Şimdi Ara

Motorola ATRIX - Tertemiz - Dock Üniteli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 yıllık telefonumu satıyorum, ürün hepsiburada'dan alınmıştır. Faturası, dock ünitesi, şarj adaptörü ve usb kablosu, kulaklıkları ile birlikte gönderilecektir. Ayrıca üstündeki ekran filmi ile birlikte 1 adet yedek ekran filmi ve bulabilirsem 2 farklı silikon kılıf gönderilecektir. Ürün alındığı günden bugüne ekran filmiyle kullanılmıştır, dolayısıyla ekranı yeni gibidir, kasasında da çizik, kırık vs yoktur.

Telefonun teknik özelliklerini zaten forum üyeleri fazlasıyla iyi biliyor ama kısaca söylemek gerekirse 1gb ram, 1ghz çift çekirdekli işlemci ve 16gb bellek, 4" 940x560 çözünürlüklü ekran, Gorilla glass, parmak izi okuyucu, 5.0mp flaşlı kamera olarak özetleyebiliriz. Cihazın çalışmayan bir donanımı yoktur.

Ürün temiz ve sorunsuzdur, şu an yanımda başka fotoğraf makinesi olmadığı için fotoğraflarını koyamıyorum, fotoğrafları da koyabilirim. Güzelce temizleyip, ekran filmini çıkarsanız "sıfır cihaz" denilse inanacağınız kadar temiz durumda, hiç arıza yapmadı, servise gitmedi.

Dürüst olmak gerekirse, ürünü aldığım dönemde pek çok Atrix refurbished geliyordu ama benim cihazımın refurbished olduğuna dair hiç bir belirti yok, bu yüzden büyük ihtimalle refurbished değil. Ben o dönemde tüm ipuçlarını aramıştım ama üründe refurbished olduğuna dair hiç bir belirti yoktu.

Ankara içi (Odtü-Anadolu bulvarı ve devamında İstanbul yolu-Batıkent-Eryaman civarında) elden teslim edebilirim, Ankara dışına Yurtiçi, MNG veya Aras kargo ile gönderebilirim, fiyat olarak 390 lira düşünüyorum, 8-10 liralık kargo ücretinin de lafını etmem öderim. Sanalpazar, GG veya sahibinden üzerinden ilan isterseniz açarım ancak komisyonu eklerim, kargoyu yine öderim.

Telefonda CM7 tabanlı bir JB versiyonu olan Superlite (4.1.2) yüklü (Kernel 2.6.32). Kullandığım en stabil ve en hızlı rom. Dilerseniz bu haliyle, dilerseniz başka bir rom yükleyip gönderebilirim. Dilerseniz unlock eder, orjinal rom'u yükler öyle gönderirim. (Tabii rom değişikliğini cihazı satın aldıktan sonra yaparım.)

Telefonu satma sebebim başka bir telefon almak...

Görüşmek üzere.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 2 Ekim 2013; 8:43:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba, hayırlı satışlar cihazın şarj durumu nasıl?

Yok eğer telefonun batarya kondisyonunu soruyorsanız, ölçüm yapmadığım için kesin bir rakam veremiyorum ama alındığı döneme göre belirgin bir düşüş olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 2 Ekim 2013; 10:40:38 >

• Ürün rezervedir.

• Ürün satılmıştır. Alan arkadaşa hayırlı olmasını diliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.