Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
0
Favori
204.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    bu yazıda anlatılan ve yapılan uygulamarın doğurduğu doğuracağı sonuçlar tamamen kullanıcın kendisine aittir yazar yada kullanılan programlar oluşan oluşabilecek hasar ve hatalardan sorumlu değildir.

MOTOROLA V3

bu programi ilk açtıgmız pencere burada telefonumuzu seçiyoruz (v3)
     MOTOROLA V3

connect tuşuna basıyoruz
  • arkadaslar imageshack calismiyordu baska bir steden upload ettim ama verim alamadım imageshackdan devam tekrar söylüyorum kullanılan programlar yada yazar olan olacak hasar ve hatalardan sorumlu tutulamaz tüm sorumluluk kullanıcıya aittir.
     MOTOROLA V3

open i seçiyoruz ve bilgisayarımıza indirdiğimiz funlight.pat dosyasını open üzerinden açıyoruz
     MOTOROLA V3

daha sonra load filelist dioruz ve clublights enable tusuna basıyoruz
     MOTOROLA V3

buradada associate tusuna basıyoruz. en son olarakta yine phone tools bölümüne gelip restart tuşuna baıp telefonumuzun restart atmasını sağlıyoruz daha sonra programı kapatabiliriz.
     MOTOROLA V3

buradada p2k tools p2k mode da other features/multimedia yı seçiyoruz ve kırmızı yvarlak içindeki seçenekleri işaretliyoruz daha sonrada telefonumuzu disconnect edip kapatıp açıyoruz ve telefon menüsü ayarlar altında zil tipinde zil tipleri için ayrı ritm ışıkları kişiselleştir altında ayrı ritm ışışlarını başarıyla telefonumuza eklemiş oluyoruz.
    Rehberimi okuyan yararlanan ve bana teşekkür eden herkese teşekkürler rehberde anlatılan uygulamalar sırasında kullanılan programların ve clublight.pat dosyasının linki zaten daha önceki rehberlerimde verilmiştir sanırım 8. sayfada yada bir önceki yine de yapamayan veya yardım isteyen arkadaşlar olursa ben buradayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D2C72932 -- 7 Nisan 2006; 23:12:30 >

• sanırım bende bir kazmalık var resimler çıkmıyor imageshackla upload etmeme ragmen çikmadilar
    baska bir sitemi kullanmayilim bana site onerirseniz fotolari yendien upload ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D2C72932 -- 7 Nisan 2006; 23:19:39 >
    arkadaşım teşekkürler nihayet yaptım kazmalık bendeymiş artık ritm ışıkları altında seçenk belirdi ve vahşi yi seçtim ama yine şçyle bir sorun var önceki sayfalarda izlediğim ışklar oluşmuyor sebep ne olabilir

• sebebi sakın seçtiğin pattern olmasın wave i dene birde daha jan janlı o:D

Arkadaşlar ben bugün telefonuma flash atmayı başardım. Şuan harika çalışıyor video kayıt vs. gibi extra özellikler mevcut.
    Burada birçok arkadaş bu işlemleri anatmış sağolsunlar, isterseniz kısaca, bir de ben yazayım.
    Sizlere tavsiyem flash, flex, reflash, language pack gibi dosyaları ayrı ayrı yüklemek yerine bunların hepsini içeren, "monster pack" tabir edilen .shx uzantılı dosyayı yüklemenizdir. Böylece bir defada hepsini yüklemiş oluyorsunuz.
    Tek yapmanız gereken, Motorola PST programıyla monsterpack dosyasını telefona yüklemek.
    Sizin için bu dosyaları şuan ftp ile yüklüyorum isterseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://209.123.181.221/~mfguney/moto.rar

moto.rar dosyasını indirdikten sonra bir klasöre extract edince içerisinde 3 tane klasör göreceksiniz.

Klasörün içeriği:

1. PST_7.2.3 , bu Motorola PST programı, programı yükledikten sonra yine bu klasörün içindeki "PST_uni_patch" dosyasıyla cracklemeniz lazım. Bunun için bu dosyayı C:\Program Files\Motorola\PST dizinine kopyalayıp çalıştırdıktan sonra sırayla next diyerek gerekli dosyaları pach etmeniz lazım.

2.P2kCommander-V3.2.9 , aslında bu, telefonun dosyalarına erişmek için güzel bir program ama ben sadece, telefonu pc'ye tanıtmak için, içindeki driverları kullandım yani bu programı telefona flash atarken kullanmayacağız.

3.MonsterPack , bu klasörün içinde ise telefona yükleyeceğimiz flash dosyası var.
    ----------

Şimdi telefonumuza flash dosyasının nasıl yükleneceğini anlatalım;

1. Telefonu pc ye bağlıyoruz ve gerekli olan driverları P2kcommander programının olduğu klasörün içindeki "p2kdrivers_2.9" klasöründen yüklüyoruz.

2. Daha sonra C:\Program Files\Motorola\PST\ dizinindeki MultiFlashFlex.exe programını çalıştırıyoruz bu esnada eğer yeni donanım bulundu vs. derse, 1.adımda yaptığımız gibi, driverların konumunu "p2kdrivers_2.9" klasörünü göstererek yüklüyoruz.

3.Multiflash programında browse ile Monsterpack klasöründeki flash dosyamızı seçiyoruz. Bu programdaki, Preferences kısmındaki 1,2 ve 4. kutucukları işaretleyip start butonuna basıyoruz. Yaklaşık 10 dakika içinde V3'ünüze Türkçe dil paketi ve bir çok özelliğe sahip, en son versiyon yazılım yüklenmiş olacaktır.

Aşağıya programın ekran görüntüsünü eklemeye çalışacağım olmazsa aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
    https://store.donanimhaber.com/29/59/e4/2959e4793345fe46d1363fde9fe051b0.JPG

NOT: Burada defalarca yazılmış ama hatırlatmakta fayda var, telefonumuzun şarjının full olmasına ve yükleme esnasında elektrik kesintisine dikkat edelim.

MOTOROLA V3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihhguneyy -- 14 Nisan 2006; 6:30:15 >

• @marduk funlight.pat i telefonunn a/audio dizini altına kopyalayacaksın hali hazırda bir tae var ama sen onu değiştireceksin daha ayrıntılı bilgi ilk clublight rehberimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 19 Nisan 2006; 14:15:29 >
  • arkadaşlar kusura bakmayın zamanı az olan biriyim ben.şu p2k tools ve p2k commander ın download linklerini verirmsiniz?
  • Arkadaşlar, metin yazarken telefonu donan kimse var mı.Benim problem devam ediyor da. Zaman kısıtı dolayısıyla daha birşey yapamadım.Bu sorunu bir program paketi,Monster pack vs. çözebileceğim birşey bilen var mı?
  • mrb arkadaşlar. yine aynı sorunlar karşılaştım tam flash atarken (start a bastıktan sonra) böyle bir hata yazıp ekrandaki sarı yer kırmızıya dönüyor. "cannot access motorola interface" hatası yazıyor.

sw version: R374_G_0E.40.79R

bi de hatadan sonra. monster pack dosyasının içinde bi dosya belitiyor ve içinde şunlar yazıyor:

23:13:54, April 22, 2006
    Line: 139
    ERROR: C:\Documents and Settings\Can SAK\Desktop\moto\MonsterPack\R374_G_0E.42.10R_PDS005_LP0039_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_10R_GSMV3xxT677GA164_1FF.hmg bulunamadı.
    File: Y:\test_dev_usb\flash\code\flashdll\pst_fp_fileio.cpp

nasıl flash atabilirim ya da bu hatayı giderebilirim? yardım edebilecek birisi varsa mailim:
    cansak1989@hotmail.com
    şimdiden teşekkürler...
  • merhaba, motorola v3'e java oyun yüklemem sonrasında ana menüde ikonları göremiyorum, daha sonra yanlıslıkla butun java uygulamalarını sildim. ayarlar bolumunden degistirmeme ragmen ana menude ikonlar gorulmuyor.. yeniden flash yükledim herşey düzeldi. sanırım sorununumu hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobylite -- 25 Nisan 2006; 16:10:29 >
  • Annemin kullandığı T100 eskiyince kadıncağıza bu sefer şık ve şarjı uzun giden bir telefon alalım dedik ve Motorola V3 aldık. Tabiki ezbere almadık. Bi tanıdıkta vardı. (o tanıdık teyzem olur. ) Kurcaladım ve annemin kullanabileceği kadar basit bir telefon olduğuna karar verdim. Rengi pembe. Aslında pembe de değil, siklamen rengi.

Telefonda orjinal firmware bulunmakta. Flashlayıp, telefonun içine etmeye gerek yok. Kutudan çıkan CD ve data kablosu ile telefon PC'ye kolayca bağlanmakta. Telefonu PC'ye takmadan önce CD'deki mobile PhoneTools programını yükleyin. Bu programı yükleyince sorunsuzca bağlantı gerçekleşmekte. Bu telefonun modem özelliği de bulunmakta. Eğer laptopunuz var ise evden uzakta iken internete girebilirsiniz. Gerekli GPRS ayarlar otomatikman PC'ye çevirmeli bağlantı olarak atmakta. Evde ADSL'em var olmasına rağmen, Türkcell hatla deneme surfü yaptım. Sorunuzca girdi internete.

Telefonun içinde pek çoğunuzun bahsettiğinin aksine Video kaydı programı hazırda vardı. Yukarıda belirttiğim gibi flash upgrade yapmadım, yapmam da. Çekilen resimlerin kalitesi telefonun ekranında kötü gözükürken, PC'ye aktardığımda daha güzel gözüktü.

Telefonun özelliklerini az bulan arkadaşlara ise sözüm şudur. Bu telefon tam bir bayan telefonu. Şık ve kullanımı kolay.

Son olarak telefonu Carrefour'dan 12 ay taksitle 480 YTL'ye aldık. Telefonun şarj kısmında KVK damgası bulunmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pichoscosama -- 26 Nisan 2006; 23:19:13 >

• çok güzelde sana iyi firmware i olan telefon gelmiş herkesin firmware aynı olmuyor ayrıca firmware le telefonun içine edilmiyor lütfen biraz daha düzgün üslup kullanalım artı denemediğin ve hakkında bilmediğin bir işlem için yorum yapman pek de sağlıklı değil bence ben telefonuma defalarca firmware yazılım attım clublights ekledim.telefonumda en ufak bir tekeleme yada arıza meydana gelmediği gibi çoğu v3 kullanıcısının aksine clublight sahibi ve bana özel bir v3 üm var
  • Ben 2 ay önce Almanya'dan 79 Euro'ya Motorola V3v aldım. Paketten Data kablosu, kulaklığı, deri kılıfı, CDsi çıktı.V3 den farkı ne bilmiyorum. 8Mb üzerinde hafızası var. Video çekmiyor (Zaten 8mb'a ne çekilebilir ki) Üzerinde kayıtlı olan gereksiz resimleri, videoları, menüleri telefona zarar vermeden en kolay şekilde nasıl silebilirim?

Orjinalden alıntı: mechanicbug

çok güzelde sana iyi firmware i olan telefon gelmiş herkesin firmware aynı olmuyor ayrıca firmware le telefonun içine edilmiyor lütfen biraz daha düzgün üslup kullanalım artı denemediğin ve hakkında bilmediğin bir işlem için yorum yapman pek de sağlıklı değil bence ben telefonuma defalarca firmware yazılım attım clublights ekledim.telefonumda en ufak bir tekeleme yada arıza meydana gelmediği gibi çoğu v3 kullanıcısının aksine clublight sahibi ve bana özel bir v3 üm var
    Ben PC'imin anakartını flashlamış adamım. Telefon ne ki? Sadece acemileri uyarı niteliğinde yazdım. Seni küçümseyen yok. Yaptıkların güzel ama 7 sayfada bir sürü problem olmuş adam da var. Bu işler senin anlattığın kadar basit değil. Bir hatada alet çöplük olabilir. Sen de niye olmuyor çünkü deneyimlisin benim gibi ama herkes değil ki.

• görünüşü güzel telefon
  • @pichoscosama aslında ikimizde haklıyız yazdığın doğru acemi üyeler bu işlemleri yaparken telefonlarına zarar verebilirler bende zaten rehberleri hazırlarken durmadan uyarılarda bulunuyorum riskin kullanıcıya ait olduğunu aslında Trkiye şartlarında bu işlemleri yapmakta çok tehlikeli zira eletkrik kesildiği anda aletin kullanılamaz hale gelmesi olası artı bende anakartımı flashlamıştımama aklım çıkmıştı elektrikler gidecek diye
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.