motorola v3 kullananlar telefondan memnunmusunuz - ve + larını hakkında bilgilendırımısınız. kullanışlımı yoksa 2 gun sonra elımızdemı kalır ? almayı dusunuyorum ama teredütler var yardımcı olursanız sevinirim.
bide v3 ü 7270 ve 6600 a göre karşılaştırırsak hangısı daha kullanıslı olur sizce ?
v3te isletım sıstemı yok ama ınce ve sık
sadece şekil. başka bişey yok.5 mb hafızaya ne alırki zaten.Biraz daha bekle kart takılanı çıkacak piyasay.bide ince olup kapaksız olanı gelecekmiş.
V3 eger piyasa yapmak istiyorsan güzel bir telefon. Hatunlar üzerinde inanılmaz etkili. Ama özellige gelince sınıfta kalıyor. Zaten birçok kişi telefonu aldıktan 1 hafta sonra geri götürüyor. Çünkü tatmin edici bir cihaz degil. V3i miydi neydi? öle bir model cıktı simdi. V3'ün hafıza kartlı olani.. Iste o alınır derim ben ama fiyatı muhtemelen 1000 liraya yakın girer piyasaya...
benim arkadaş aldı garantili fakat 2 hafta sonra problem çıkardı Tel can sıkıcı bi durum... kullanış açsından öncelikle senin telden ne beklediği önemli
bencede bekle v3i ve v3x cıkıcak yakında v3i de hafıza kartı ve 1.3mp kamera v3xte ıse 2mp kamera koymuslar sekılerınde bıraz rutus yapmıslar ama ıkısıde cok cok guzel duruyo
senin yerinde olsam beklerdim cunku bu iki yeni seri telefon hem v3un fiyatini asagi cekecek hem de bu iki yeni seri bence almaya deger.ozellikle ben v3iyi daha fazla begendim.burada v3x var o hem biraz agir hem de kaba geldi v3egore.
bence fazla özelliği olmayan sadecev standart özelliklere sahip bi tel.sadece çok ince olduğu için göklere çıkarıldı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme