Şimdi Ara

Motorola Moto Z | Z Force | Z Play | Moto Mods - Ana Konu (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.320
Cevap
42
Favori
190.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • satılık moto z cihazı olan varsa ulaşabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luluruk -- 26 Mayıs 2019; 2:38:32 >
  • merhaba.. telefonlarımızda İLAVE APP LOCK YÜKLEMEDEN , UYGULAMALARI ŞİFRELEMENİN BİR YOLU VAR MI ? YOK ise eğer , tavsiye edeceğiniz kilit uygulaması hangisidir
  • Benim moto Z nin şarjı hiç gitmiyordu sürekli kapanıyordu bende bataryayı değiştirttim şimdi yine aynı omni rom kurdum onda da aynı sorun ne acaba yeni batarya da mı arızalı? Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek ihtimal yeni batarya da kaliteli değil. ''Sürekli kapanıyordu'' dan kastın %60 % 50 lerde bile telefon kapanıyor mu? Özellikle kamerayı kullanırken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-telefonlarımızda İLAve APP LOCK YÜKLEMEDEN , UYGULAMALARI ŞİFRELEMENİN BİR YOLU VAR MI ?
    2-YOK ise eğer , tavsiye edeceğiniz kilit uygulaması hangisidir
    demiştim..
    hiç değilse 1.soruya bir cevap alsam sevinirdim.
    saygılar
  • castbreeder C kullanıcısına yanıt
    Telefon 15-20 dk içinde %100 şarj oluyor ardından 10-15 dk chrome vs telefonu kurcalamayla şarj sürekli bir şekilde hızlıca azalıyor ve telefon kapanıyor. Telefonu açmak isteyince sarı üçgen içinde ünlem çıkıyor ve şarja takmadıkca telefon açılmıyor. Bataryayı değiştirmeden öncede böyleydi değiştirdikten sonra da aynı. Telefon arkadaşın bataryayı n11 den almış sanırım şu ürünhttps://urun.n11.com/batarya/motorola-moto-z-xt1650-gv30-batarya-pil-ve-tamir-seti-P338393124
  • şapkaa Ş kullanıcısına yanıt
    1- Bildiğim kadarıyla yok.
    2- Uygulamaları şifrelemiyorum. Detaylı bilgim olmasada daha önce test ettiğim reklamsız, türkçe desteği olan ''Norton App Lock' ' var. Play Store'dan indirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    Hocam batarya kalibrasyon yaparsan belki düzelir. Batarya dolu olsun aç kapa yapacak kadar.
    Telefonu kapat.
    Telefonu aç. Açılırken güç tuşuna 10 saniye daha basılı tutmaya devam et. Cihaz yeniden başlayınca güç tuşunu bırak.
    Şarj aleti takıp telefonu tam şarj % 100 doldur. Doldurduktan sonra 30 dakika daha şarjda tut.
    İşlem tamam. Sonucu yazarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

    Lenovo Moto Z2 Play : camera 12 MP ama diyafram F 1.7
    Lenovo Moto Z Play : " 16 MP " " F 2.0

    acaba hangisi daha iyi fotoğraf çeker , bilgisi veya tahmini olan var mı ?
  • Öncelikle merhabalar. Moto Z Telefonumu bluetooth açılmıyor durmadan ekrana bluetooth uyarısı geliyor diye ve batarya sorunu için kvk Trabzon servisine yolladım. Anakart ve bataryadan kullanıcı hatası diye 1300 e aldığım telefona 1720 tl para istediler. Bende hemen arayıp dedim batarya sorunu kronik sorun neresi kullanıcı hatası diye sadece bataryayı değiştirip gönderin dedim. Bana verdikleri cevap şu: Teknik servis öyle karar vermiş ve sadece batarya değişip gönderilmiyor. Bende Dedim teknik servisi bağlayın. Maalesef bağlayamıyoruz cevabını aldım. Bende dedim geri gönderin telefonumu.

    Anakart ı da niye değiştirecektir bilmiyorum sadece bluetooth açılmıyor ve ekrana durmadan bluetooth durdu uyarısı geliyor. Bu arada arkada mod giriş pinlerinin altındaki cam kenardan kırık onu bahane ederlermi bi yerlere başvursam.

    Ne yapıcam bilmiyorum kimi arıyacam bu konu ile ilgili. Öğrenciyim bide bitek o telefonum vardı bu yazıyı bile tanıdık birinden yazıyorum acil yardıma ihtiyacım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şapkaa Ş kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonların fotoğraflarını incelemedim. Megapiksel olayına çok takılmamak gerekiyor. Diyafram değeri düşük olan Z2 Play'in daha güzel fotoğraflar çekeceği kesindir. (Diyafram değeriniz düşük olursa fotoğraflarınızın karanlıkta bulanık çıkmamasını ve kameranız ya da telefonunuzun daha iyi odaklanmasını sağlar. F sayısı büyüdükçe diyafram kısılır ve merceğe düşen ışık miktarı azalır.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. KVK bunu çok yapar oldu. Tam olarak kullanıcı hatasını nedeninde ne yazıyor. Telefon yamuk, darbe ve çizikler var genellikle başvurduğu yöntemler. Arka kasadaki kırıklığa KVK sorun çıkarır. İlk olarak Lenova ile iletişime geç, yardımcı olmalarını iste.

    Bu arada herkesin ramazan bayramını kutlarım. İyi bayramlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • castbreeder C kullanıcısına yanıt
    Ben müşteri hizmetlerini aradığımda kullanıcı hatası dediler.Fakat bugün kvk cihaz takibine baktığımda garanti süresi dolmuş yazıyor. Ama cihazı alalı 10 ay oldu daha. Kimin ne dediği belli değil. Şimdi ne yapmam gerekiyor benim. Faturam elimde. Aldığım Tarih yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nquney1 N kullanıcısına yanıt
    bence tuketici hakem heyetine basvurun ama o da uzun suruyor. gecen sene sifir aldigim eski telefonumda ekran sorunu vardi, garanti bir sorun yok demisti ama 5 ay sonra parami kurusuna kadar geri aldim

    turkiyede apple harici butun garantiler fıs bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • juniorcaesar kullanıcısına yanıt
    Telefonum gelsin, ilk işim hakem heyetine başvurmak. Para iadesi isticem. Ama lenovo para iadesi yerine ücretsiz onarım deme şansları varmı. Mod pinlerinin altındaki camda çatlak var o yüzden. Sıkıntı çıkarmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nquney1 N kullanıcısına yanıt
    tuketici hakem heyetine iade istiyorum diye belirtirseniz paranizi geri alirsiniz ucretsiz onarim derlerse de bu forumdan ekran goruntulerini alip kronik bircok hatanin oldugu bir telefon oldugunu soyleyebilirsiniz. catlagin cok sorun olacagini sanmam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nquney1 N kullanıcısına yanıt
    Zaten şu durumunuzda hakem heyetine başvurmaktan başka bir yol yok gibi duruyor. KVK geri dönüş kolay kolay yapmaz. Yanlız beklemek gerçekten çok can sıkıcı oluyor.

    Zamanında Moto G telefonumu hepsiburada aracılığıyla garantiye göndermiştim. Telefon kapandı açılmıyordu. Boot başlangıç kısmı bozulmuştu. Kendim uğraşsam yapardım belki ama garantiyi kullanmak istedim. Direk yenisi ile değişim kararı verdiler. Bende yenisini göndermelerini kabul ettim. Aradan 1 hafta geçti. Hepsiburada yenisi temin edilemediğini söyleyip para iadesi yaptı. Yani 10 günde para iadesi almıştım. Tekrar Moto G aldım

    Yakın zamanda Vestel marka şirket telefonunu şebeke sorunu bide kamera sorunu için garantiye gönderdim. Vestel 3 günde yapıp göndermişti. Ama malesef sadece şebeke sorununu yapıp göndermişler. Telefonu aldığım gibi kamera sorunu için tekrar garantiye gönderdim. Saçma bir bahaneyle garanti dışı bıraktılar. Cevabı yazan kişi resmen bizle dalga geçti.
    ''Telefon anakarttaki tozlardan dolayı garanti dışı kalmıştır! Anakart değişimi şu kadara yapılacaktır."
    Şirkete olayı anlatıp hakem heyetine başvuralım dediğimde boşver uğraşma. Vestel kendi bilir bir daha Vestel telefon almayız olur biter deyip olayı kapadık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castbreeder -- 6 Haziran 2019; 1:59:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • castbreeder C kullanıcısına yanıt
    turkiyede duzgun garanti hizmeti almak neredeyse imkansiz, sanki adamlara borcumuz varmis gibi davraniyor cogu. bir telefona 4 bin 5 bin lira veriyorsunuz, bir sorun oluyor yolluyorsunuz telefonu ufacik bir kusur bulup (ya da bahane uretip) geri yolluyorlar.

    neyse ki tuketici hakem heyeti var onlar da olmasa paramizi veya almamiz gereken hizmeti alamayacagiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihazı 3 ay once batarya değişimi için kvk yalladım. Batarya problemini çözdüler ama bu seferde karsiya sesim boğuk gidiyordu ahize sorunu yaşadım. Yani bi yeri yapıp bi yeri bozdular. Simdi tekrar servise verdim hic bir sorun yok yazılım güncellendi yazıyor sitede. Bayram sonrasını bekliyorum. Cihaz ikinci el benim adıma değil o yüzden hakem heyetine basvuramiyorum. Ahize mikrofon sorununu dışarıda halledicem bi şekilde. Ama kvk nasıl test ediyor bu makineleri gerçekten bilmiyorum. Gerçekten artik bu ülkede insanlara atlamayan bi kurum is yeri kalmadı sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni telefon alacaklar k.v.k dam uzak durun. Kendi garantisini veren firma varsa o marka tel. Alın. Diğer türlü ithalatçı garantili tel alın alırken ucuza alıp garantisi yokmuş gibi kullanın. Maalesef tr de insanlarımızın markaya firmaya tepki politikası yok. İlk telim moto z idi bozuldu k.v.k ike olan sıkıntılırı duyunca 2.telimi arada 100 lira gibi aşağı olmasına rağmen yinede ithalatcı firmayı tercih ettim k.v.k gibi kendini begenmişler ancak bir bir eksilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.