Şimdi Ara

MOTOROLA ROKR E8 ve MOTOROLA EM30 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Motorola'nın Rokr E8 modeli ile EM30 modeli arasında içerik olarak ne farklar var? Hemen hemen aynı görüntüye sahipler. Bana bunu detaylı bir şekilde açıklayabilir misiniz?

ROKR E8

EM30

• E8'de fastscroll var EM30'da yok. E8'de 262.000 renk ekran var, em30'da 65k, e8'de malzeme kalitesi çok üstün, em30'da standart. Bildiğim farklar bunlar.

İkiside aynı sistemi kullanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

E8'de fastscroll var EM30'da yok. E8'de 262.000 renk ekran var, em30'da 65k, e8'de malzeme kalitesi çok üstün, em30'da standart. Bildiğim farklar bunlar.

İkiside aynı sistemi kullanıyor.

Sevgili heartless, verdiğin cevap için öncelikle teşekkür ederim. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce de V3x konusunda muhabbetimiz olmuştu. Birçok marka kullanmama rağmen Motorola'dan yana daha fazla memnun kaldığımı belirtmek isterim. Peki bu Rokr E8'i tavsiye eder misin?
  • El Fuego'nun E8'sini incelemiştim ve mest olduğumu söyleyebilirim.Gerçekten şık bir cihaz. Herşeyden önce müzik, malzeme kalitesi, tasarımı ve CrystalTALK özelliğiyle gerçek bir telefon. Cihaz güzel ama fiyatı uçuk. Fiyat önemli değilse E8 al, EM30 hüsrana uğratır, giriş seviyesi müzik telefonu EM30.
  • Bu yorum daha açıklayıcı oldu. Aslında Iphone olayına girecektim fakat Rokr E8 gerçekten etkiledi. Ayrıca Motorola üzerindeki memnuniyetimden ötürü daha da sıcak baktığımı söyleyebilirim. Birde cihaza dokunma şansım olmadı fakat yakından kısa bir süreliğine gördüm. Kesinlikle resimlerde göründüğünden çok farklı sıra dışı bir tasarım.

Yorum için teşekkür ederim.
  • ben e8 kullanıyorum gerçekten tam müzik telefonu yok yok ve malzama kalitesi cok güzel.gören tel hayran kalıyoo.hemen alderim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigatusac -- 3 Nisan 2009; 16:00:42 >
  • Ben de yorum yapayım..

E8 gerçekten çok güzel bir telefon. EM30 ile karşılaştırılmaması gereken bir cihaz. Farklı tasarımı ve müzik kalitesinin yanı sıra, CrystalTalk özelliği ile de ön plana çıkan Motorola'nın Rokr ailesi cihazlarından biri..Yalnız heartless'in dediği gibi, fiyat olarak çok fazla. Motorola Türkiye'yi anlamak imkansız. Cihazlara yükledikleri etiketler 'Bu ürünleri kimse almasın, alamasın' dedirtecek cinsten. Eskiyen modeller de yapılan fiyat indirimleri kullanıcıların ne kadar dikkatini çeker ? Teknolojinin günden güne geliştiği ve telefon özelliklerinin üst noktalara ulaştığı bu zaman da özellik yoksunu cihazlara bu fiyatları eklemek, 'saçmalamaktan' öteye geçmez..

Motorola kalitesini cihazı kullananlar bilir.. Ama bu fiyat politikası değişmediği sürece ve değişik modellerin ülkeye geç getirilmesi sürdüğü müddetçe, (aynen devam ediyor) sanırım bu kaliteyi kimse anlayamayacak..

Son olarak; E8 gerçekten güzel bir cihaz.. Ama istenilen fiyata göre değil.

İnan ki: ZN5 düşünülebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 3 Nisan 2009; 16:46:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR BNDE em30 rokr gördüm ve beğendim almayı düşünüyorum ama kararsızım ii bitelefonmu kullanan yada bilen varsa yardımcı olabilir mi??vaya motorola v8 hngisi??
  • Fiyat sorunu sadece motorola TR ile değil Motorola ilede alakalı. Motorolada tuhaf fiyatlarla piyasaya sürüyor, 1-2 yıl sonrada fiyatlar 1/4 ü kadar düşük satılıyor ama zaten diğer firmalar o açığı kapatmış olduğundan kimse almıyor.
  • Bu kişi gittigidiyor.com da EM30 u 250-290TL arasında fiyata satıyor, istek yapınca getirtiyor haberiniz olsun. (Garanti olmuyor galiba, ama teknik servis ücretli yapar.)

Kişiye bu adresten ulaşabilirsiniz.
    http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=gorkemgsm

Gerçi 250TL bile fazla bence em30 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 4 Nisan 2009; 1:44:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

Fiyat sorunu sadece motorola TR ile değil Motorola ilede alakalı. Motorolada tuhaf fiyatlarla piyasaya sürüyor, 1-2 yıl sonrada fiyatlar 1/4 ü kadar düşük satılıyor ama zaten diğer firmalar o açığı kapatmış olduğundan kimse almıyor.

Birol haklıymış..

İnternette fiyatları araştırın..Ne kadar saçmaladıklarını görün

http://www.importgsm.com/manufacturers.php?manufacturerid=1

Bende olduğu için değil ama E6'nın fiyatı gayet normal. 350 Dolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 4 Nisan 2009; 20:33:57 >

• Nakarat..

..e2'yi vitrinlerde (2007 sonları) gördüğümde 'işte bu benim cihazım' demiştim. Fakat 800 lira gibi bir fiyat etiketi olduğu için alamamıştım.. 2007 sonları ve telefona istenilen fiyat 750-800 Lira civarı...!?

1 yıl gibi bir zaman sonrası e2'yi 235 Liraya aldım.. Fiyat düşüşüne bak !?

Yani yeni değil bu fiyat politikası..

Kampanya yapıyorlar. Ne kampanyası ? Yüksek fiyat etiketinden dolayı satılmayan, aynı zaman da teknolojiye yenik düşen 'eski' modelleri elden çıkartma, tüketme kampanyası..

e2 çok güzel telefondu..Ama her telefonun belirli bir 'kullanma' süresi vardır.. (Kişi 1 telefonu 10 yıl kullanır ayrı konu. Motorolacılar ve teknoloji meraklıları bunu daha iyi anlar. Sözüm O'nlara) Her ne kadar benim e2 miladını doldurmadan bozulmuş olsada, aklım da üst model olarak E6 vardı.

..E6 için istenilen fiyat 600 ile 800 lira arası değişiyordu. 2008 yılı.. (Yıl 2009.. 550 Lira ve üstü satan sisteler halen mevcut)

Ocak ayında aldım E6'yı. 285 Liraya.. Fiyat düşüşüne bak !?

Kampanya yapıyorlar. Ne kampanyası ? Yüksek fiyat etiketinden dolayı satılmayan, aynı zaman da teknolojiye yenik düşen 'eski' modelleri elden çıkartma, tüketme kampanyası..

E8, 600.. ZN5, 850.. EM30, 470 Lira.. Bunlar Ülkemize gelen son modeller. Ve istenilen fiyatlar...

Nakarat ? Henüz yok..

Ve 3G'li telefon(lar) V9.. 700 lira civarı. Başka yok! maxx V6'yı zaten bulamazsınız çünkü 'eski' model oldu..

Wi-Fi ? ZN5..

Bir nakarat daha gerekiyor... Diğer modellerin satılması için !?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.