Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    paylaşım için çoook teşekkürler
  • Rica ederim.
  • Bu telefonla webe giriliuor mu ?
  • Girersin tabiki, edge ile. L9'da yerleşik opera tarayıcı var mı ? Yoksa standart motorola tarayıcısı vardır.
  • Öyleyse (yani web tarayıcısı da varsa) ben de bu telefondan almaya karar verdim. Fiyatı 250 liraya kadar gerilemişken, çok mantıklı bir seçim gibi görünüyor. 1 aya kadar L9 kullananlar kervanına katılırım sanırım.
  • Radyo önemli değilse V6Maxx al, yerleşik opera 8 tarayıcısı var.
  • Radyo çok önemli.
  • Gayet güzel bir telefon.Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunlar karşılaşmadım.Tek dezavantajı neredeyse her motorolada olan menü yavaşlığı.
  • Bir kaç sorum olacak L9 kullanan arkadaşlara,
    1) Mp3 kalitesi nasıl? dönüştürücü alıp kaliteli bir kulaklıkla kullanacağım
    2) Şarjı kaç gün gidiyor ortalama
    3) 5310 kadar mı boyutları yoksa çok mu uzun

Teşekkürler
  • Motorola L9'da Bas Konuş varmı? Varsa nasıl yapılıyor ? Acil bilgi verirseniz yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
  • arkadaşlar, bu teli dün aldım...teli açtığımda ekranda EDGE işareti olan "E" gözüküyor...bu telefonun bir veri alışverişi yaptığını mı ima etmekte...İşareti yok etmeye çalıştım fakay bir türlü beceremedim... Konu ile ilgil bilgisi olan bir arkadaş yardım edebilirse çok sevinirim... fatura da kol gibi bi ücretle karşılaşmak istemiyorum...
  • Ekranda çıkan e işareti, Edge şebekesi'nin mevcut olduğunu gösteriyor. Net'e bağlanmadıkça aktif olmaz, faturaya yansımaz.
  • eyvallah çok teşekkür ederim...rahatlattın beni
    peki aynı ekranda bir de sarı renkli bir üçgen var...onun anlamını bilen var mı?
  • resimler gerçektende 2mp göre biraz kötü değil mi? :/
  • l9 resimlere çok yavaş bakıyor çözümü varmı? müzik çalarda yavaş açılıyor.
  • Ben P2K toolsdan a sürücüsündeki yada başka bir sürücüdeki dosyalara ulaşamıyorum, okuyor(yüzde/işlem çubuğu çıkıyor) ama görnmüyor...
    Daha önceden flashlamıştım. L72 şuan. Yukarıdaki heartless üstadın emeğinin ürünü olan seem ayarlarınıda yaptım funlight.pat ı yüklemek için göremiyorum dosyaları... nedendir acep?????

RSA yımı kırmam gerekiyor? Kırılmış olması gerekir... Nasıl kırabilrim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmACUN3263 -- 15 Kasım 2008; 23:55:15 >
  • Warning! This is a PREVIEW only. Your phone will boot start only when you will press "START PHONE" in ramldr. That means you won't be able to turn on your phone without PC (currently there is no way to load patched bootloader)!

Requirements:
    1) Patched (with Firstpatch.fpa and Run Phone Lte2.exe pre-applied) R452J_G_08.22.04R firmware by Calvin Klein
    2) Ready to use PDS
    3) ramldr2 0.4 fix
    4) FlаshBаckup 3.0.6 or newer

Removing RSA

1. Connect phone to pc using cable and start boot loader (turn off the phone, hold * and # buttons and without releasing it press red (end call) button).
    2. Launch ramldr2 and press "Send loader" button then wait a bit until it sends loader and press "Read memory" button. Your PDS backup will be saved in the ramldr2 folder named "10010000". (if you won't backup your original PDS, you won't be able to use non patched firmwares)
    3. Close ramldr2. Turn off your phone and start boot loader (hold * and # buttons and without releasing it press red (end call) button).
    4. Launch ramldr2 again, press "Send loader" button then wait a bit until it sends loader and press "Write PDS" button and select "PDS for L9.bin" file from Ready to use PDS archive.
    5. Close ramldr2. Disconnect cable from phone. Take the battery out of the phone and put it it again. Connect cable again and start boot loader (hold * and # buttons and without releasing it press red (end call) button).
    6. Launch Flash&backup3, select "Write data", press "Select flash file" button and select "R452J_G_08.22.04R_1non_RSA.shx" from patched firmware archive you have downloaded, then press "Write data" button and wait until it finishes.
    7. Reconnect cable, launch ramldr2 and press "Start phone" button.

Removing RSA hack

1. Write your PDS backup back to your phone
    2. Flash some firmware with RSA (reflash is ok).

modmymotodan o da motofun forumdan forumda alıntıdır....

Türkçeye çevirebilecek arkadaş varmı? İngilizce o kadar iyi değildirde...

• Belki driver sürümüden kaynaklanıyordur.
    P2K drivers v3.7.0 sürümü elinde olan varsa bana upload edebilirmi? modmymoto'dan indiremiyorum, bir sorun var.....
  • Maxx mod rehberindeki sürücüleri kullanabilirsin. Sürüm 3.2 sorun olmaz. Tercüme işini yapacağım bu akşama hazır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Maxx mod rehberindeki sürücüleri kullanabilirsin. Sürüm 3.2 sorun olmaz. Tercüme işini yapacağım bu akşama hazır.

Peki denicem ordakileri, tercümeyi bende şimdi yapmaya çalışıyordum, sözlükle yarım yamalak, sonrada uygulamaya çalışıcam umarım göçertmem telefonu:)
    Çok teşekkürler buarada...

Rehberdekinin sürümü 3.1. bende onları yüklemiştim zaten:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmACUN3263 -- 16 Kasım 2008; 15:36:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.