Şimdi Ara

Motorola'dan farklı tasarımıyla ön plana çıkan akıllı telefon: Motosmart Flip (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • piyasada farklı telefon yapmaya çalışan firmelarda biri motorola. gleam+ ve bu bence harika olmuş. dümdüz dokunmatik telefondan bıkmadıkmı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: Al Yazmalım

Motorola Çok Özgün Tasarımlar Yapıyor Yahu Ben Bunu Beğenmedim Ama Motorola Droid Razr'ın Hastasıyım :)

bende o telefonun hastasıyım ama sahibi değilim malesef bu arada sende varmı o telefondan ? yoksa bekliyormusun gelmesini?

Bendede Yok IDEOS X5 Varda Gelsede Almaya Gücüm Yetmez :D
  • Android olması kapaklı telefon kullanıclarını ne kadar etkiler acaba ben tasarımı hiç beğenmedim ama beğenenler olucaktır işlemci hızı olarakta iyi gözüküyor
  • Tasarımını çok beğendim, transparan kapak ile kapağa ikinci bir ekran koymadan iki ekranlıymış gibi kullanabilme fikri çok yenilikçi. Biraz daha büyük ekran ve sağlam donanımlısı çıkarsa çok tutacağını düşünüyorum. Ama tahminimce ne yazık ki bu yenilikçi tasarım da bir modelle sınırlı kalıp, dünya pazarlarının hepsine açılmayacak bir konsept olarak kalacaktır.
  • İlk bakışta zekice görünen oldukça aptal bir tasarım, gereksiz ağırlık kazandırmasından başka bir faydası olmamış kapağı koymanın.
  • Bence zekice ve hoş olmuş,açılan kapak bir nevi ekran koruması gibi olmuş ve tasarımı güzel kılmış,gerekesiz diyenler at gözlüğüyle bakmasın
  • Demin bir yorumumda Motorola telefon yapmayı unutmuş demiştim. Haşa geri alıyoru..:) Gerçekden HELLO MOTO.. :)
  • İnce ve şık tasarıma sahip;
    Motorola'dan farklı tasarımıyla ön plana çıkan akıllı telefon: Motosmart Flip
  • At gozlugu ile bakmaya gerek yok zaten telefona at gozlu koymuslar
  • kullanıcı kim aramış diye kapağı açmak zorunda kalmıyomusss... aman ne kolaylık ne kolaylık..
    sanki açılması gereken o kapağı oraya ben yaptım
    kapaklı tel yapan kendileri,, kim aramış zahmetimdem kurtarmak için 2 ekran koyup kolaylık yaptık diyen yine kendiileri vaaay arkadaş yaaa:D :D
  • Eski telefonum motorolla Accomplii A008 e benzemiş
  • Kim ne derse desin motorola kapaklı telefonları güzel yapıyor. Ha 5 yıl önce olsa alınırdı bu telefon. şimdi alınmaz orası ayrı
  • Çok iyi ya, artık birileri yanımızda telefonla konuşurken kulak kepçesini rahatlıkla görebileceğiz, hep merak etmişimdir, telefon kulağa dayandığında nasıl bir hal aldığını...
  • Guzel olmus guzel.
  • bu telefonun espirisi şudur, arz ederim;

arama geldiğinde kapağı açıp telefonu kulağınıza getirdiğinizde, cam çerçeve sayesinde dışaran bakanlar sizin o seksi kulağınızı görmeye devam ediyor, hem de bu parça sayesinde, antenlerin bulunduğu ana kısım vucudunuzdan olabildiğince uzaklaştığından, kanser olma ya da radyasyona maruz kalma riskiniz minimuma iniyor.
  • bir diğer espirisi de, ana ekran görece aşağıda kaldığından, konuşurken göz ucuyla aşağıdaki ekrana bakarak, konuşma süresine, ekrandaki bilgilere, saate bakabiliyorsunuz.
  • şeffaf ekranı ana ekran olarak kullanacak teknoloji olmasa gerek gitmişler gereksiz yere kapak yapmıştır. bizim şeffaf ekranımız var sizinde var mı dercesine .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.