Şimdi Ara

## Motorola VE66 (5 MP / 2.2 inç ekran / WI-FI) ## (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
11.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chandler pm in mailime mesaj olarak gelmemiş. ben burdan pmlere bakmam mailde görürüm.

tesadüfen gördüm.

keşke almayaydın sen onuda iptal et.
  • V9 tabiki güzel cihaz ama zn5 ya da VE66 yanına yaklaşamaz özellik bakımından. Hayırlı olsun gene
  • Saolunuz

Onu da alırız ba ! İşimiz ne ?

Bak yılbaşı yaklaşıyo, elbet birine yazılırız (aileden)

• @sioux

O benim ilk aşkım ya (V9) Bi türlü vazgeçemiyorum...varsın dursun bi kenarda

Heartless bilir, V8'im de vardı bi tarihte, ama V9 kadar sevmemiştim onu....

• 50$ bence bi kılıfa çok. Piyasada çok şık kılıflar var 10 liraya alırsın. salla bunu ama site hoşmuş yaratıcı bir olay
  • Batarya 810mAh Bu kadar geniş özellikteki bir telefona bu batarya bence çok düşük kalır, heleki wi-fi de söz konusu olunca bence en az 1000mAh veya üstü olması gerekirdi.
  • Bildiğim kadarıyla dahili radyo anteni var bu modelde. Kulaklık takmaya gerek kalmadan hoparlorden dinlenebiliyor radyo. Hiçbir yerde bahsedilmemesi ilginç...

Başka model var mı bu özelliği olan piyasada?
  • İyi ki almışım V9'u .....

Bakın HB.com'a...

- Bahtsız Bedevi -

• Haydaaaaa

Yeniden sipariş almaya başladılar

"Geçici bir süre için temin edilememektedir" yazısını kaldırmışlar. Bilgilerinize...
  • Sipariş alıyorlar da ürünü gönderebiliyorlar mı ? Fiyat aynı, fena değil.
  • @Heartless

Görecez !

Eğer gönderebiliyorlarsa......2 adet Motorola'm olacak İyi mi ?
  • Hahah, sürprizlerle dolusun Chandler. Samsuckcılar sana dede diyorlar, neden ?
  • 50 yaşındayım da ondan

PS: 35-38-41 var ama 50 hiç yok orda

Bir de, "tıfıl" ın biri benimle kafa yapmaya kalktıydı, Başka bir topikte !), sonra G810'dakilerden biri "Hop..dedi, en büyüğümüz o ! Saygılı ol falan demişti, daha sonra Teknoloji degilerinden birinin köşe yazarı olduğumu öğrenince, "Dede" demeye başladılar Eksik olmasınlar...
    Oysa ki ben sesimi çıkarmamıştım. "Shaolin "kadar sakinimdir

Bir nevi "Montezuma" yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler B. -- 13 Temmuz 2009; 0:39:04 >

• Ah dede vah dede sen neymişsin sen. Memnun oldum tekrardan.
  • @Heartless

Ben zaten herzaman memnundum seni tanıyor olmaktan

• Bende öyle
  • Motorola kullanan arkadaşlar...

http://motomodtr.forumcommunity.net/

Herkesi bekliyoruz

(Sinan desem yeterli sanırım)
  • ya arkadaşlar siteye üye olmaya çalıştım Sioux ismi ile

bu isim kullanılmaktadır yazıyor? üye listesine bakıyorum ama göremiyorum bu nasıl iş anlamadım

"We already have a member by that name, please choose another"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 16 Temmuz 2009; 17:47:35 >
  • alacak olan arkadaş, alınca kitapçıkta yazan SAR değeri hakkında bilgi verebilirse sevinirim.

bir de kutu içeriği hakkında bilgi verebilirse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 26 Temmuz 2009; 2:41:22 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.