Şimdi Ara

Motorola milestone XT 720 Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu başlıkta xt 720 ile ilgili yazılımları,sorunları,fikirleri paylaşalım.

Motorola Milestone XT720 Android kameralı cep telefonu : Motorola Mobile dünyanın 8 megapiksellik kameralı en ince Android Smartphone modellerinden biri olan yeni Motorola XT720 akıllı cep telefonunu tanıttı. Dahili Xenon flaşa sahip ilk Android akıllı telefon olan Motorola XT720 sadece 10.9 mm inceliğinde. Kapasitif dokunmatik ekrana sahip olan yeni Motorola XT720 cep telefonu, en son teknolojik özelliklere ve üst seviye smartphone fonksiyonlarına meraklı kullanıcılar için HD (High Definition) kalitesinde video kayıt ile gelişmiş medya ve mobil internet yetenekleri sunuyor.
    Motorola Milestone XT720

Motorola Milestone XT720 Android Market uygulamaları
    Motorola XT720 Milestone smartphone akıllı cep telefonu kullanıcılar için Android Yazılım Market'i üzerinden binlerce uygulamaya erişim sağlıyor. Android 2.1 işletim sisteminin avantajlarından sonuna kadar yararlanan Motorola XT720 akıllı cep telefonu Motorola'ya özgü dokunmatik kullanıcı arayüzü ve kapasitif dokunmatik ekran sensörü ile beş farklı ve özelleştirilebilir ana açılış ekranına sahip.

Motorola XT720

Motorola XT720 ile 8 megapiksellik fotoğraf ve video kayıt
    Motorola'nın yeni modeli Motorola XT720 Milestone 8 megapiksel çözünürlüklü dijital kamerası, Xenon flaşı, 10x dijital zoom ve 720p HD kalitesinde video kayıt yeteneği ile Android Smartphone telefonlar sektöründe yeni bir çığır açıyor. Motorola XT720 cep telefonunun Motorola'nın mevcut Smartphone ürün serisinin en güçlü modellerinden bir olduğunu ifade eden Motorola Batı Avrupa Başkan Yardımcısı ve Genel Direktörü Ralf Gerbershagen sözlerini şöyle sürdürdü: "Motorola XT720 Milestone kullanıcıların mobil yaşamlarındaki sınırları kaldırma yönünde atılmış yeni bir adımdır."

Milestone XT720

Motorola Milestone XT720 smartphone ile mobil internet
    Motorola Android Smartphone cep telefonu yüksek hızda internette dolaşma ve sekiz adete kadar internet tarayıcı sayfası açma olanağı sunuyor. 3.7 inç büyüklüğünde WVGA (480 x 854 piksel) ekrana sahip olan Motorola XT720 Milestone akıllı cep telefonu web sayfalarını, oyunları, video görüntüleri ve dijital fotoğrafları eksiksiz şekilde görüntülüyor.

• 2.2 froyo destegi yok sanırım ancak hayran oldugum cihazlardan biri
  • bugun ıtıbarıyle almıs bulunmaktaım ama kusura bakmayın hıc bırse bılmıyorum neler yapmalıyım bu telefona sırasıyla yardım edeck kımse yokmu??????????bırde yanın da verılen bu HDMI kablosu ne ıse yarıyor....yardım...????
  • Hdmı kablo ile lcd tv ekrana bağlanıyorsun .. Yani cihazdaki videoyu tv de izliyorsun..
  • @cudam ,2.2 froyoyu ben yükledim ve denedim,dexter nickli biri port etmiş fakat bazı ufak tefek eksikleri var o yüzden tekrar 2.1 e döndürdüm.italya rom yükledim android market direk açılıyor markete giremeyenlere duyrulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurTS1989

bugun ıtıbarıyle almıs bulunmaktaım ama kusura bakmayın hıc bırse bılmıyorum neler yapmalıyım bu telefona sırasıyla yardım edeck kımse yokmu??????????

yardımmm?????????
  • Dexter'ın v1.3 sürümlü portu ve aynı forumdaki başka bir arkadaşın ufak patch'i sayesinde hatasız bir froyo mevcut, sadece 3 tane eksiği var şuan için:

- FM Radyo uygulaması açıldığı seste kalıyor, çalarken sesi değiştirilemiyor.
    - Kamera tuşunun yanındaki ufak medya tuşu çalışmıyor(nedeni bulundu, yeni bir kodlama üstünde çalışıyor arkadaşlar bunun için, çözülmesi an meselesi)
    - orjinal froyo'daki gibi 256MB telefon belleğinin tamamını değil max 130MB'lık bir kısmı kullanabiliyoruz uygulamalar için şuan, oda tüm sistemin froyo olmadığından, sonradan yüklenen bir yama olmasından ama onunda üstünde çalışıyorlar ki şuan için bile 130MB oldukça yeterli çünkü herşey karta yükleniyor(youtube, gmail, flash'ın bir kısmı vs. gibi sistem tabanlı uygulamalar hariç).

onun dışında tüm fonksiyonlar yerinde, hatasız ve gayet performanslı çalışıyor cihaz ;)

• arkadaşlar xt 720 nin rom Türkiye versiyonun en yakını alttaki linktedir.Market açıktır ve herhangi bir eksiğini göremedim.

http://www.m*e*g*aupload.com/?d=49UXB7UQ (yıldızları silin)

@sariugur onu yükledim fakat kamera menüsü ingilizce oldu,menüdeki bazı ikonlar ingilizce video kamera ve normal kamera ve birkaçtane adını hatırlayamadım,menü düğmelerinin ışıkları yanmadı.dahada karıştırsam eksiklerini bulurdum heralde iyice pişmesi lazım dexterin froyosunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 28 Şubat 2011; 14:30:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

arkadaşlar xt 720 nin rom Türkiye versiyonun en yakını alttaki linktedir.Market açıktır ve herhangi bir eksiğini göremedim.

http://www.m*e*g*aupload.com/?d=49UXB7UQ (yıldızları silin)

@sariugur onu yükledim fakat kamera menüsü ingilizce oldu,menüdeki bazı ikonlar ingilizce video kamera ve normal kamera ve birkaçtane adını hatırlayamadım,menü düğmelerinin ışıkları yanmadı.dahada karıştırsam eksiklerini bulurdum heralde iyice pişmesi lazım dexterin froyosunun.

- kamera menüsünün ve diğer bazı yazıların ingilizce olmasının sebebi; froyo'nun portlandığı kore sürüm Motoroi xt720'de sadece korece ve ingilizce desteği mevcut, doğal olarak ondan alınan yeni-güncel dosyalarda ingilizce olarak çalışmakta bizim cihazlarda. bunun maalesef bir alternatifi veya çözümü henüz yok.

- menü ışıkların yanmaması sadece asıl kore versiyonda mevcut, daha ilk dexter froyo'sunda bile o iş düzeltildi ki asıl olayı buydu dexter'ın. şuan 3. kez güncellenmiş olan 1.3 paketi mevcut, öyle bir hata yok. senin bir yerde bir eksiğin olmalı, tüm dünyadan yüzlerce insan kullanıyor ve hepsi bu durumun düzgün olduğunu raporlamıştı, XDA'daki konuyu okuyabilirsin.

- "daha karıştırıp eksiklerini bulurum"a gerek yok, eksikleri zaten konunun ilk sayfasında mevcut: medya tuşu ve radyoda ses değiştirme fonksiyonu çalışmıyor sadece. başka birşey yok, yukarda saydıklarımız pekte ahım şahım bir eksik değil bana ve çoğuna göre. işin özü kesinlikle öneririm...

• XT 720 Android Market kullanımı Türkiye ve birkaç ülkeye verilmiyordu. Önce ithalatçı Tokofaks ve onlar çaresiz kalınca Motorola Türkiye ile temasa geçip kullanım kitapçığında var olduğunu beyan ettiğiniz Andrid Market aslında yok, sizi mahkemeye vereceğim dememin ardından Genpa'ya yazılımı göndertip yüklettiler. Ve bu uygulamanın tüm xt720 müşterilerine açılacağını bildirdiler. Eğer internetten yüklerseniz garanti dışına çıkıyor, bilginize. Ayrıca bunların bataryaları çabuk bitiyor yedeği nereden ve nasıl bulunuyor bilmiyorum. Yardım edecek olanlara teşekkürler. K.Ihsan Mutlu
  • ACİLLLLLLLLLLLL EKRAN DOKUNMATİK LAZIM PİYASADA YOK NERDEN BULABİLİRM
  • ekran felan baya klas bir telefon olmuş helal olsun motorola yine tasarım farkını ortaya koymuş, alanlara hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmrn1986

ACİLLLLLLLLLLLL EKRAN DOKUNMATİK LAZIM PİYASADA YOK NERDEN BULABİLİRM

Biraz hortlattım ama benim de ihtiyacım var şu anda. Eğer bulabildiyseniz nerden bulduğunuzu öğrenebilir miyim?
  • MERHABALAR BEN MOTOROLA MİLESTON XT720 KULLANIYORUM TELEFONUMU ŞARJ EDEMİYORUM BATARYA YERINDE SORU ISARETI CIKIYOR LUTFEN SORUNUN NEDEN KAYBAKLANDIGINI BILEN VARSA YARDIMCI OLABILIR MI??
  • Batarya veya sarj aletiniz yan sanayii oldugu icin o uyariyi aliyorsunuz. Orijinal kullanin, duzelir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.