|
Motorola Razr 60 ve 60 Ultra tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatları
1 Mobil
-
-
ufs 2.2 yi çok aramislar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ... -
elinden düşürünce katlanan yerdeki menteşenin içindeki
kılcal kablolardan biri hasar alsa bittin
-
Saçmalama motorola en sağlam telefonlardan biri.. Bende razr 2022 modeli var, çok sağlam telefon. genişliği 8cm çok güzel. Samsung S24 ultra ile aynı ebatta. Ama yeni razr modellerini neden dar uzun yaptılar, tv kumandası gibi. bunu anlamıyorum..
Huawei bile hatayı anladı PURA gibi geniş telefon çıkarda. Geniş kullanışlı oluyor, dar çok kötü bir deneyim..
_____________________________ xepfkli... -
quote:
Orijinalden alıntı: .i.Saçmalama motorola en sağlam telefonlardan biri.. Bende razr 2022 modeli var, çok sağlam telefon. genişliği 8cm çok güzel. Samsung S24 ultra ile aynı ebatta. Ama yeni razr modellerini neden dar uzun yaptılar, tv kumandası gibi. bunu anlamıyorum..
Huawei bile hatayı anladı PURA gibi geniş telefon çıkarda. Geniş kullanışlı oluyor, dar çok kötü bir deneyim..
bende razr 2025 modelini almak istiyorum. tavsiye eder misiniz, zamanla server kaydı açılıp kırılır mı, 1 2 sene idare etsek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
Kimber Kable 12tc/8vs
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı