Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onun bir sıkıntısı olmaz fakat daha büyük bir sıkıntı var cihazın garanti dışı kaldı o kadar söylüyorum 4.1.2'ye güncellemeyin diye geçmiş olsun. Daha farklı romlar kurabilirsin miui v5 gibi herşeyi ile daha stabil imzamdaki konuyu inceleyebilirsin, tecrubeliysen rom yükleme işlerine gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

onun bir sıkıntısı olmaz fakat daha büyük bir sıkıntı var cihazın garanti dışı kaldı o kadar söylüyorum 4.1.2'ye güncellemeyin diye geçmiş olsun. Daha farklı romlar kurabilirsin miui v5 gibi herşeyi ile daha stabil imzamdaki konuyu inceleyebilirsin, tecrubeliysen rom yükleme işlerine gir.

Hemşerim benim telefon muzik ve internet birlikte acinca bir süre sonra kasıyor niye olabilir ayrica samsung gibi görev yöneticisi yapamiyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w0nderkid kullanıcısına yanıt
    kullandığın tarayıcıya bağlı dostum chrome ben kullanmıyorum telefonu felç ediyor :) en güzeli opera mobil severek kullanıyorum sana da tavsiye ederim eğer cihazın çok kasıyorsa bu program ile telefonun ram'ini temizleyebilirsinhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.gannicus.android.memorycleaner
  • quote:

kullandığın tarayıcıya bağlı dostum chrome ben kullanmıyorum telefonu felç ediyor :) en güzeli opera mobil severek kullanıyorum sana da tavsiye ederim eğer cihazın çok kasıyorsa bu program ile telefonun ram'ini temizleyebilirsinhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.gannicus.android.memorycleaner

Eyvallah bir de menu arka plani resimli olmuyor mu

• slm arkadaşlar motorola razzr kullanıcısı olarak yazılımsal bir sıkıntım var telefondan 3g bağlantıyla sadece facebooka giriyorum paket olmasına rağmen işletim sistemi internete bağlanıp kontörleri uçuruyor bunu nasıl engellerim bir çözümü olan var mı?
    apex launcher kullanabilirsin, arka planı resimli yapıyorsunuz, iconları değiştirebiliyorsun vs. çoğu şeyi özelleştirebiliyorsun.
  • quote:

wifi kopmasını engellemek için, kablosuz ağları açın, gelişmiş e tıklayın, kötü bağlantıdan kaçın seçeneğini devre dışı bırakın.

O zaten yapılı. Benim durum bununla alakalı değildi. Eğer veri akışında kopma varsa benim dediğim gibi yapınca düzeliyor ama dışarıdayken böyle bir şeyi haliyle yapamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 11 Ağustos 2013; 19:41:45 >
  • merdas kullanıcısına yanıt
    androidlerde böyle bir sıkıntı var malesef facebook paketin olmasına ragmen kontörlerden gidiyor, tavsiye olarak bütün kontörleri başka yerlere harcamak kontör olmadığı zaman faceye girdiğin zaman face paketinden veri gidiyor. Sana tavsiyem internet paketi olmak kontörlerinde gitmez böylelikle.
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    farklı custom romlar deneyip bakmak lazım. wifi kopmaları için terminali açıp, komutları uygulasak düzelme ihtimali olabilir.

su
    wifical.sh
  • quote:

razr maxx kiti taktırabilirsin cihaza. ebay'da satılıyor.

tesekkurler . telefonu garanti disi birakmadan kuramiyoruz mu miui v5 i.

• tcreis kullanıcısına yanıt
    ics üzerine kurulabiliyor sadece jb kerneli yükleyerek fakat olası bir sıkıntıdan dolayı jb a geçmek zorunda kalabilirsin bu da cihazı garanti dışı bırakır. o konudaki 2. sayfada bir arkadaşa ics üzerine yüklenebilen ics için v4 miui paylaştım.
  • quote:

farklı custom romlar deneyip bakmak lazım. wifi kopmaları için terminali açıp, komutları uygulasak düzelme ihtimali olabilir.

su
    wifical.sh

Denemek lazım ama cihazda bir sorun şöyle bir sorun var bence. Cihaz otomatik işlemleri yapamıyor. Yani şöyle anlatayım. Modemler hep b/g/n karışık olarak ayarlıdır. Cihaz nasıl çekiyorsa ya da ne derecede destekliyorsa öyle kullansın diye. Bunu bizim cihaz çözemiyor; bundan dolayı da veri akışında kopmalar oluyor. Benim modem b/g destekli n desteklemiyor telefon ise b/g/n destekliyor. Modem b/g iken kopmalar oluyordu ama sadece g yapınca düzeldi.
  • o da ilginç xda da bunu anlatılması gerek ingilizce olarak mutlak bir çözüm vardır
  • Hiç rom dan anlamiyorum iyi bir anlatimi var mi anlayabilecegim ?

menu arka planı değiştirmek rom değiştirmeye gerek yok google playden apex launcheri indir kur biraz kurcala ayarlarsın
  • Yok genel olarak sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

Subway Surf oynarken veya oyunu kapatırken telefonu restart atan var mı? JB Verizon yüklü.

bende de verizon yüklüde öyle bir sıkıntı olmadı. ama en fazla 20-30 dakika oynadım.
  • quote:

yüzünü gören cennetlik. ne zamandır gözükmüyordun forumda dedim heralde telefonu sattı :)
    bir sorum olcak. telefonda verizon jb yüklü hatta ona sende yardım etmiştin. motomodtr de de china jb tavsiye ettiler birde miui yi tavsiye ettiler sence hangisini seçmeliyim? çok bariz fark var mıdır? china olursa ingilizce olucak ama şuan zaten ingilizce miui de baya iyi gözüküyor bir tavsiye ve yol göstermeni bekliyorum.
  • miui çok farklı görsellik açısından ses kalitesi açısından şarj konusunda da ben baya bi iyi olduğunu düşünüyorum telefonumun ilk defa bu kadar uzun süre şarjını kullandığını gördüm, miui kurabilirsin.
  • quote:

miui çok farklı görsellik açısından ses kalitesi açısından şarj konusunda da ben baya bi iyi olduğunu düşünüyorum telefonumun ilk defa bu kadar uzun süre şarjını kullandığını gördüm, miui kurabilirsin.

şuan verizon jb kurulu. miui nasıl kurabilirim biraz anlatırsan çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.