merak ettiğim bi soru var .. acaba Mx200 yani smartphone bir telefonda *.sis dosyasını çalıştırmak için bi emulator varmı. varsa link koyarsanız sevinirim... şimdiden teşekkürler...
aynı programın yada bir muadilinin exe versiyonunu araman daha kolay olacaktır,sanmıyorum oyle bir emulator olsun.
bu sis dosyasının ne olduğunu neyin emulatörünü aradığını söyleyebilirsen belki yardımcı olabiliriz...
symbian işletim sisteminde çalışan sis dosyalarını diorum... nokia da çalışan yane !! warya ööle bişi warsa Coşarım ben !!
Yok ama ..
yanlış hatılamıyosam vardı ya...
smartphone.net ya microsoft.com dan windows mobile klasörüne bakabilirsen...ya da ne biliyim pocketgear.com dan da bakabilirsin...
yohtır. çünkü sis dosyaları symbian için yapılan şeylerdir.
bu biraz da macOs uygulamalarını Windows'ta çalıştırmaya benzer.
macOS UYGULAMALARINI WİNDOWS'TA ÇALIŞTIRABİLİYOZ AMA
Ya öle bir emülatör e baya istek var.Tabi arz-talep meselesi yoksa bile herhalde yazarlar kısa zamanda
napcanız ki onu... Hangi programa ihtiyac var...
quote:
Orjinalden alıntı: Chriseba
macos uygulamaları emulatör ile winde çalışıyor
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan
quote:
Orjinalden alıntı: Chriseba
macOS UYGULAMALARINI WİNDOWS'TA ÇALIŞTIRABİLİYOZ AMA
senin msg yi okumadan cevap verdim. kusura kalma biraz alıntı gibi oldu ama. bide ya diyorum ben böyle yazmamıştım senin yazıyı kendi yazdığım yazı sanmışım
;)
sis dosyasi mpx200'de program kurulumunda kullandiginiz cab dosyasi gibi paket, istersen pc'de unmakesis programi ile sis dosyasi icindekileri extract edip telefonuna kopyala ama isletim sistemin Symbian olmadigi icin paket icerigini yane programi calistirmayacaktir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme