Şimdi Ara

Motorola Xoom 2 3G Bağlanmıyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün 3G micro simi altım türk telekomdan 4 gb lık olana yazılmıştım zaten. Ancak hattı takmama rağmen ve APN ayarlarında Avea vs görünmesine rağmen internete bağlanmıyor. TTnet i aradım hat 48 saat içinde aktif olur diyor. Ancak hat aktif olduktan sonra yapmam gereken bir ayar var mı belkide hat aktif oldu ama yapmadığım bir ayar vs yüzünden kullanamıyor olma ihtimalim var mı TTnet Mobil 3G 4 gb (Avea diye geçiyor.)

• Hattin aktive olduktan sonra yani 48 saat gectikten sonra yine aynio sorunla karsilasirsan ayarlar>kablosuz ozelligi ve aglar>mobil ag ayarlari na gir sonra orada sirasiyla veri etkin ve asagisinda veri dolasimi yazoyor onlarin karsilarindaki kutucuklari tik yap sorunun ccozulmus olur
  • ayrıca hattın aktif olduktan sonra 3g ile bağlanamama sorunun olabilir.(edge ile bağlanırsın) bunuda ttnet mobile bildirmen gerekir. bende olmuştu . hattım aktif olduktan sonra sadece 2g ile yani edge ile bağlanabiliyordum. tttnet mobili aradım.sonra düzeltmişlerdi.
    hatırlatmak babında yazıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.