Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: j butterfly

burayı farketmedim ana sayfaya yazdım yanlışlıkla.... gönderilen mesajların iletim raporu gelmiyor aradım bulamadım bi türlü ayarını bilen var mı?

Her seferinde kendin ayarlaman lazım.Tek seferde yapılamıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: j butterfly

burayı farketmedim ana sayfaya yazdım yanlışlıkla.... gönderilen mesajların iletim raporu gelmiyor aradım bulamadım bi türlü ayarını bilen var mı?

evet bende öyle biliyorum yani her seferinde iletim raporunu istiyorum diye ayarlıyorsun

bildiğim kadarıyla bu flashlama ilede düzeltilemiyor(yanlış biliyor olabilirim)
  • Arkadaşlar;

Benim telefonu yere düşürmem sonucu üst kapakta 1-2 çizik oluştu. V3i nin kapakları değişiyormu? orjinal kapağı nereden bulabilirim. yardımlarınızı rica ediyorum.
  • arkadaşlar sizi rahatsız ediyorum ama bi kaç sorum olacak
    İlk öncelikler bn bi v3i aldım ama içinden sadece 1 cd çıktı, oda i-tunes programı.bide bunun motorola phone programı varmı.bu motorola phone ne işlere yarar. çok önemlimi bunu öğrenmek istiyorum.bide bu i-tunes programının türkçesi var mı, nerden bulabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim
  • ark. v3i yi ne hayallerle almıştım 1.5 sen önce 725 ytl ye aldım verdiğim paraya mı yanayım,yoksa iğrenç resim ve videolarınamı
    yanayım bilemiyorum

karizmasına bir diğeceğim yok herkes beğeniyo

şimdi kendime d900i sipariş ettim yarın elimde olucak sırf resim kalitesi için aldım umarım buda beni pişman etmez

motoroladan vazgeçmem diyen ve yaklaşık 9 senedir çeşitli modellerini kullanan biri olarak sırf kamerasının berbat oluşu yüzünden vazgeçiyorum.

anlamadığım şey bu kadar karizma ve göze hitap eden ürünler nasıl oluyoda bu kadar kalitesiz objektifler le piyasaya sürülüyo

• Beyler, cihazın ses çıkışını nasıl buluyorsunuz? Düşük ve yetersiz kalıyor diye duymuştum ama?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 593922 ¤

Beyler, cihazın ses çıkışını nasıl buluyorsunuz? Düşük ve yetersiz kalıyor diye duymuştum ama?

kesinlikle yeterli seviyede ve kaliteli çıkıyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: catik

ark. v3i yi ne hayallerle almıştım 1.5 sen önce 725 ytl ye aldım verdiğim paraya mı yanayım,yoksa iğrenç resim ve videolarınamı
    yanayım bilemiyorum

karizmasına bir diğeceğim yok herkes beğeniyo

şimdi kendime d900i sipariş ettim yarın elimde olucak sırf resim kalitesi için aldım umarım buda beni pişman etmez

motoroladan vazgeçmem diyen ve yaklaşık 9 senedir çeşitli modellerini kullanan biri olarak sırf kamerasının berbat oluşu yüzünden vazgeçiyorum.

anlamadığım şey bu kadar karizma ve göze hitap eden ürünler nasıl oluyoda bu kadar kalitesiz objektifler le piyasaya sürülüyo

hayırlı olsun hocam . d900i nin ki v3i ile karşılaştırınca çok iyi ..

bi önerim olacak nokia N serisinin de kameraları baya iyi carl ziess mercek kullanan modelleri ama herhalde hem fiyat açısından hemde boyutları açısında tercih etmedin..

• quote:

Orjinalden alıntı: mascotte_17

arkadaşlar sizi rahatsız ediyorum ama bi kaç sorum olacak
    İlk öncelikler bn bi v3i aldım ama içinden sadece 1 cd çıktı, oda i-tunes programı.bide bunun motorola phone programı varmı.bu motorola phone ne işlere yarar. çok önemlimi bunu öğrenmek istiyorum.bide bu i-tunes programının türkçesi var mı, nerden bulabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Motorola Phone Tools programı,cihaz ile pcyi senkronize etmeni,telefonu modeme dönüştürerek internete bağlanabilmeni,dosyaları sıkıştırarak küçük boyutlarda telefona transfer etmeni vs. sağlar.Bence önemli olan iTunes cd'si.Gerçekten kaliteli program,ancak bazen can sıkıcı olabiliyor.PCyi çok kasıyor.iTunes programının Türkçe desteği bulunmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

arkadaşlar sizi rahatsız ediyorum ama bi kaç sorum olacak

Motorola Phone Tools programı,cihaz ile pcyi senkronize etmeni,telefonu modeme dönüştürerek internete bağlanabilmeni,dosyaları sıkıştırarak küçük boyutlarda telefona transfer etmeni vs. sağlar.Bence önemli olan iTunes cd'si.Gerçekten kaliteli program,ancak bazen can sıkıcı olabiliyor.PCyi çok kasıyor.iTunes programının Türkçe desteği bulunmuyor.

bu programla (phone tolls) pcye telefon havızasını tanıtabilirmiyim.Bide oyun programları fln havıza kartına atarak çalıştırıyorum. bu prog bunlaı yapabiliyor mu? ve bu programı nerden bulabilirim?

• quote:

bu programla (phone tolls) pcye telefon havızasını tanıtabilirmiyim.Bide oyun programları fln havıza kartına atarak çalıştırıyorum. bu prog bunlaı yapabiliyor mu? ve bu programı nerden bulabilirim?

Program zaten direk telefonun kendi hafızasını görüyor.Hafıza kartını görmüyor.Oyun vs java uygulamalarını Phone Tools ile yönetemiyorsun.Onun için ayrı bir program var.Phone Tools programı tabiki legal yollardan indirilemiyor.Ancak Google'da veya yabancı Motorola forumlarında bulabilirsin tahminimce
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

Program zaten direk telefonun kendi hafızasını görüyor.Hafıza kartını görmüyor.Oyun vs java uygulamalarını Phone Tools ile yönetemiyorsun.Onun için ayrı bir program var.Phone Tools programı tabiki legal yollardan indirilemiyor.Ancak Google'da veya yabancı Motorola forumlarında bulabilirsin tahminimce

çok saolun yanıtlarınız için teşekkürler

• Rica ederim.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
  • arkadaşlar telefonumun sesi çok az karşımdaki insanı duymakta zorlanıyorum hele hele gürültülü ortamlarda
    sizde de öyle mi yoksa benim telde mi sorun var?
    ve sesi arttırmanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: M3phisto

arkadaşlar telefonumun sesi çok az karşımdaki insanı duymakta zorlanıyorum hele hele gürültülü ortamlarda
    sizde de öyle mi yoksa benim telde mi sorun var?
    ve sesi arttırmanın bir yolu var mı?

valla hocam bence ses gayet yeterli seviyede.basit birşey biliyorsunuzdur ama yinede kontrol etmekte fayda var, telefonla konuşurken kapaktaki ses artırma düğmesinden sesi yükseltebilirsiniz.

eğer telefonun sesiyle herhangibir program aracılığıyla uğraştıysanız da kısılmış olabilir..
  • alet tam şarjdayken 2 saat müzik dinleyince pil ne seviyeye geliyor? daha doğrusu tam şarjla kaç saat müzik dinlenebiliyor? bluetooth kapalı olarak düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kierkegaard

alet tam şarjdayken 2 saat müzik dinleyince pil ne seviyeye geliyor? daha doğrusu tam şarjla kaç saat müzik dinlenebiliyor? bluetooth kapalı olarak düşünüyorum.

eğer şarza önem veriyosan v3i için bikere daha düşün derim.akşam şarzı fulluyom.ertesi gün vidyo çekiyom müzik dinliyom.vidyo izliyom(ama aşırı derecede deil.) sonra akşam yine şarz bitiyo.müzik dinlemeden fln bişey yapmassan 2 - 3 gün gider heralde.(ben hiç bu şekilde hiç kullanmadım)
  • quote:

quote:

alet tam şarjdayken 2 saat müzik dinleyince pil ne seviyeye geliyor? daha doğrusu tam şarjla kaç saat müzik dinlenebiliyor? bluetooth kapalı olarak düşünüyorum.

eğer şarza önem veriyosan v3i için bikere daha düşün derim.akşam şarzı fulluyom.ertesi gün vidyo çekiyom müzik dinliyom.vidyo izliyom(ama aşırı derecede deil.) sonra akşam yine şarz bitiyo.müzik dinlemeden fln bişey yapmassan 2 - 3 gün gider heralde.(ben hiç bu şekilde hiç kullanmadım)

hocam ben pek fazla ugraşmıyorum bi işte telefonla konuşuyorum oda çok fazla değil bana 1 hafat gittiğini biliyorum ama arkadaşın dediği gibi müzik dinler, video çeker ve izlersen bir gün gidiyor

• quote:

quote:

sadece müzik dinleyip video ile uğraşmazsam belki bir nebze daha iyi olabilir. bende v3i var zaten de mp3 çalarım bozuldu. bir süre v3i ile idare edeyim diye düşünüyorum. dediklerinize göre kulaklık ve belki de 512mb hafıza kartı alıcam. her gün şarja koymak sorun olmaz herhalde eheh ipod için para biriktirene kadar yani :D

• quote:

quote:

quote:

sadece müzik dinleyip video ile uğraşmazsam belki bir nebze daha iyi olabilir. bende v3i var zaten de mp3 çalarım bozuldu. bir süre v3i ile idare edeyim diye düşünüyorum. dediklerinize göre kulaklık ve belki de 512mb hafıza kartı alıcam. her gün şarja koymak sorun olmaz herhalde eheh ipod için para biriktirene kadar yani :D

V3i den mp3 çalar gibi kalite alamassın.ayrıca kulaklığıda tek hop olanlardan alma.ben bi tane denemeden aldım.kulaklıktan ses çok az geliyodu.çok zor duyuluyodu.gittim bi tanedaha aldımda buda o kdr gzl deil.Bide bu i-tunes programında ekolazyer var mı?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.