Şimdi Ara

motorola atrix rom sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sorun soyle telefon root edilmişti zaten dokunmatikle ilgili bir sorun oldu ve küçük bir bölge basmamaya başladı customun yerine başka romlar yükledim ama düzelmedi eski roma alıştıgim icin tekrar dönmek istedim ama bu defa da reboottan sonra gelen açılış animasyonunda kalıyor ilk açılış uzun sürer ama bir gece de sürmez Sanirim yardımcı olabileceklere simdiden teşekkürler bu haliyle satabilirim de amerikadan gelme turuncu kutu aksesuarı bol dock-pc var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• download moddan odin ile stok rom atabilirsin açılması için fakat dokunmatiğin basmaması sorunu donanımsal sorun garantiye gönderebilirsin

ayrıca fiyat alabilir miyim
  • Romdan dokunmatik bozulmaz bozulsa da romun hatasından olur ve orijinalinde düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mike4peace

download moddan odin ile stok rom atabilirsin açılması için fakat dokunmatiğin basmaması sorunu donanımsal sorun garantiye gönderebilirsin

Arkadaş motorola atrix demiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

download moddan odin ile stok rom atabilirsin açılması için fakat dokunmatiğin basmaması sorunu donanımsal sorun garantiye gönderebilirsin

ne yani odin ile kullanılmıyor mu? eğer öyleyse bilmiyordum kusuruma bakmayın :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

ne yani odin ile kullanılmıyor mu? eğer öyleyse bilmiyordum kusuruma bakmayın :)

bildiğim kadarıyla odinden olmuyor ayrıca telefon atrix 4g amerikadan gelme bir cihaz att damgalı. Ana sorun cihaz açılmıyor cihazı açtıktan sonra dokunmatikle ilgilensem daha iyi olur. 350 lira istiyorum ikinci el piyasası aksesuarsız 450 lira civarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.