Şimdi Ara

Motorola Motoluxe Dokunmatik Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hayırlı akşamlar arkadaşlar. 30 ağustos'da aldığım motoluxe'ün 2 3 gündür dokunmatiği sapıtmaya başladı. ekranın belli bir bölümüne kendi kendine tıklıyor. bu anlarda alttaki tuşlar da işlevini kaybediyor. mesaj yazılmıyor bu anlarda, herhangi bir resme girdiğimde kendi kendine zoom yapıyor. telefon kullanılmayacak kadar rahatsız edici oldu. bundan kurtulmanın tek yolu tuş kilidine alıp düzelene kadar denemek
    böyle bir sorun yaşayan var mı daha önce ya da aklına bir çözüm gelen. en çok da canımı yakan gözüm gibi baktım telefona ne bir düşme ne de bir darbeye maruz kaldı

• Telefonun artı ve esksiler neler ve Ics geldi mi ?

Orijinalden alıntı: alperqaan

hayırlı akşamlar arkadaşlar. 30 ağustos'da aldığım motoluxe'ün 2 3 gündür dokunmatiği sapıtmaya başladı. ekranın belli bir bölümüne kendi kendine tıklıyor. bu anlarda alttaki tuşlar da işlevini kaybediyor. mesaj yazılmıyor bu anlarda, herhangi bir resme girdiğimde kendi kendine zoom yapıyor. telefon kullanılmayacak kadar rahatsız edici oldu. bundan kurtulmanın tek yolu tuş kilidine alıp düzelene kadar denemek
    böyle bir sorun yaşayan var mı daha önce ya da aklına bir çözüm gelen. en çok da canımı yakan gözüm gibi baktım telefona ne bir düşme ne de bir darbeye maruz kaldı

kardesım merhaba, aynı problem dun bende de basladı. telefonu 3 defa yenıden kurdum ama nafıle. bı turlu duzelmedı. sen sorunu cozebıldın mı? yardımcı olur musun?

• tek yol teknik servis 3. kez de gönderdim sonuç bekliyorum hala ses seda yok. bilgilerinize
    Daha Fazla Göster
  • bende de oluyor ara sıra. özellikle yağmurlu havada normalinden biraz büyük bir su damlası ekrana damladığında sapıtıyor. ama diğer durumlarda şöyle bir şey var, ekran koruyucusundan dolayı da olabiliyormuş. ben o kadar sıkıntı yaşamadım ama illaki düzgün olsun istiyorsanız koruyucuyu çıkartın derim. tabi kesinlikle tavsiye etmem.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.