Şimdi Ara

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
1
Favori
28.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap için teşekkür ederim. Ancak bugün bir konuda gördüğüm link beni şok etti ve anında kararımı değiştirmek zorunda kaldım. 250 YTL ye SonyEricsson K750i almak varken bunu alamicam şimdilik. Hemen hemen özellikler aynı. Tekrar teşekkürler.
  • Olabilir tabi. 250 ytl'ye k750i uygun fakat özellikleri'nin aynı olduğuna katılmıyorum. K750i'den özellik olarak çok üstün bir cihaz, emin olabilirsin.
  • herthless ben bişey sorcam abi pek alakalı değil ama..motorola için gitti gidiyorda kulaklıgı stereo' ya dönüştürücü var..sende böyle bişey varmı kullanıyormusun mı?? bide varsa istanbulda nerden bulabilirim??? gayet güzel bi aparata benziyor.müzik kalitesini çok iyi alırız diye düşünüyorm...böyle süper bi telefon almışken mp3 player taşımaya gerek kalmadan güzel bi kulaklıkla dinlemek muhteşem olurdu.bu arada telfondan çok memnunum gören arkadaşlar böyle bi telefonun varlıgından bile habersiz ve de görünce onlar da almak istiyor...(telefoncuların da çoğu bilmiyor zaten) (buarada modmymotoda bu kabloyu kendimiz nasıl yaparız göstermiş ama gitti gidiyordaki gayet güzel görünüyo onun yanında...)
  • Alabilirsin ve kullanabilirsin. O aparat'ın orjinalide var zaten eğer yapan kişi orjinal şemaya sadık kalıp yapmışsa sorunsuz istediğin kulaklığı kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 22 Nisan 2008; 13:43:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Olabilir tabi. 250 ytl'ye k750i uygun fakat özellikleri'nin aynı olduğuna katılmıyorum. K750i'den özellik olarak çok üstün bir cihaz, emin olabilirsin.

Aslında bakarsan özellik olarak karşılaştırma yaptım. Yaptığım karşılaştırmada ise ortaya çıkan fark 3G ve EDGE nin K750i de olmayışı. Bunun dışında özellik olarak hiç bir fark göremedim ben. Ekstra olarak da k750i de otofocus ve şarj süresinin daha iyi olması var.

Yanlış anlaşılmasın telefonu kötülemek için söylemiyorum telefonu çok beğendim hatta alacaktım. Ama hem k750i nin fiyatı hem de her mesajda yine iletim raporunu seçmemiz çok sıkıntı bi olay bence

• En basit ve temelden k750i ufacuk ekranı ve çözünürlükten kaybeder. Bağlantı seçenekleri ve hız olayını hiç söylemeye gerek yok. Daha da sayabilirim..

Bende sana birşey demiyorum, 250 liraya k750i uygun ve düşünülebilir fakat malzeme kalitesi kötü. 3-5 ay sonra joystick'i kopar, kasası yıpranır vs. W810i modelini de incele, hoş onunda özellikleri k750i ile hemen hemen aynı ama malzemesi daha iyi.
  • quote:

En basit ve temelden k750i ufacuk ekranı ve çözünürlükten kaybeder. Bağlantı seçenekleri ve hız olayını hiç söylemeye gerek yok. Daha da sayabilirim..

Bende sana birşey demiyorum, 250 liraya k750i uygun ve düşünülebilir fakat malzeme kalitesi kötü. 3-5 ay sonra joystick'i kopar, kasası yıpranır vs. W810i modelini de incele, hoş onunda özellikleri k750i ile hemen hemen aynı ama malzemesi daha iyi.

Ben 2 tane hat kullanıyorum. Bu yüzden ikinci bir telefon arayışındayım. Şu anki aktif telefonum w810i aynen söylediğin gibi malzeme kalitesi iyi. Çok da memnunum. Şarj süresi vs çok iyi. Ama bu motorola gerek fiyatı gerek özellikleriyle çopk hoşuma gitti.

Aslında bakarsan beni en çok korkutan şarj olayı ve çizilmesi. Parmak izi olayına gelince o her telefonda oluyor zaten. Ama Çizilmeye karşı çok hassas değilse gerçekten düşünebilirim bu telefonu. Zaten net karar verebilmiş değilim henüz.

Ha bir de bir soru geldi aklıma onu da sorayım;
    Önceki kullandığım v3i de blouetooth üzerinden telefona resim aldığım zaman nedense resmi ototmatik küçültüyordu. Bu telefonda da aynı olay varmı? Yani başka telefondan resim aldığım zaman küçülterek mi kayıt yapıyor?

Çok soru sordum ama idare et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 22 Nisan 2008; 15:47:38 >

• hearthless orjinalini nerden bulabilirim????
  • Bunda küçültme yok, neyse o şekilde kaydediyor.

nmangir, Motorola Türkiye'yi ara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darbelux

Cevap için teşekkür ederim. Ancak bugün bir konuda gördüğüm link beni şok etti ve anında kararımı değiştirmek zorunda kaldım. 250 YTL ye SonyEricsson K750i almak varken bunu alamicam şimdilik. Hemen hemen özellikler aynı. Tekrar teşekkürler.

iki telefonuda kullanmış biri olarak
    Motorola V6 Maxx
    diyorum
  • Arkadaşlar telefonu alalı 1 ay olmadı fakat arızandı. değiştirdiler. yeni gelen ürünün ses kalitesi patlak hoparlör gibi ne yapabilirim.
  • Bence sorunu belirt ve geri gönder.

Motorola bozulunca ilgilenmiyor, garantisi yok diyenlere de kapak olsun senin durumun. Bozulunca yenisiyle değiştiriliyormuş demekki.
  • ben w810 almak üzereyken bi arkadaş saolsun beni v6 maxx konusunda ikna etti gerçekten güzel telefon fakat fotoraf kalitesi olarak w810 ile karşılaştırabilecek olan bi arkadaştan yardım istiyorum acaba ikisiyle(ya da k750 ile v6 da olur) aynı yeri çekip buraya koyarsa çok güzel olur ayrıca müzik dinlemek konusunda iki telefonu ele aldığımızda hangisi daha kullanışlı olur ses kalitesi ve menü kullanımı açısından ? fiyatlara gelince v6 300 w810 350 lira 50 liralık fark çok da mühim değil şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasoraso -- 28 Mayıs 2008; 11:12:47 >
  • heartless abi biliyorum başını çok ağrıttım :S bu gün kredi kartım geldi tam v6 maxx ı alacaktım bir de ne göreyim hizlial.com da rokr e6 316 ytl (http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=02.044.1472.0036#tablar tüm arkadaşlara duyurulur) çok kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. aslında e6 dan yana gönlüm ama onun modlaması ile ilgili pek bilgi yok formumuzda ve diğer türkçe sayfalarda .acaba ben e6 alsam sen onu modlamak için bize yardım edermisin ?
  • E6 farklı bir platform, P2K değil. O yüzden yardımcı olamam fakat zaten forumda E6 topiği var. Oradan yardım alırsın. Fiyatı çok iyi bence E6 al.
  • quote:

E6 farklı bir platform, P2K değil. O yüzden yardımcı olamam fakat zaten forumda E6 topiği var. Oradan yardım alırsın. Fiyatı çok iyi bence E6 al.

herşey için çok sağol abi . seninde onayın olduğuna göre doğru karar E6
  • merhabalar bende sonunda v6 aldım kapaklı bir telefon arıyordum en uygunu buydu ancak ilkkez bir motorola kullandığımdanmıdır bilmiyorum zil sesi ile titreşim aynı anda olmuyor ya titriyor ya zil sesi çalıyor bunun bir çaresi varmı yoksa bu telefonun bir özelliğimi
  • Zil Tipi seçeneğinden Titre ve Çal'ı seçersen sorun çözülür.
  • hıc aklımda yokken bu telefon donanımhaber reklamları sayesınde aklıma gırdı 2 gundur rahat bırakmıyor
    bu telefonu alırsam muzık cok dınleyecegım sarjı bu sartlarda 2 gun gıder mı
    ayrıca kulaklık normal kulaklık gırısı mı yoksa telefonun kendı kulaklıgı mı
    w810da kı gıbı sonradan degısık kulaklık takılabılıyor mu bunları merak ettım :)
    ayrıca 1.5 yılı geckın suredır w810i kullanan bırı olarak zorlanır mıyım

cevaplar ıcın tesekkurler
  • Çok müzik dinleyene 2 gün gidermi bilemem ama günde 1 saat dinleyene 2 gün rahat gider. Telefonun kulaklığı normal mini usb çıkışlı. Mini-usb to 3.5mm adaptörünü temin edersen normal kulakları kullanabilirsin. W810i'den sonra zorlanacağın bir durum olacağını sanmam.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.