Şimdi Ara

MOTOROLA AURA, TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNULMAYACAK MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..Soru başlığında da belirttiğim gibi Motorola'nın tasarımı çok şık veilginç telefonu olan Auramodeli, Türkiye'de satışa sunulmayacak mı?Konuyla igili bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi distomat -- 6 Mayıs 2009; 13:18:11 >

• Motorola TR ile görüşmüştüm AURA için. Türkiye'ye geleceğini söylediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Motorola TR ile görüşmüştüm AURA için. Türkiye'ye geleceğini söylediler.

Yalnız biraz daha detaylı araştırma yaptım konu başlığını açtıktan sonra.Telefonun 2000 dolar gibi birfiyattan satılacağını okudum.. doğru mu acaba bu bilgi?eğer doğruysa Motorola bu telefonu Türkiye'de kime satacak? Sanki Vertu mu oldu başıma?

• Evet 2000 $. Kim alır bilemem ama her malın bir alıcısı vardır. AURA normal bir telefon değil işçiliği, malzemesi, duruşu ve özellikleriyle bu segmentteki çoğu telefondan üstün, belki de en iyisi.
  • Telefon zaten herşeyiyle üstün, ama bana göre 2000 $ den satılamaz en azından Türkiye'de...
    + Kriz var kim alır??
  • Bu telefonu almak isteyen yurt dışındanda getirttirebilir. Neyse öder.. Sosyete modeli nede olsa. TRde satılmasına gerek yok, motorola diğer modellerini TR da satsa bari..
  • merak etmeyin auranın çin replikaları çıkmış bir kaç aya kalmaz damlar hemde çift hatlı

http://www.youtube.com/watch?v=MGhbG-XeRUY
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefon'un 1/1 replikasını çinliler değil ancak italyanlar yapar ama onlarda telefon replikasıyla uğraşmıyorlar.
  • gittigidiyorda 3250 TL ye bir ilan vardı ama fake olabilir bence sosyete alır. ama şuanda motorolayı mobiltel ve darty ithal ediyor ZN5 i ilk defa darty getirip satmıştı. ben E6 m ile mutluyum auraya ihtiyacım yok....
  • 8800 arte modelleri +2000 tl iken sıfırı bu gelirse türkiyeye satılacağını düşünüyorum
  • Replika ile gerçeği boyut olarak aynı ise eşek gibi büyük bu telefon.
  • Mersedes SLR ile birlikte siparişini verdim. 3 güne kadar elimde olurlar. Kullanması da başka bir zevk olacaktır.
  • Hayırlı olsun, foruma inceleme bekleriz.
  • Askerde oldugum icin pek ilgilenemedim forumla
    aura'nin incelemesini gun icinde buraya koyacagım...

dip not : vertu ascent ve aura kullanıyorum hangisi karizma derseniz aura... turkiyede 5000liraya satılıyor. cok eksikleri var ama imaj bazında cıkan telefonlardan bir tanesi ve o segmentte liderlige rahat oynar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.