Bildirim
MOTOROLA MOTOROLA RAZR XT910 == Motorola Droid RAZR Maxx HD
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Sağdakinden al pişman olmazsın. -
Maxx ın bataryası 3300 mah , razr xt910un ise 1780 mah.şarj süresi yaklaşık 2 kat fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maxx rulez
Hiçbir yerde elletmedikleri için bile almaktan vazgeçtik. -
Vatan bilgisayar da teshir urunleri var normal Razr in, kurcalayabilirdiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Mat35
Hiçbir yerde elletmedikleri için bile almaktan vazgeçtik.
Razr maxx normal dükkanlarda satılıyor mu?fiyatı ne kadar acaba?
Razr Maxx HD'nin GSM versiyonu yok, sadece Amerika'da Verizon operatörüne özel üretilmiş 4G versiyonu var ve sadece kontratlı satılıyor.
arkadaşlar xda developers forumlarında konuyla ilgili bikaç şey okudum.
oradaki ortak görüş telefonun dahili anten sisteminde gsm band modlarının tümümün desteklendiği ki bende telefonun full sepc. baktığımda bunu doğruladım.
dolayısıyla telefonun amerika içerisinde verizondan başka şebeke ile çalışmayacagını ancak amerika dışında yerel simkartınızı takınca telefonun normal şekilde
çalışmaya başlayacığında birleşmişler..
bazı ülkelerden telefonu alıp kullananlarda kendi yorumlarıyla bunu desteklemişler..ancak tabi buna olumsuz yaklaşan birkaç yorumda görmedim değil..
bir örnek yapıştırayım hemen..bu arkadaş data problemini hallettiğini bi sonraki satırda yazmış ondada sıkıntı yok...eğer aramızda getirtip kullanan arkadaşlar varsa durumu paylaşırlarsa sevinirim..
Originally Posted by rafjak
I use DROID RAZD MAXX HD in Poland on GSM network.
It works OK but I dont now how to turn on DATA CONNECTION on this phone.
Could You help me?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X