Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
147.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MOTOROLA V3İ CEP TELEFONU KDV Dahil: 661,88 YTL peşin fiyatına 9 taksit
    715 ytl 19 taksit arkadaşlar nasıl fiyatı sizce ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: plazmasatis

MOTOROLA V3İ CEP TELEFONU KDV Dahil: 661,88 YTL peşin fiyatına 9 taksit
    715 ytl 19 taksit arkadaşlar nasıl fiyatı sizce ?

ben 12 ay taksit mobiltel 705 milyon'a aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eveready

V3i'ye skin yüklemek mümkün ve çok kolay. Eğer kendiniz klasör yaratıp yüklemede problem yaşıyorsanız,http://www.cyguru.com/SkiMan.zip adresinde programı kullanırsanıp çok basit bir şekilde skin yükleyip kaldırabilirsiniz.

• ya arkadaslar bu telefonunun wap gprs ayarlarını nasıl yapacam lütfen yardım edin.hat telsim internet sayfasına girdim bizim karizma telin ayralarını bulamadım.
    ya bide telsim dioki. gprsi açtırmak için hattınızda en az 750 kontür bulunması gerkio dio bende oldu dedim kontürmü basıoz yada baska bi ayarı var lütfen acil yardım.
    sonra tema yı nerden indirioz gerci tele attığım resimler ekranı tam olarka kapladığından tema gibi oluo ama olsun gercek bi temayı nasıl yüklerim.
    bana yardım edebilecek kimse YOK MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

• quote:

Orjinalden alıntı: memre111

ya arkadaslar bu telefonunun wap gprs ayarlarını nasıl yapacam lütfen yardım edin.hat telsim internet sayfasına girdim bizim karizma telin ayralarını bulamadım.
    ya bide telsim dioki. gprsi açtırmak için hattınızda en az 750 kontür bulunması gerkio dio bende oldu dedim kontürmü basıoz yada baska bi ayarı var lütfen acil yardım.
    sonra tema yı nerden indirioz gerci tele attığım resimler ekranı tam olarka kapladığından tema gibi oluo ama olsun gercek bi temayı nasıl yüklerim.
    bana yardım edebilecek kimse YOK MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

dostum sakin ol şimdi telsimde böyle bir durum var 750kontör diyo o yüzden sen onu geç bence , turkcell yada avea varsa ordan gprs'e dalabilirsin..

bende çift hat yüklü turkcelle geçiyorum gprs için..

ayarları da motorola.com.tr den yollayabilirsin teline..

2 msg önce de skin programı verildi , program ile birlikte skin yükleyebilirsn

• arkadaşlar ben v3i nin örnek fotolarına rastlayamadım. forumda yok mu acaba????
  • Acaba bu telefona word dosyası, pdf uzantılı dosyalar atıp okuyabilir miyiz? İçine e-kitap, kanunlar atmak istiyorum işe yarar mı? Denemedim, sormadan denemeyeyim dedim de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

arkadaşlar ben v3i nin örnek fotolarına rastlayamadım. forumda yok mu acaba????

ben upload edicem bu hafta içinde bi ara

http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=2015&Page=8#p8s1

şimdilik burdaki fotolara bakabilirsin biras aşağı in açılan sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 9 Mayıs 2006; 10:38:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: say

quote:

Orjinalden alıntı: herby

arkadaşlar ben v3i nin örnek fotolarına rastlayamadım. forumda yok mu acaba????

ben upload edicem bu hafta içinde bi ara

http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=2015&Page=8#p8s1

şimdilik burdaki fotolara bakabilirsin biras aşağı in açılan sayfada

Sağolasın say kardeş senin fotoğraflarınıda bekliyorumm..

• quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Acaba bu telefona word dosyası, pdf uzantılı dosyalar atıp okuyabilir miyiz?

????
  • quote:

quote:

Acaba bu telefona word dosyası, pdf uzantılı dosyalar atıp okuyabilir miyiz?

????

usta denemek lazm ya ama pdf zor wordde zor.. belki .txt leri açar..

java programı vardı sanki ama pek sanmıyorum zor

symbianlı tellerde var bir de samsung d600 destekliyodu..
  • quote:

atadığın müzik hem mesaj hem de çalan zil oluyor düzeltemiyorum, dur bakalım daha neleri çıkacak?

bence en büyük sorun bu ... kaldı ki bu düzeltilmesi o kadar da zor bir soprun değildir kanımca ... ufak bir update ile düzeltilir ... bu konuda motorola ya mesaj attım ... beni bir numraya yönlendirdiler ... telefona çıkan teknik servis (?) bana bunun başlangıç ayarları menusunden düzletildiğini (?) ve telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüğüm zaman ayarlandığın (?) söylediği zaman teşekkür edip kapattım telefonu ... yani bu öyle böyle bir sorun değil ... çok can sıkıcı ... mesaj mı geldi yoksa aranıyor musunuz belli değil ... can havliyle koşuyorsunuz bir bakıyorsunuz mesaj gelmiş ... motorola bu dorunu bir an önce düzeltmeli ...

bu konuda tüm motorola v3i kullanıcılarından motorola'ya mesaj atmalarını rica ediyorum ... sonuçta sadece 2 dakikanızı alır ancak hem kendinize hem de (eğer siz önemsemiyorsanız bile) bu konuda sıkıntı yaşayan bir çok insana yardımcı olmuş olursunuz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYMN -- 9 Mayıs 2006; 14:33:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HYMN

quote:

atadığın müzik hem mesaj hem de çalan zil oluyor düzeltemiyorum, dur bakalım daha neleri çıkacak?

bence en büyük sorun bu ... kaldı ki bu düzeltilmesi o kadar da zor bir soprun değildir kanımca ... ufak bir update ile düzeltilir ... bu konuda motorola ya mesaj attım ... beni bir numraya yönlendirdiler ... telefona çıkan teknik servis (?) bana bunun başlangıç ayarları menusunden düzletildiğini (?) ve telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüğüm zaman ayarlandığın (?) söylediği zaman teşekkür edip kapattım telefonu ... yani bu öyle böyle bir sorun değil ... çok can sıkıcı ... mesaj mı geldi yoksa aranıyor musunuz belli değil ... can havliyle koşuyorsunuz bir bakıyorsunuz mesaj gelmiş ... motorola bu dorunu bir an önce düzeltmeli ...

bu konuda tüm motorola v3i kullanıcılarından motorola'ya mesaj atmalarını rica ediyorum ... sonuçta sadece 2 dakikanızı alır ancak hem kendinize hem de (eğer siz önemsemiyorsanız bile) bu konuda sıkıntı yaşayan bir çok insana yardımcı olmuş olursunuz ...

arkadaslar zil olayı soyle ki:menu-ayarlar-zil tipi-titre/cal detayı na gelip degiştir e basın , orada her sey için kullanmak istediginiz zili secebiliorsunuz.umarım yardımı olmustur

• quote:

Orjinalden alıntı: Eveready

Motorola telefonlara ek özellik kazandırmak çok popüler ve kolay bir şey. Motox.us ve motomodders.net adreslerini ziyaret ederseniz, modding denilen işlemlerle (seem editing yapılıyor) telefonda olmayan ya da olan ancak gizli gelen pek çok özelliğin açıldığını görürsünüz. Önceden kullandığım V3'te ve şimdiki L7'de seem editing ile eklenmiş ya da kullanılır hale getirilmiş pek çok özellik kullanıyorum şu anda. Tek gereken ingilizceden anlamak ve biraz gözüpek olmak.

Örnek olarak, tek tuşa basarak titreşim moduna/sessiz moduna geçmek (bazı versiyonlarda olan bu özellik bazılarında kapalı geliyor), yandaki Push to Talk tuşuna istediğim özelliği atamak hoparlör ses seviyesini değiştirmek (artık çok daha fazla ses çıkıyor), menüdeki tüm simgeleri ve yazıtiplerini değiştirmek (tema değil, telefonun firmware'i ile ilgili) gibi şeyler sayabilirim. Kullandığım markalar içinde kullanıcı tarafından bu kadar derinden oynamalara imkan veren bir marka görmedim, özellik fakiri olarak bilinen bu telefonlar aslında sanıldığı gibi değiller.

peki mesela bu zil ses atandığı zaman yaşanan sorun ile ilgili bir çözüm çarptı mı gözüne ...

• Bu TELEFON ARADA BİR DIITT DİYE BİR SES CIKARTIYOR ANLAMADIM NEDEN YAPIYOR ?
  • ya o ses sessizde iken dogal olarak cıkmıo ama ewt arada ben de acaba gaibten mi gelio noluo die bi bakıorum ama bi şey oldugu da yok yani ben de cozemedim sonuc olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

ya o ses sessizde iken dogal olarak cıkmıo ama ewt arada ben de acaba gaibten mi gelio noluo die bi bakıorum ama bi şey oldugu da yok yani ben de cozemedim sonuc olarak

YA SİMDİ BİŞEY DENEDİM MESELA TELEFONA MESAJ GELDİYSE VEYA CAGRI VARSA BAKMADIYSAN HERALDE UYARI SESİ DEMİN CAGRI VARDI BAKMAMISTIM 2 KERE DITT YAPTI SİMDİ CAGRIYA BAKTIM SES CIKARMADI Bİ DAHA EGER BÖLE BİŞİ İSE İİ DUSUNMUSLER :)
  • ewt olabilr aslında nokia 3220 lerin ısıgının yanması gibi bu da uyarı veriodur belki!
    o bnm dediğim titre cal detayında hatırlatma die bi baslık var onda uc secenek var titre/sessiz/bip buyuk bi ihtimal bu onun sesi bi onu kapatıp bakabilirsin kapatmak istiorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaru -- 9 Mayıs 2006; 19:14:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alqan

YA ŞİMDİ BİRŞEY DENEDİM MESELA TELEFONA MESAJ GELDİYSE VEYA ÇAĞRI VARSA BAKMADIYSAN HERALDE UYARI SESİ. DEMİN ÇAĞRI VARDI BAKMAMIŞTIM 2 KERE DITT YAPTI. ŞİMDİ ÇAĞRIYA BAKTIM SES ÇIKARMADI BİR DAHA. EĞER BÖYLE BİRŞEY İSE İİ DÜŞÜNMÜŞLER :)

Bu özellik benimde hoşuma gitti. İyi düşünmüşler.
  • arkadaşlar sorularınıza cevap getirmeye çalışacam...
    zil sesi ve mesaj sesi ayrı ayrı ayarlar>>zil tipi >> titreşim ve zil detayı kısmından ayarlanabiliyor ordan mesajlara zil tonuna alarm tonun kadar herşeyi ayarlayabiliyorsunuz...
    arada çıkan dıııt sesi ise şöyle: mesela bir cevapsız çağrı var ya da okunmamış bir mesaj buna belirli zaman araklıklarıyla uyarı veriyor. isterseniz bunu da yukarda bahsettiğim bölümden kapatabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.