Şimdi Ara

motorola U9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 gün önce Teknosa'dan Motorola U9 aldım. Aldığıma bin pişman oldum. Neyseki telefonda teknik bir sorun çıktı da ; bugün geri götüreceğim. Umarım başka bir telefonla değiştirmeme izin verirler.

Bu telefonu almayı düşünenler lütfen birkaç kere daha düşünsün. Telefon görsellikten başka birşey değil. Hiçbir teknik özelliği iyi değil. Hele mesaj yazmayı sevenler kesinlikle almasın. Otomatik metin özelliği berbat. Menü hiç esnek değil. Öyle Nokia 'daki gibi kafanıza estiği gibi özelleştiremiyorsunuz herşeyi. Şarjı çok az gidiyor. Daha iki gün gittiğini görmedim ki öyle fazla müzik dinleyen , kamerayı açan biri değilim. Menüsü zaten çok karışık. Arkadaşlar Nokia'yı aptallar bile kullanır demişti de biraz çabaladım bunun menüsüne alışmak için. Yazılım çok kötü. Bir ekranda geri gittiğiniz tuşla diğer ekranda siliyorsunuz, mesajı gönderiyorsunuz. Habire yalnış mesaj attım.

Velhasıl nefret ediyorum telefondan.O kadar ki eğer aynı telefonla değiştirirlerse ablamın eski Samsung'u ile değiştireceğim.

Not: Diğer forumlara yazdığım bu yorumları kabul etmiyorlar. Satışı etkilenmesin diye sanırım.

• Sizin haricinizde başka kullanıcılar bu kadar sert yorumlar yapmamışlardı. U9 tasarım olarak, donanım olarak gayet güzel bir alet. Sabit Nokia kullanıcılarının gösterdiği standard tepkidir sizin ki...

Bence de öğrenmek yerine kurtulun

Düzgün mesaj yazamamanız cihazınızın değil, kendi kusurunuz olduğunu unutmayınız. Menü de suçsuz...

Kurtulun. Zaten başka forumlarda bu saçma isnatları sallamadığı için bu yazdıklarınızı kabul etmememiştir, unutmayınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 13 Temmuz 2008; 15:51:01 >
  • Siz en iyisi U9'dan kurtulun ve bir daha motorola kullanmayın. Herkes memnun olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Siz en iyisi U9'dan kurtulun ve bir daha motorola kullanmayın. Herkes memnun olsun.

• ALLAH ALLAH ARKADAŞ SEN KULLANAMAMIŞSIN BU İŞE EMEK VERENLER VAR BİRAZ SAYGISIZLIK YAPMIYOMUSUN YOOO BİRAZ DEĞİL ÇOK SAYGISIZLIK İYİKİDE DİĞER FORUMLAR KABUL ETMEMİŞLER HELAL OLSUN KULLANMA OLSUN BİTSİN KURTULALIM BÖLE OLUMSUZ YAZILARDAN ARKADAŞ
  • Amman ne güzel! Ben insanlara fikir olsun diye topic açıyorum, zekaları fışkırıp taşanlar, kendilerine fazla gelen zekalarını diğerleri ile de paylaşmaya çalışıyorlar. Daha benim nasıl bir insan olduğumu bilmeden , emek sarfedip sarfetmediğimi öğrenmeden, telefondan maksimum faydayı elde etmeye çalışmadığımı iddia edebiliyorsunuz ya , size ne laf edeyim ki ? Cahille münakaşaya girip , onu yenmeye imkan yoktur!
  • Yazık!!!Adam tüketiciyi bilinçlendirmek sıkıntısını sizle paylaşmak istemiş sizin yaptığınız terbiyesizliğe bak.At gözlüklerinizden kurtulun da objektif yorumlar yapın en azından heartlesi örnek alın!!!
  • heartless ne yazmış okudunuz mu? Ezbere yazmayalım.

heartless
    Siz en iyisi U9'dan kurtulun ve bir daha motorola kullanmayın. Herkes memnun olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 14 Temmuz 2008; 20:20:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dawnwatcher

Cahille münakaşaya girip , onu yenmeye imkan yoktur!

%100 katılıyorum. Cahillerle asla tartışmam.

" Önceden yediğin hurmalar, gelir .... tırmalar. "
  • harfleriniz tokat gibi kelimeleriniz yumruk gibi cümleleriniz tekme gibi çarpmış adamı dövmekten beter etmişsiniz yaw neyse aslında doğru söylüyosun kardeş kamera berbat menü berbat mesaj yazmakta zor ama alışılıyo en azından ben v3i nin tasarımı için alıştım motorola emek ister her zaman söylerim telefonu sen adam ediceksin belki kamerayı düzeltemessin ama şarj süresini menüsünü düzeltebilirdin ekran ışığını kıs en düşük seviyeye bt yi kapat titreşimi kapat tuş sesini kapat bak bakalım şarja 1 gün falan fark ediyo benim v3i de 3 gün giden şarj 4,5-5 güne çıkmıştı ekran kısıkta kullanılmıyo o ayrı bir mesele menüsünüde uğraşık modlicaktin ki tadından yenmez onla uğraşmak kendi kendine bir şeyler başarmak çok eğlenceli oluyo bu zevki tatın mı zaten telefon kendine bağlıyo seni ama sen buna fırsat vermemişsin ona bir şans ver bak herşey düzelicek üstelikte u9 bir müzik telefonu motorola kullanmak kolay değil bunu kabullenmelisin inan bana sabredersen meyvesini yersin u9 a bir şans daha ver + emek ver

• slm arkadaşlar... bende u9 kullannıcısıyım ve telefonumdan gayet memnunum o kadar şıkkı..tam bayan telefonu menüsü gayet hoş zaten bildiğimiz motorola menüsü daa fazlasını bekleyiptemi almış arkadaş yada alırken almadan önce hiçmi incelememiş bilmiorum...
    kamerası kötü demişsin 2mp den ne bekliosun anlamadım hatta 2 mp olmasına karşılık çekimide o kadar iğrenç falan deil devamlı mesaj yazan bi insanında çözmemesi için bi sebep yok.. şahsen ben telefonu teknolojik bi ilerleme olarak deil bi bayan olarak elime yakıştığı için aldım...buna ragmen telefonumda beni hiç üzmedi[simage][/simage]

o telefonu sadece görsellik için alınılır...

eline aldığında içi giden ve 20 gün kullandıktan sonrada, emeğe hakaret edenleri kınıorummm

tşkler motorola...

• Bakın bayan arkadaşımız üye olmuş ve çok güzel bir inceleme yazmış.

cihazı alıpta kullanmayı bilmeyen bey arkadaşlarımıza en güzel cevabı hakkıyla vermiş.
  • Bende U9 kullanıyorum. Nokia dan motorola geçmesi zor ondan öle yazmış olmalı telefon güzel kamerası kötü olabilir ama diğer özellikleri iyi
  • 1yılı aşkın süredir motorala u9 kullanıyorum.Tamamen görünüşü etkilediği için aldım.Ben de nokiadan geçtiğim için ve menüdeki tuşlar ters oldugu için başta gelen mesajları okumadan silme,boş mesaj atma gibi şeyler yaptım.Ama sonrasında alıştım hatta kendi alışık olduğum düzene bile göre sıraladım menü elamanlarını.Mesaj yazma konusuna gelince,evet tuşlar düz oldugu için biraz sıkıntılı ama alışılıyor bence ben tırnağımla yazıyorum ve sözlüğüne istediğin şekilde kaydedebiliyorsun kelimeleri hatta onları yazarken baştan tahmin ediyor.Şarjını gün aşırı yapıyorum ama ben çok aktif bir telefon kullanıcısıyım ve gün içinde azalmasını istemiyorum.Onun dışında ışık yeterli olduğu sürece foto kalitesi çok güzel.Dış ekran koruyucu ayrı bir karizma katıyor ve her gören bayılıor.
    Bir sene boyunca sayısız darbe ve yere düşme yaşadı ama gayet sağlamdı.Genel olarak yaşadığım problem dış ekranın donup kalması ve bluetoothdu. 2 ay önce kapağını açarken mandalında olan bir problem sonucu üst kapağı ayrıldı buna rağmen çalışıyordu 2 gün sonra ekran tamamen gitti.Media marketten almıştım götürdüm hiçbir ücret vermeden garanti kapsamında tamir oldu geldi.1hafta sonra ekran takıldı ve kendiliğinden görüntü gitti sonra gene tamire verdim üst kapak değişip geldi Ondan beri şakır şakır çalışıyor valla.Bence telefondan ne beklediğine bağlı.Benim beklentilerimi karşılıyor u9 çok severek de kullanıyorum.

• yav bu nokiacılar hiç bişey begenmezmi arkadas ne sony.yi begenirler ne lg.yi ne motoyu nede htc.yi tek bildikleri nokia ve samsung kraldır bukadar :)

yahu o nokia.ları kullanırken nasıl rahat ediyorsunuz anlamıyorum rezalet ötesi menüleri varhemde kullanımı okadarda basit degil sacma sapan bi düzeni var en basidinden rehbere brini kayıt erdicen herşeyi yazıyon birde ne var secim tuşlarının dışında kayıt et tuşu :) navi tuşu ile in aşa kayıt ete gel kaydet bumu şimdi rahatlık ama öbrlerine baknumarayı yaz direk sag sol secim tuşlarında kaydet var zaten sasdece basit bir örnek :D

ben motoyu çok sevmem ama menüsü okadar kötü degil bikere masa üstünü kendin istedin şekilde dizayn edebiliyorsun telefonda linüx işletim sistemi var zaten şarj olarak okadar iyi degiller bunu bende söylerim k770 ile v8i yarıstırırsam v8in işlemcisi 2ye katladıgı halde daha agır kalıyor şarjında çabuk bitirmesine bir etken zaten bu işlemcisi yüksek hızda çalıştıgı için onu birazcık overlock yapıp hzını düşürmek lazım:)

eski toshiba g900ümde böyleydi 628 mhz.den 300lere düşürünce şarjıda 9saatten 2.5-3güne çıkmıstı...

• bu motorola rokr u9 mu yoksa başka bir model mi? bende siyahından almayı düşünüyorum da
  • arkadaşlar ben bir cok nokia modelini kullandım en üst modelinden en düşüne kadar diyebilirim ama cihazlardan hiç memnun olmadım 2 3 ay gecmeden sürekli arıza yaşadım şimdi sony ericson w800i kullaNIyorum ve cok memnunum ama onu satıp u9 almayı düşünüyorum gördüm begendim bence cihazı suclamadan önce sorunu kendinizde arayın piyasadaki en iyi telefonu sony ve motorala üretiyor bence saygılarımla
  • motorola çoğuna göre çin malı telefonla aynı kalitede adam onu alacağıma gider çin malı tel alırım dio tabi bunu diyenler hiç moto kullanmayanlar bende moto alırken çok tedirgindim ama alınca iyiki almışım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollektivist

motorola çoğuna göre çin malı telefonla aynı kalitede adam onu alacağıma gider çin malı tel alırım dio

bunu diyen adam kafasına sıksın mümkünse dünyaya bi daha gelsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.