Şimdi Ara

Motorola RAZR MAXX # Dual-core 1.2 GHz - Li-Ion 3300 mAh Batarya # [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.692
Cevap
13
Favori
105.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: capyco

quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Elimde HTC Sensation XE var. Şarj konusu canımı sıkıyor açıkçası. Şubat ayında kulaklığı sebebiyle aldım telefonu. Telefondan inanılmaz derecede memnunum esasında. Özellikle de (kulaklık haricinde) Sense arayüzünden memnunum.

Ama gurbette öğrenciyim. Günlük kullanımım şu şekilde;
    Okula gidiyorum, sabah 8de şarjdan çekiyorum; 2-3 saat son ses müzik, 1-2 saat tarayıcı ile nette sörf, 6 saat mesajlaşma, eve 18 gibi giriyorum, şarj 10 saatte tamamen bitmiş oluyor. Eve girdiğimde %4 falan gösteriyor şarjı. Normalde konuşkan biri değilim, gün içinde yarım saatten fazla konuşursam kesin eve girmeden bitiyor o şarj. Hem beni çok rahatsız ediyor artık hem de ailemin içi rahat etmiyor bana ulaşamadığında.

Bu sebeple Razr Maxx HD 3300lük bataryası ile ilaç gibi görünüyor. Değiştirmeyi düşünüyorum Razr Maxx HD ile XE'mi. Yani XE'den memnuniyetsizlik duyduğum tek konu da şarj esasında. Fikir belirtebilir, bir kıyaslama yapıp yol gösterebilirseniz çok memnun olurum.

Ek: Özellikle Motorola arayüzü ile Sense arayüzünün kıyası çok makbule geçer. Bir de bu modeller KEVLAR'dan üretilme, değil mi? Yanlış bilmiyorum?

Ek2: Razr Maxx HD zaten yeni duyurulmuş ama Razr Maxx ile karşılaştırmanız da yeterli. Zaten ana olarak şarj durumu, dayanıklılık ile arayüz benim için mevzu şu anda. Donanım açısından Maxx HD, XE'den daha güçlü görünüyor.

Razr maxx kullanicisi olarak, bu telefon sadece şarji icin alinir diyorum. Sizede lazim olan zaten bu :) arayuz olarak kullanmamis olsamda HTC leri begeniyorum ama bu telefonda kalburustu bir telefon, endise etmenize gerek yok. Belki tip olarak biraz daha yakisikli yapilabilirdi ve 8mp lik kamerasindan daha basarili goruntuler alinabilirdi. Bu ikisi haric cok ustun bir telefon. Ama benim icin varsa yoksa sarj, bataryasi boyle olan bunun yarisi kadar kaliteli telwfon dahi hayli işimi gorurdu.

Kisacasi razr maxx hd yi tavsiye ederim, olmazsa razr maxx da yeterince tatmin edecektir sizi...

Hocam size samimi olarak birşey sormak istiyorum uzun süredir Razr kullanıcısıyım ve bu başlık açıldığından beri burayı takip ediyorum genellikle mesajlarınızda bu telefon sadece şarjı için alınır ibaresini görmekteyim bunun sebebini sorabilir miyim ? Ne gibi eksikler gördünüz ya da üst düzey telefonlarda olması gerek olan ve razr da olmayan hangi eksiği yakaladınız bu ifadeyi kullanıyorsunuz ? Cevabınız için şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu

arkadaşlar google map üzerinde rotanın kırmızı bir çizgiyle takip edilmesi durumu varya hani millet o görüntüyü yaptığı rotayı vs paylaşıyor. androidde map üzerinde bu hadise yok mu, ben mi bulamadım?

Bu iş için My Track programını kullanıyorum. Tam olarak istediğiniz şeyi yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende razr maxx almayı düşünüyorum. İzmir Bornova'da oldukça methedilen bir satıcı var. Oradan alacağım sanırım.

Daha önce hiç smartphone'um olmadı. Emektar Nokia 6500 kullanıyorum 2008den beri .

ICS, Android 4.0, gingerbread gibi konularda çok fazla bilgim yok. Ancak öğrenmenin yaşı yoktur (yaş 32).

Razr'u tercih etmemin sebebi kevlardan yapılmış, gorillaya sahip, splash resistant ve en önemlisi devasa bataryaya rağmen inceliğini koruması dolayısıyla da şarjının oldukça fazla dayanmasıdır.

Birkaç sorumu yanıtlarsanız memnun olacağım

- Boyut olarak S2'den büyük mü?

- Radyo yok sanırım?

- SAR değeri? (Diğer telefonlara göre çok mu yüksek?)

- Batarya avantajını düşünmezsek hangi modeller ile karşılaştırılabilir?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 16 Eylül 2012; 11:29:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

Merhaba arkadaşlar,

Bende razr maxx almayı düşünüyorum. İzmir Bornova'da oldukça methedilen bir satıcı var. Oradan alacağım sanırım.

Daha önce hiç smartphone'um olmadı. Emektar Nokia 6500 kullanıyorum 2008den beri .

ICS, Android 4.0, gingerbread gibi konularda çok fazla bilgim yok. Ancak öğrenmenin yaşı yoktur (yaş 32).

Razr'u tercih etmemin sebebi kevlardan yapılmış, gorillaya sahip, splash resistant ve en önemlisi devasa bataryaya rağmen inceliğini koruması dolayısıyla da şarjının oldukça fazla dayanmasıdır.

- Radyo yok sanırım?

Ben de size bir soru sorayım. Şu İzmir BOrnova'daki satıcıdan bahseder misiniz?
    Telefonu kaça satıyor ve nasıl ulaşabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: chemxxx

quote:

Merhaba arkadaşlar,

- Radyo yok sanırım?

Valla ben ozkaracalar nickli satıcının ürününü sanal pazardan almayı düşünüyordum. Bakarken orko13 nickli satıcının İzmirde olduğunu ve tüm satışlarından olumlu puan aldığını gördüm. İstanbuldan kargo ile geleceğine kendim görüp alırım dedim.

http://www.sanalpazar.com/Motorola-Razr-Maxx-Li-ion-3300-Mah-kayitli-Fiyattir__isp3907588

Beraber de gidip görüşebiliriz adamla belki sen de niyetliysen ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 16 Eylül 2012; 16:11:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chemxxx

quote:

Merhaba arkadaşlar,

- Radyo yok sanırım?

Valla ben ozkaracalar nickli satıcının ürününü sanal pazardan almayı düşünüyordum. Bakarken orko13 nickli satıcının İzmirde olduğunu ve tüm satışlarından olumlu puan aldığını gördüm. İstanbuldan kargo ile geleceğine kendim görüp alırım dedim.

http://www.sanalpazar.com/Motorola-Razr-Maxx-Li-ion-3300-Mah-kayitli-Fiyattir__isp3907588

Beraber de gidip görüşebiliriz adamla belki sen de niyetliysen ne dersin?

Ben şu anda Çin'deyim ve buradan almayı planlıyorum. Sadece fiyatı karşılaştırmak istedim. Zira aslında Türkiye'den almayı tercih ederim. Ama fiyat pek karşılaştırılabilir gibi değil... Teklif için de teşekkürler...

• FTS rom kullanıyorum.Batarya ile ilgili resimleri aşağıda ekledim.Son 24.5 saatlik durumu.Bu süre içinde 15 saat wifi ile nete bağlı kaldım.Whatsapp sürekli aktif kullanımda,mail,facebook,viber ...vs senkrinizasyonları hep açık,nette sörf yapıldı,wifi olmadığı zamanlarda da 3g ile internete bağlandım.1 saatten fazla oyun oynadım.Sonuçlar aşağıda ve şarj %43 te
     Motorola RAZR MAXX # Dual-core 1.2 GHz - Li-Ion 3300 mAh Batarya # [ANA KONU]  Motorola RAZR MAXX # Dual-core 1.2 GHz - Li-Ion 3300 mAh Batarya # [ANA KONU]
     Motorola RAZR MAXX # Dual-core 1.2 GHz - Li-Ion 3300 mAh Batarya # [ANA KONU]  Motorola RAZR MAXX # Dual-core 1.2 GHz - Li-Ion 3300 mAh Batarya # [ANA KONU]  Motorola RAZR MAXX # Dual-core 1.2 GHz - Li-Ion 3300 mAh Batarya # [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 15 Eylül 2012; 16:47:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musti95

FTS rom kullanıyorum.Batarya ile ilgili resimleri aşağıda ekledim.Son 24.5 saatlik durumu.Bu süre içinde 15 saat wifi ile nete bağlı kaldım.Whatsapp sürekli aktif kullanımda,mail,facebook,viber ...vs senkrinizasyonları hep açık,nette sörf yapıldı,wifi olmadığı zamanlarda da 3g ile internete bağlandım.1 saatten fazla oyun oynadım.Sonuçlar aşağıda ve şarj %43 te
     Motorola RAZR MAXX # Dual-core 1.2 GHz - Li-Ion 3300 mAh Batarya # [ANA KONU]  Motorola RAZR MAXX # Dual-core 1.2 GHz - Li-Ion 3300 mAh Batarya # [ANA KONU]
     Motorola RAZR MAXX # Dual-core 1.2 GHz - Li-Ion 3300 mAh Batarya # [ANA KONU]  Motorola RAZR MAXX # Dual-core 1.2 GHz - Li-Ion 3300 mAh Batarya # [ANA KONU]  Motorola RAZR MAXX # Dual-core 1.2 GHz - Li-Ion 3300 mAh Batarya # [ANA KONU]

Harbiden pili muhteşem! Atrix kullanıyorum bu dediklerinizin yarısında şarz felan kalmaz :)

• KIYMETLİ FORUM KULLANICILARI

BUGÜN TAM SAAT 14:00 DA ÇEKİLİŞİ YAPTIK.SAMSUNG GALAXY S III ALAN MEHMET KILIÇ İSİMLİ ARKADAŞIMIZA ÇIKTI.KENDİSİ ÇEKİLİŞE FİİLİ OLARAK KATILMAMIŞTI.KENDİSİNİ 0 541 905 78 65 NUMARALI TELEFONUNDAN ARAYARAK DAVET ETTİK.1 SAAT KADAR SONRA GELDİ VE HEDİYESİNİ TESLİM ETTİK.KENDİSİ İŞ KULELERİNDE GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞAN BİR ARKADAŞIMIZ.KENDİSİNDEN İZİN ALARAK KENDİSİNİ TEBRİK ETMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN CEP TELEFON NUMARASINI DA BURADAN İLAN EDİYORUZ.KAZANAMAYAN ARKADAŞLARIMIZIN BİR SONRAKİ ÇEKİLİŞ İÇİN HAKLARI DEVAM ETMEKTEDİR.HEPİNİZE BOL ŞANSLAR

Motorola RAZR MAXX # Dual-core 1.2 GHz - Li-Ion 3300 mAh Batarya # [ANA KONU]

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

- Radyo yok sanırım?

Arkadaşlar bilgi yok mu hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

quote:

Elimde HTC Sensation XE var. Şarj konusu canımı sıkıyor açıkçası. Şubat ayında kulaklığı sebebiyle aldım telefonu. Telefondan inanılmaz derecede memnunum esasında. Özellikle de (kulaklık haricinde) Sense arayüzünden memnunum.

Okula gidiyorum, sabah 8de şarjdan çekiyorum; 2-3 saat son ses müzik, 1-2 saat tarayıcı ile nette sörf, 6 saat mesajlaşma, eve 18 gibi giriyorum, şarj 10 saatte tamamen bitmiş oluyor. Eve girdiğimde %4 falan gösteriyor şarjı. Normalde konuşkan biri değilim, gün içinde yarım saatten fazla konuşursam kesin eve girmeden bitiyor o şarj. Hem beni çok rahatsız ediyor artık hem de ailemin içi rahat etmiyor bana ulaşamadığında.

Bu sebeple Razr Maxx HD 3300lük bataryası ile ilaç gibi görünüyor. Değiştirmeyi düşünüyorum Razr Maxx HD ile XE'mi. Yani XE'den memnuniyetsizlik duyduğum tek konu da şarj esasında. Fikir belirtebilir, bir kıyaslama yapıp yol gösterebilirseniz çok memnun olurum.

Ek: Özellikle Motorola arayüzü ile Sense arayüzünün kıyası çok makbule geçer. Bir de bu modeller KEVLAR'dan üretilme, değil mi? Yanlış bilmiyorum?

Ek2: Razr Maxx HD zaten yeni duyurulmuş ama Razr Maxx ile karşılaştırmanız da yeterli. Zaten ana olarak şarj durumu, dayanıklılık ile arayüz benim için mevzu şu anda. Donanım açısından Maxx HD, XE'den daha güçlü görünüyor.

Razr maxx kullanicisi olarak, bu telefon sadece şarji icin alinir diyorum. Sizede lazim olan zaten bu :) arayuz olarak kullanmamis olsamda HTC leri begeniyorum ama bu telefonda kalburustu bir telefon, endise etmenize gerek yok. Belki tip olarak biraz daha yakisikli yapilabilirdi ve 8mp lik kamerasindan daha basarili goruntuler alinabilirdi. Bu ikisi haric cok ustun bir telefon. Ama benim icin varsa yoksa sarj, bataryasi boyle olan bunun yarisi kadar kaliteli telwfon dahi hayli işimi gorurdu.

Kisacasi razr maxx hd yi tavsiye ederim, olmazsa razr maxx da yeterince tatmin edecektir sizi...

Hocam size samimi olarak birşey sormak istiyorum uzun süredir Razr kullanıcısıyım ve bu başlık açıldığından beri burayı takip ediyorum genellikle mesajlarınızda bu telefon sadece şarjı için alınır ibaresini görmekteyim bunun sebebini sorabilir miyim ? Ne gibi eksikler gördünüz ya da üst düzey telefonlarda olması gerek olan ve razr da olmayan hangi eksiği yakaladınız bu ifadeyi kullanıyorsunuz ? Cevabınız için şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim

Hocam ben razr kullanmadim ama sanirim sarj disinda ayni telefonlar.

Sadece sarj icin diyorum, cunku akilli telefon deyince aklima hep S3 geliyor(eskiden iphone gelirdi). Fiyat olarak aralarinda cok cok fark yok. Tip ve kullanis olarak bence S3 uzun sure daha piyasanin zirvesinde kalacak. Razr maxx almadan once haftalarca yukseltilmis batarya ihtimalini sorguladim, netice alamayinca bunu aldim. Memnun muyum evet, ama telefon mukemmel mi hayir. Ben fanatik olarak sahiplenme taraftari degilim. Gercekler ne ise o konusulsun ki buradan bilgi almak isteyen insanlar yanlis yonlendirilmemis olsun ;)

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

- Radyo yok sanırım?

hocam boyut farki pil farkini dusununce onemsiz derim

maxx --> (130.7 x
    68.9 x 8.99 mm )
    s2 --> (125.3 x
    66.1 x 8.49 mm)

cozunurlugu daha iyidir:http://www.phonearena.com/phones/compare/Motorola-RAZR-MAXX,Samsung-Galaxy-S-II/phones/7025,5106

radyo yok

sar degeri govde ve bas olarak 0.30 lu ve 1 civarinda degerlerdi, net olarak pzt gunu ofisteki kutusundan bakabilirim.

bence performans olarak yeterli bir telefon. yapamadigim bir islem yok. hizli ve kararli. pisman olmazsiniz aldiginiza...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 15 Eylül 2012; 21:39:49 >

• motorolanin daha once milestone modelini kullandim. 600 mhz e downclocklu bir telefondu. o aralarda da 1 ghz lik galaxy s cikmisti. ama motorola nasil bir calisma yapiyorsa kasasindan isletim sistemindeki kararliliga kadar diger androidlerden farkli oldugunu gormustum. benim maxx den daha iyi diyebilecegim telefonlar lumia 920 ya da razr maxx hd dir. guc somurmekten baska neye yaradigi belli olmayan dort cekirdekli telefonlar performans israfi bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: lapya

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

- Radyo yok sanırım?

hocam boyut farki pil farkini dusununce onemsiz derim

maxx --> (130.7 x
    68.9 x 8.99 mm )
    s2 --> (125.3 x
    66.1 x 8.49 mm)

cozunurlugu daha iyidir:http://www.phonearena.com/phones/compare/Motorola-RAZR-MAXX,Samsung-Galaxy-S-II/phones/7025,5106

radyo yok

sar degeri govde ve bas olarak 0.30 lu ve 1 civarinda degerlerdi, net olarak pzt gunu ofisteki kutusundan bakabilirim.

bence performans olarak yeterli bir telefon. yapamadigim bir islem yok. hizli ve kararli. pisman olmazsiniz aldiginiza...

Anladım.

Benim için kararlı, stabil olması ve takılma/donma yapmaması yapacağı gereksiz milyon işlemden daha önemli. Ben aldığım telefonu uzun yıllar kullanıyorum. Zırt pırt değiştirip hava atma derdim yok :)

Bilgiler için çok teşekkür ederim.

• quote:

motorolanin daha once milestone modelini kullandim. 600 mhz e downclocklu bir telefondu. o aralarda da 1 ghz lik galaxy s cikmisti. ama motorola nasil bir calisma yapiyorsa kasasindan isletim sistemindeki kararliliga kadar diger androidlerden farkli oldugunu gormustum. benim maxx den daha iyi diyebilecegim telefonlar lumia 920 ya da razr maxx hd dir. guc somurmekten baska neye yaradigi belli olmayan dort cekirdekli telefonlar performans israfi bence...

Size katilmamak elde degil ;) .s3 te kullandim surr tamam hakkini yememek lazim guzel cihaz ama s3 un yapip razr ya da razr maxxin yapamadigi hicbirsey yok ayrica bunlari batarya derdi olmadan yapmak mukemmel birsey

• quote:

motorolanin daha once milestone modelini kullandim. 600 mhz e downclocklu bir telefondu. o aralarda da 1 ghz lik galaxy s cikmisti. ama motorola nasil bir calisma yapiyorsa kasasindan isletim sistemindeki kararliliga kadar diger androidlerden farkli oldugunu gormustum. benim maxx den daha iyi diyebilecegim telefonlar lumia 920 ya da razr maxx hd dir. guc somurmekten baska neye yaradigi belli olmayan dort cekirdekli telefonlar performans israfi bence...

Teşekkürler, ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bilgisayarlarda 4 çekirdekli işlemciler doğru düzgün kullanılmıyor yazılımlarla, telefonda hayli hayli gereksiz. Tamamen para tuzağı "benimki seninkinden üstün" dedirtme mantığı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

quote:

Hocam ben razr kullanmadim ama sanirim sarj disinda ayni telefonlar.

Sadece sarj icin diyorum, cunku akilli telefon deyince aklima hep S3 geliyor(eskiden iphone gelirdi). Fiyat olarak aralarinda cok cok fark yok. Tip ve kullanis olarak bence S3 uzun sure daha piyasanin zirvesinde kalacak. Razr maxx almadan once haftalarca yukseltilmis batarya ihtimalini sorguladim, netice alamayinca bunu aldim. Memnun muyum evet, ama telefon mukemmel mi hayir. Ben fanatik olarak sahiplenme taraftari degilim. Gercekler ne ise o konusulsun ki buradan bilgi almak isteyen insanlar yanlis yonlendirilmemis olsun ;)

Biraz biraz araştırma yapıyorum bir yandan. Özellikle arayüzü beğenmedim izlediğim videolardan açıkçası. Maxx HD bekliyorum zaten de Motoblur'u beğenmedim. Mesela yeni teknoloji olarak S3ü sundular karşımıza, Sony Xperia S çıkarttı... Benim için önemli mevzulardan biri de ses yongasıdır mesela. XE'deki o Beats Audio açıkken aldığım ses kalitesini ne S3'ten alabildim, ne Xperia S'ten ne de iPhone 4S'ten. İlk mesajımı yazarken es geçtiğim bir mevzuydu bu.

Bir de durum öyle ki elimdeki XE'yi kulaklığını vermeden elimden çıkaracağım, sonra üzerine bir ton para sayıp daha iyi bataryalı diye Maxx HD'ye geçeceğim? Yani batarya durumu zaman ilerleyip de bataryanın kondisyonu düştükçe daha da can sıkacaktır. Ama Maxx HD de bataryanın yanında bir şey önermeli diye düşünmeye başladım. Maxx HD'nin sunup da XE'nin sunamayacağı, batarya dışındaki, tek şey Motorola'nın sahibi Google olduğundan yazılım desteği olacak gibi.

• Merhaba,
    ben de bu modelden aldım. Ama bazı sorularım olacak. Genellikle ses karşı tarafa boğuk geliyor diye şikayet ediyorlar. Ben gayet iyi duyuyorum. Ses gelişi güzel ama çıkışında bir sorun var sanırım. Konuştuğum çoğunluk öyle diyor. Bunun dışında skype vb. programlarla görüşme yaptığımda pıt pıt sesleri geliyor sürekli. Anlamadım neden böyle çin malı dandik tabletlerde bile böyle bir şey görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

Merhaba,
    ben de bu modelden aldım. Ama bazı sorularım olacak. Genellikle ses karşı tarafa boğuk geliyor diye şikayet ediyorlar. Ben gayet iyi duyuyorum. Ses gelişi güzel ama çıkışında bir sorun var sanırım. Konuştuğum çoğunluk öyle diyor. Bunun dışında skype vb. programlarla görüşme yaptığımda pıt pıt sesleri geliyor sürekli. Anlamadım neden böyle çin malı dandik tabletlerde bile böyle bir şey görmedim.

ekran koruyucu kullaniyor musunuz? mikrofon kismini kapatiyor olabilir. motorolanin en ovundugu alanlardan biri de ses kalitesidir, bir terslik var gibi sizin durumda. ya da belki operator kaynakli bir durum. baska bir sim kartla dener misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 16 Eylül 2012; 0:54:46 >
  • cok guzel. ben de magic ics rom kullaniyorum, bakalim sanirim fts 1.2 ye geri donecegoim, kamerada halledemedigim sikintilar var...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.