Şimdi Ara

motorola l7 önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar l7 almayı düşünüyorum da.kullanan arkadaşlar bu telefon hakkında ne düşünüyorlar..şimdiden sağolun

• bence hiç alma parana yazık olur nokia al derim=)
  • öneririm. karizmatik ve fiyatına göre oldukça iyi. Ben babama aldım çok memnun.
  • motonun güzel modelerinden bence ince tasarım, mp3, vga kamera
  • iyi cihazla bi haylı uzun ve metal oldugu için çabuk ısınıyor elde terleme yapıuyor bende l6 vardı sebekesı pek iyi degildi dukkanda l7 var kullanırken baya bi zorluk yaşatıyoo alısmak gerekıyoo

onu alıcagına sony ericsson modellerini incele derim w700 ailesine katılmaya ne dersin
  • yok abi bu telefonu almayı kafaya koydum da..telefonu bulamıyoruz.üretimi durmuş galiba
  • dostum sana bu telefonu tavsiye ediyorum.
    ben kullanıyorum.
    kamerası vga ama sanki değil aydınlık ortamda yönü iyi ayarlayabilirsen mükemmel .
    mp3 dinlerken müzik sesi harika.
    fotoselli tuş takımı
    şık ince tasarım.
    birtek radyosu yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağol yorumların için..
    ancak telefona bi yazılım(flash) muhabbeti varmış..biraz araştırdım böyle bi olay var..
    onunla ilgili ayrıntılı bilgi verecek arkadaş varsa sevinirim
  • Bende öneririm sesi gayet tatmin edici kamerası da vga ya göre güzel tek eksiği java olması ve sarjı
  • ben önermem.şuan l7 kullanıyorum ve memnun değilim.skin yüklemesi zor.ayrıca birsürü problem çıkarıyo.bence başka bi modeline bak veya sony al rahat et.ama kesinlikle nokia dan uzak dur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.