larımda Motorola'ya yine otomatikman kurulacak mı ? Burda root'lu cihaz / root'suz cihaz farkı nasıl ortaya cikacak
    - Son olarak Motorola XOOM yerine Samsung Galaxy Tab 10.1 3G'yi beklemek daha mı mantıklı olur sizce

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: imtr

quote:

quote:

Motorola XOOM almayı düşünüyorum. Bu cihazı kullanan bir uzman olarak aklıma takılan sorulara yanıt verirseniz sevinirim.

- Herhangi bir operatörün data hattı ile kullandığımızda Motorola XOOM ile sms gönderip / alabiliyor muyuz. (Cihazın telefon özelliği olmadığını varsayımı ile)
    - Bir android telefonda kullandığımız (rootlu veya rootsuz) tüm uygulamaları Motorola XOOM'da da kullanabiliyor muyuz yoksa Android Versyonundan dolayı uyumsuzluk mu gösteriyor.
    - Ben HTC Desire (root'lu) ve HTC Sensation (halen root'suz) kullanıyorum. HTC Desire'da kullandığım gmail hesabı Motorola XOOM'a da kurduğum zaman tüm rehber bilgilerim otomatik gelecek. Aynı zamanda HTC Desire'da kullandığım application'larımda Motorola'ya yine otomatikman kurulacak mı ? Burda root'lu cihaz / root'suz cihaz farkı nasıl ortaya cikacak
    - Son olarak Motorola XOOM yerine Samsung Galaxy Tab 10.1 3G'yi beklemek daha mı mantıklı olur sizce

Teşekkürler

uzman sayılmam sadece HTC HD2 den alışagelmiş android kullanım var.

1 - SMS alınıyor ancak gönderim yok root yapılmışlarda framework değişimi yapıldığını okudum ama rootsuz kullandığım için denemedim
    2 - benim denediğim çoğu uygulama çalıştı ancak tam ekrana oturmayan daha küçük ekranlar için yapılmış uygulamalar var mesala IGO Amigo Sol üstte 800x480'lik alanı kullanıyor.
    3 - Hesabıma yedekleme yaptırmadığımdan bilmiyorum. Ancak kullandığınız telefonlarda oluyorsa olacağını varsayıyorum.
    4 - Ben Xoom bana daha sempatik geldi. O yüzden renkler ve zevkler meselesi diyorum.

• kendımce hocam sendekı oyunlar guzelmıste bole tek tek ındır bekle ındır bekle :D dırek kendı sıtene koysan :D yada torrent yapsan :D

Birde sen şuan rootlumu kullanıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII.Nicksiz -- 10 Temmuz 2011; 18:45:45 >
  • quote:

kendımce hocam sendekı oyunlar guzelmıste bole tek tek ındır bekle ındır bekle :D dırek kendı sıtene koysan :D yada torrent yapsan :D

Birde sen şuan rootlumu kullanıyosun

ilerleyen dönemlerde reklam gelirim artarsa daha fazla band genişliği ile siteme ekleyebilirim. Ancak 1 senede ancak 50 Dolar reklam geliri gelirse zor. Torrent için aslında olabilir ama vps almam gerekiyor. ekimden sonra ancak olabilir birde büyük paket yerine tek tek ekleyeceğim bundan sonrakileri.

şuan rootsuz kullanıyorum. elimde farklı android'li cihaz olduğundan ama bu aksam rootlama ile ilgili video hazırlayacağım o zaman rootlanacak ayrıca sms olayını inceleceğim.
  • walla hocam her gırdıgımde reklamlarına tıklıyorum güzel bilgiler var baska yerlerdende baya bir bilgi edınmeye basladım bızde işin bır ucundan tutarız gerekırse :D eline sağlık
  • rootlarken cihaz çöp olursa nolucak ?
  • quote:

rootlarken cihaz çöp olursa nolucak ?

hocam cihaz bıldıgın çöp oluyor tabıkı ozaman garantı dısı kaldıgı ıcın :D
  • quote:

quote:

rootlarken cihaz çöp olursa nolucak ?

hocam cihaz bıldıgın çöp oluyor tabıkı ozaman garantı dısı kaldıgı ıcın :D

oyle değil kullanılmaz hale gelirse ? ...
    Birde ben HD film indirdim HARRY POTTER atıcam cihaza ama windows gezgini durdurma hatası veriyor başka şeyleri cihaza kopyalarken sorun yok... filmide başka yerlere kopyalarken sorun yok .. nasıl oldu ?...
    Birde cihazın sağ altında sağat ve bildirimlerin bulunduğu bi kısım varya orası kapandı yanlıslıkla nasıl acılıcak acil bi yazar mısınız
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.