Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten telefon tam açılmadan bilgisayar görmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: magunduz

2004'n Haziran ayında yaklaşık olarak 1 Milyar lira vererek MPX200 aldım. Telefon ilk bakışta harika gelmişti. Ancak daha sonra yaklaşık 1 ay olmadan arıza verdi. Modeksan'a gönderdim. Telefonun arızası açılmıyordu. Yani açmaya çalıştığım zaman açma düğmesine bastıktan sonra HelloMoto yazan ekran geliyor ve öylece kalıyordu. Telefon teknik servisten geldikten sonra yaklaşık olarak 1 hafta veya 10 gün kullandım. Sonra yine aynı hatayı verdi. Telefon yine aynı şekilde açılmıyordu. Telefonumun şarjı bitmişti. Şarja taktım şarj ediyordu ancak yine aynı hatayı veriyor yani açmıyordu. Aynı şekilde 2. defa teknik serise gönderdim. Yine onlarda geri gönderdiğinde tel açıyor ancak hiçbir değişiklik yapmadıklarını farkediyordum. Yine yaklaşık 1hafta 10 gün kullanmadan telefon aynı arızayı verdi. Yine şarjı bitmişti ve açılmıyordu. Aklıma telefonun şarjı bitmeden önce gördüğüm hafıza miktarının çok az olduğu bilgisi geldi. Herhalde dedim kendi kendime ram belleği ya da hafızayı boşaltma hatası var. Boşaltmayıncada tel kapanınca açmıyor. Yine teknik servis dönemi ve telefon sözde tamir edilip geri geldi. Bu sefer daha dikkatli kullanıyordum. Yani telefonun rami dolduğu zaman hemen belleği kendi yazılımıyla temizliyordum. Fakat bu nereye kadar böyle sürecekti illa ki bir gün belleği el ile temizlemeyi unutup telefon kapanacağını ve açılmayacağını biliyordum. Ve aynen düşündüğüm gibi de oldu. Bende teknik servisle görüştüm telde uzun uzun baya bir kavga ettik. Sinirlendim ve bir daha göndermedim servise. Kutusuna öylecekoyu kaldırmıştım. Geçen gün gözüme ilişti ve bakayım dedim yine açılmıyordu lanet olası alet :D
    Sizden isteğim ben bu mpx200'ün işletim sistemini kendim yükleyebilirmiyim. Telefonumu kullanmak istiyorum. Telefonu bilgisayarıma USB den bağladım ancak tık yok. Yani telefonun ilk görünüşteki HelloMoto yazısı ve resmi var şeklinde açık bilgisayara bağlı ancak bilgisayar USB'ye herhangi bir cihazın takıldığını algılamadı. Bu konuda neler yapabilirim? Yardım edebileceklere şimdiden çok teşekkür ederim. 1 Milyara telefon aldım ancak belki sağlam olarak 50 gün civarında kullandım:D Düşünüyorumda gün başına 20 Milyon:D Bu arada kendim hala 5 yıllık Nokia 6110numu kullanıyorum. Sözde ikisini kullanacaktım :D Herkese kolay gelsin.

Arkadaş telefona master reset atmayı denermisin mavi tuşa basılı tutarken güç düğmesine bi süre bas ve master reset sorusunu onayla

• telefonumu tv kumanda olarak kullanmak istiyorum geçmiş sayfalarda kullanabilcem ama uzaktan çalışmadı söyleniyor olsun yakından olsun ama bir link verin pls
  • mpx ler tv kumandası olarak kullanılamaz programıda yok zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: magunduz

2004'n Haziran ayında yaklaşık olarak 1 Milyar lira vererek MPX200 aldım. Telefon ilk bakışta harika gelmişti. Ancak daha sonra yaklaşık 1 ay olmadan arıza verdi. Modeksan'a gönderdim. Telefonun arızası açılmıyordu. Yani açmaya çalıştığım zaman açma düğmesine bastıktan sonra HelloMoto yazan ekran geliyor ve öylece kalıyordu. Telefon teknik servisten geldikten sonra yaklaşık olarak 1 hafta veya 10 gün kullandım. Sonra yine aynı hatayı verdi. Telefon yine aynı şekilde açılmıyordu. Telefonumun şarjı bitmişti. Şarja taktım şarj ediyordu ancak yine aynı hatayı veriyor yani açmıyordu. Aynı şekilde 2. defa teknik serise gönderdim. Yine onlarda geri gönderdiğinde tel açıyor ancak hiçbir değişiklik yapmadıklarını farkediyordum. Yine yaklaşık 1hafta 10 gün kullanmadan telefon aynı arızayı verdi. Yine şarjı bitmişti ve açılmıyordu. Aklıma telefonun şarjı bitmeden önce gördüğüm hafıza miktarının çok az olduğu bilgisi geldi. Herhalde dedim kendi kendime ram belleği ya da hafızayı boşaltma hatası var. Boşaltmayıncada tel kapanınca açmıyor. Yine teknik servis dönemi ve telefon sözde tamir edilip geri geldi. Bu sefer daha dikkatli kullanıyordum. Yani telefonun rami dolduğu zaman hemen belleği kendi yazılımıyla temizliyordum. Fakat bu nereye kadar böyle sürecekti illa ki bir gün belleği el ile temizlemeyi unutup telefon kapanacağını ve açılmayacağını biliyordum. Ve aynen düşündüğüm gibi de oldu. Bende teknik servisle görüştüm telde uzun uzun baya bir kavga ettik. Sinirlendim ve bir daha göndermedim servise. Kutusuna öylecekoyu kaldırmıştım. Geçen gün gözüme ilişti ve bakayım dedim yine açılmıyordu lanet olası alet :D
    Sizden isteğim ben bu mpx200'ün işletim sistemini kendim yükleyebilirmiyim. Telefonumu kullanmak istiyorum. Telefonu bilgisayarıma USB den bağladım ancak tık yok. Yani telefonun ilk görünüşteki HelloMoto yazısı ve resmi var şeklinde açık bilgisayara bağlı ancak bilgisayar USB'ye herhangi bir cihazın takıldığını algılamadı. Bu konuda neler yapabilirim? Yardım edebileceklere şimdiden çok teşekkür ederim. 1 Milyara telefon aldım ancak belki sağlam olarak 50 gün civarında kullandım:D Düşünüyorumda gün başına 20 Milyon:D Bu arada kendim hala 5 yıllık Nokia 6110numu kullanıyorum. Sözde ikisini kullanacaktım :D Herkese kolay gelsin.

desene gicir gicir yatiyor mpx, bu kdr ugrasana kdr nette arastirsaydin aslinda 5 dakikalik isi oldugunu gorurdun, master reset veya isletim sistemi yukselterek rahatlikla giderilecek seyler, bu alette donanim sorunu olmadigi surece hersey hallolur, bosuna o kadar zaman yatmis

• BU telefon pardon smartphone, iletişim merkezi yada pc veya cep notebugu onemli degil.
    çok komplike ve şaşırtıcı derecede akıllı, harika gelişmiş bir cihaz.
    en kisa tarifi ile ZAMANINI AŞAN CİHAZ. 2003 senesinde piyasaya çıktığı unutulmamalı.
    Volkswagen Beetle, Ford Capri, Doğan Görünümlü Şahin, Arçelik Bulaşık Makinesi,
    TV üzerine örtülen dantel, tüm evlerde bulunan büfe ve gümüşlük, çekyat, sigortali olsunda
    ne iş olursa olsun, gibi bazı yerleşmis vazgeçilmezlerimiz vardır ya. işte bu cihaz da
    hayatimiza girdiğinden beri vazgeçilmez oldu.
    Bu cihazı kullandığım dan beri, Ericsson K750i, Nokia 6101, Motorola V3X cihazlarim oldu
    ama hepsini bir şekilde, kardeşime, kızıma ve eşime verdim. Ben gene MPX 200 e döndüm.
    Daha iyisi için, en az 2 mp kamera, WiFi ve ekran dokunmatik bir cihaz bulmak gerekir ki
    bunlar da i-Mate, Samsung veya HTC serisi telefonlarda var ve fiyatları 700 usd. civarinda
    tavsiye ederim

• arkadaşlar 512mb sd kullanıyorum.1gb almayı düşünüyorum.1gb sd, mpx200 de kasılma yapıyor mu? ya da pil performansına bi etkisi var mı?
  • bildiim kdriyla 2 gbliklari bile hicbir sorun yasamadan kullananlar var
  • Az önce bizim 10 aylık ufaklık mpx200 telefonu ağzına alıp ıslatmış.Iyıce kurulamama rağmen açmaya çalışınca hatta daha pili takınca telefon devamlı titriyor ve açılmıyor? Ne yapmalıyım?
    Biraz önce ise açılırken yine uzun süre titredi,açılmaya açıldı ama ekranda kaymalar ve titreme var ara sıra!
  • arkadaslar ben motorolaya yabancıyım..ben sımdıye kadar kullandıgım telefonlar samsungun ve nokıanın modellerıydı... su anda nokıa 6280 kullanıyorum ve memnunum.. ama tel java tabanlı oldugu ıcın her turlu uygulamayı kullanamıyorum.. hem ıkıncı bı tel olarak hemde power poınt word gıbı uygulamaları rahatca yapabılcem bı tel aramaya basladım... 2, olarak symbean almayı dusunurken arkadasım bana mpx 200 unu satmayı onerdı.. sadece kulaklıgı sorunluymus..senın sesın karsıya gıdıyomus ama sen karsıyı duyamıyomussun.. ayrıca bu telın ozellıklerını bılmıyorum.. kullanıslılık acısından, menulerı falan...tel ıcın 150 ıstıyo. fıyat icin yorum. yada nerden nsl bulabılırım benı uzmıycek 1 durumda olan telı...hayatında hıc motorola kullanmamıs bı arkadasınız var karsınızda... motoralanın teknolojısı ve tellerı hakkında hıc bılgım yok kısca anlayacagınız.. yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
  • o arkadasin seni yemeye kalkmis hafiften ,www.m px.gen.tr de 2. el kisminda uygun fiyata hafiza kartiyla birlikte mpx200 bulabilirsin, mpx200 un kotu yanlari pili cabuk biter bi ton ayar cekersen en fazla 2 gun dayandirabilirsin, bluetooth ve kamerasi yoktur, bunun disinda isletim sistemi bakimindan baskasi ne dusunur bilmem ama su an symbian kullanicisi olarak windows mobile in yanindan bile gecebileceine inanmiorm symbian in, telefonu kurcalamayi seven program fln yuklemeyi seven biriysen mpx200 idealdir, ama sadece konusmak icin aliorm diosan alma,www.m px.gen.tr (arada bosluk birakiyorum eskiden yasakti bu forumda bu siteyi yazmak hala olabilir die) de mpx200 le ilgili istemedigin kadar bilgi bulabilirsin, telefonu aldiktan sonra da herhangi bir sorunun cikarsa da sana yardimci olabilirim her konuda, mpx umun basindan cok sey gectigi icin tecrubeli olduk artik

• ya ben hem ıkıncı tel olarak kullancam hemde word power poınt gıbı uygulamalara ızın verdıgını duydum... okul ev arasında gıderken sunularımı duzenlıcem.. benım ıcın kamera bluetooth falan onemlı dııl.. pılde 2 gun gıtsın yeter.. bende 6280 var o benım hem kameram hem mpeg4 playerım hemde mp3 calarım..ama ıste nokıanın her zamankı yaptıgı sey bı ozellık koyarken dıgerını cıkarıyo.. symbeanlı baska bı tel alım dedım ıkıcı el olarak ama onlarda cok yavas ve her turlu sey bı yere kadar acılıyo. ama wındows sıstemı sanırım daha ıyı.. bı de sımdıye kadar moto kullanmadıgımdan tellerı hakkında bılgım yok gıbı..fıat olarak ne kadarı normal bu tel ıcın?... ılgın ıcın saol arkadasım .. eger alırsam merak etme bol bol basını agrıtırım..

• Benim hanimda Mpx200 var ve telefon olur olmaz operatorle baglantisini kesiyor.Farkina varmayip telefonu kapatip acmadigi surecede kendisine ulasilamiyor.Daha onceki windows mobile tecrubelerimde imate Jamin ve Mpx220 de bende bu sorunla karsilastim.Haberim yokken indirimde diye 35 € ya almis telefonu haberim olsaydi nekadar ucuzda olsa aldirmazdim.Buna benzer sorunla karsilasan yada cozumunu bilen varmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Benim hanimda Mpx200 var ve telefon olur olmaz operatorle baglantisini kesiyor.Farkina varmayip telefonu kapatip acmadigi surecede kendisine ulasilamiyor.Daha onceki windows mobile tecrubelerimde imate Jamin ve Mpx220 de bende bu sorunla karsilastim.Haberim yokken indirimde diye 35 € ya almis telefonu haberim olsaydi nekadar ucuzda olsa aldirmazdim.Buna benzer sorunla karsilasan yada cozumunu bilen varmi.

bende de oldu b kaç kez ilk aldığımda. ama format attıktan sonra düzeldi. bi daha da olmadı
  • arkadaşlar mpx 200 de sms lerin sadece yenilerini görebiliyorum .Gönderilmiş olanların saklandığı yeri bulamıyorum yardımlarınızı rica ederim.
  • dostum hangi isletim sistemi kurulu
    quote:

Orjinalden alıntı: mytwins

arkadaşlar mpx 200 de sms lerin sadece yenilerini görebiliyorum .Gönderilmiş olanların saklandığı yeri bulamıyorum yardımlarınızı rica ederim.
  • 2003 kurulu.move yapabiliyorum ancak görmek istediğim zaman bulamıyorum.
  • ARKADAŞLAR MERHABA KUSURA BAKMAYIN VAKTİM ÇOK OLMADIGINDAN 6 AYDIR FORUMDAN UZAKTIM .BU ARDA BENİM MPX200 KİLİTLENDİ SEVİSE VERDİM YAPILDI MUHTEMELEN FORMAT ATMISLAR .AMA FİLE MANGER MENUDE GORUNMUYOR NE YAPMALIYIM ŞİMDİDEN SAOLUN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mytwins

arkadaşlar mpx 200 de sms lerin sadece yenilerini görebiliyorum .Gönderilmiş olanların saklandığı yeri bulamıyorum yardımlarınızı rica ederim.

inbox ın içindeyken(yani gelen mesajlar görülürken) menu ye bas.en alttan account/folders ı seç.karşına 1.sms
    2.activesync çıkacak.sms üzerindeyken folderı sec.Ordan İnbox,Outbox,Send items i görebilirsin.
  • arkadaşlar bende mpx-220 almayı düşünüyorum. en uygun fiyata nerd bulabilirim bu telefonu. sıfır alıcam ve en az 8 ay taksit yapılması lazım bu telefona.var mı bildiğiniz bi yer. internetten ben bunu buldum en uygun fiyat olarak :http://www.teknorama.com.tr/index.php?action=urun_detay&urun_kodu=MPX220 . hepsiburada da yaklaşık 600 ytl. arada çok büyük bir fark var. bunun nedeni nedir acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.