Şimdi Ara

Motorola defy mi sony xperia x10 mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Almanyadan 280€ ya bir telefon getirticem. Ama karar veremedim. Bu iki telefon arasinda kaldim. Benim icin su ozellikler onemli. 3g , wifi, gps, android , hiz , saglamlik ve pil duzeyi iyi olmali.

Bunlar da onemli olmayanlar.

Kamera megapixeli ve ekran duzeyi cok onemli degil.

Hangisini tavsiye edersiniz. Tesekkur ederim.

http://shop.ebay.de/i.html?LH_BIN=1&LH_ItemCondition=11&_nkw=Motorola%20defy&_fln=1&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282&_mPrRngCbx=1&_udlo=200&_udhi=280

http://www.amazon.de/gp/aw/s/ref=is_s_ce-de/278-2689129-7361261?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&k=Sony+xperia+x10

hk

• quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3514&idPhone2=2964

Bence Defy.

Tesekkur ederim. Defy demenin nedeni ne acaba? Sony ozellikleri daha iyi gibi geldi bana.
  • defy 512 mb rami ve 2 gb dahili hafızasıyla öne çıkıyor fakat,

x10 4'', kamerası daha iyi ve HD kayıt yapıyor , 1 Ghz , 2.3 güncellemesi gelecek , sar değeri daha düşük , bence tipi çok daha şık ... vs

Bence x10

Defy'ye 2.3 gelecek mi varmı böyle bi haber ?
  • Cevabiniz icin tesekkur ederim. Ama 3.7 ile 4 inc arasinda pek bir fark olmadigini dusunuyorum. Telefonda kamera benim icin hep gereksiz olmustur. Guncelleme acaba ne kadar onemli bu konuda bilgi verirsen minnettar olurum. Sar degeri cok konusan icin onemli ama telefonla pek konusmam. 800 mh ve 1 gh hiz olarak cok fark edermiyim. En onemlusi de defy nin dayanikliligi ve pil orani beni cok etkiledi. Bu konuda ne dersiniz? Tesekkur ederim.
    hk
  • Guncelleme elbette cok onemli insanlar guncelleme icin almaya basladi, x10 a 2.3 gelmese almazdim sahsen

Dedigim gibi bence x10 almalisin

Galaxy s de olur
  • Defy kullanan varsa turkce menu var mi ogrenebilirmiyim. Sonradan yukleniyor ama ugrasmak istemiyorum. Tesekkurler.
  • Defy 'i kesinlikle önermem. Alan kişilerin yaşadığı sıkıntılar burda, oku derim.
    http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=48029595&mpage=3#49138739

X10 iyi tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Defy 'i kesinlikle önermem. Alan kişilerin yaşadığı sıkıntılar burda, oku derim.

X10 iyi tercih olur.

• Tesekkur ederim uyariniz icin. Tam almak uzereydim. Almanyadan 280-300 € ( tr 800-1000 tl) arasi onerebileceginiz tel hangisi acaba. Anneme alicam icin servise pek gitmeyecek bisey ariyorum. İlgilenenlere tesekkurler.
    hk
  • bence motorolo'ya yönelmelisin hem özellik bakımından diğer ürünlerden geri kalmıyorlar hemde ürünlerü çok gösterişli oluyor TR de pek kullanan olmadığı için baya dikkat çeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankarakus

Tesekkur ederim uyariniz icin. Tam almak uzereydim. Almanyadan 280-300 � ( tr 800-1000 tl) arasi onerebileceginiz tel hangisi acaba. Anneme alicam icin servise pek gitmeyecek bisey ariyorum. İlgilenenlere tesekkurler.
    hk

Xperia Neo tavsiye ederim , annenize çok uygun olur şık ve tam ideal boyutta
  • Samsung galaxy i9000 ve lg p970 arasinda kaldim. Samsung almanyadan alirsam 300€ . Tavsiyeniz hangisi. Tesekkur ederim.
    hk
  • quote:

Samsung galaxy i9000 ve lg p970 arasinda kaldim. Samsung almanyadan alirsam 300€ . Tavsiyeniz hangisi. Tesekkur ederim.
    hk

LG P970, Optimus 2x'in revizyon modeli diye biliyorum. Çift çekirdekli işlemciye sahip. Galaxy S (i9000)'den daha üstündür.
    Tabi Galaxy S de güzel cihazdır. Hem daha şık. Ki bence, çift çekirdek işlemci cep telefonu için gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 20 Mayıs 2011; 23:41:41 >
  • Yardimlariniz icin tesekkurler. Samsung i9000 de karar kildim galiba. Eski tarihli telefon ama 300€ ya daha iyi bİr telefon bulamadim. Herkese tesekkurler.
    hk
  • quote:

Yardimlariniz icin tesekkurler. Samsung i9000 de karar kildim galiba. Eski tarihli telefon ama 300€ ya daha iyi bİr telefon bulamadim. Herkese tesekkurler.
    hk

Doğru. O fiyata galaxy S çok iyi bir fırsat.
  • quote:

Defy 'i kesinlikle önermem. Alan kişilerin yaşadığı sıkıntılar burda, oku derim.

X10 iyi tercih olur.

bi türlü giremedm şu linke nedir acaba bundaki sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerkiner

quote:

X10 iyi tercih olur.

bi türlü giremedm şu linke nedir acaba bundaki sorun?

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Benim haricimde şikayetçi mi yok ? Abicim bu ear speaker problemine sahip en az 500-600 kişi gördüm sadece büyük forumda.... Binlerce kişide aynı problem var gelen aramaları açıyorsunuz ses çıkmıyor.... Telefonlar kronik bozuk. Bunu ben değil bütün Asya ve Avrupa söylüyor.Çözümü yok mu var ama alınan ülkeye geri gitmesi gerekiyor ki bana göre bu yüzden de çözüm yok sayılır benim için...

Hala rom değiştirmedim bir katkısının olabileceğini düşünüyorum. Her ne kadar problem %99.9 donanımsal olsa da deneyeceğim rom olayını 2.3 çıkacak kısa bir süre sonra ona geçeceğim.

Yalnız ben telefonumu normal bir telefon tamircisine vermeyi planlıyorum... Umarım yapabilirler onlar.

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

mav1li

Yardımcı olmak istediğini her zaman biliyorum ama söylediğin şey bir an çok zor geldi ki bana hala öyle geliyor...

Yanlış bir şey söylediysem kusura bakma ama neden bu kadar sorunlu olarak piyasaya çıkıyor bu motorola defy hala anlamış değilim. Yani ilk başta dokunmatiği bozuktu şimdi de gelen aramalardan ses alamıyorum. Hoparlöre verdiğim zaman ses gayet güzel çıkıyor. Ayrıca kulaklık takılıyken de karşı tarafı rahat duyabiliyorum... Ama normal haldeyken karşı taraf benim sesimi alıyor ben çıt dahi duymuyorum resmen....

Bunun mantığı nedir ? Sıradan telefoncular tamir edemez mi bunu ? İngiltere olayı yalan ben gitmiyorum çevremden de kimse gitmiyor...

El Fuego

Abi bendeki şanssızlığı zaten en başından biliyorsun nelerle uğraştık şimdi de her şey iyi gidiyordu bu çıktı başımıza... Romları deneyeceğim vaktimin olduğu ilk anda bakalım umarım düzeltebilir bu sorunu... Her ne kadar umudum olmasa da...

Telefoncuların yapabileceği bir şey yok mu buna acaba ? İngiltere'ye görütülmesi nerede imkansız. Ben de buradayım yakınlarımın da hepsi burada şansıma...

Ne yapsak arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 24 Mayıs 2011; 15:44:53 >

• quote:

quote:

Samsung galaxy i9000 ve lg p970 arasinda kaldim. Samsung almanyadan alirsam 300� . Tavsiyeniz hangisi. Tesekkur ederim.
    hk

LG P970, Optimus 2x'in revizyon modeli diye biliyorum. Çift çekirdekli işlemciye sahip. Galaxy S (i9000)'den daha üstündür.
    Tabi Galaxy S de güzel cihazdır. Hem daha şık. Ki bence, çift çekirdek işlemci cep telefonu için gereksiz.

LG p970 tek çekirdek cpu ya ve eski nesil gpu(andreno 200) ya sahiptir.Galaxy S ile yarışması imkansızdır.
    Anneniz için alacakmışsınız sanırım.Annenize en yakışacak telefonu alın.Eğer donanım önemli diyorsanız defy ve x10 önermem.Xperia arc , xperia neo , incredible S , lg optimus 2x , htc sensation bu modellere bakınız.Size uyan varsa bunlardan birini alırsanız pişman olmayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

quote:

Samsung galaxy i9000 ve lg p970 arasinda kaldim. Samsung almanyadan alirsam 300� . Tavsiyeniz hangisi. Tesekkur ederim.
    hk

LG p970 tek çekirdek cpu ya ve eski nesil gpu(andreno 200) ya sahiptir.Galaxy S ile yarışması imkansızdır.
    Anneniz için alacakmışsınız sanırım.Annenize en yakışacak telefonu alın.Eğer donanım önemli diyorsanız defy ve x10 önermem.Xperia arc , xperia neo , incredible S , lg optimus 2x , htc sensation bu modellere bakınız.Size uyan varsa bunlardan birini alırsanız pişman olmayacaksınız.

LG p970, Optimus 2x'ten farklı bir cihaz o zaman. Ben yanlış biliyormuşum, kusura bakmayın. Aynı cihaz sandım ikisini de.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.