İki telefon arasında kararsız kaldım. Benim gözlemlerime göre iki telefonun üstünlükleri; Evo 3D: 1- 4.3" ekran ve daha canlı renkler 2- Radyo 3- 3D (benim için önemi yok) 4- Ön kamera 1,3 mp
Atrix: 1- Parmak izi okuyucu (benim için önemi yok) 2- HDMI Çıkışı 3- 16 gb dahili hafıza 4- 300 lira daha ucuz
Bunlara göre siz olsanız hangi telefonu tercih edersiniz...
bir aralar bende bunların arasında gittim, geldim :) atrix te sar değerinin fazla olması ve ekranının beni tatmin etmemesi eksileri, htc de ise bataryanın diğer androidlere göre hızlı bitmesi gibi sonuçlar doğunca :) biraz daha üstüne para koyarak galaxy s2 sıfır alıcam gibime geliyor bu aralar :) %25 vatan ind bekliyorum.Yani kısaca bu fiyat aralıkları çok tehlikeli eğer ihtiyacın yoksa hemen biraz daha bekle, sanki martın sonuna doğru ics le gelicek yeni telefonlar sonucunda şuanki zirvedekilerin fiyatı düşücek gibime geliyor
Valla SGS2 ye de 4,3" ekran koymuşlar ama 480x800 çözünürlük var. Ics güncellemesi atrix e de gelecekmiş...
çözünürlüğe bakmayın 480x800 fazla bile.
ancak benim tavsiyem atrix
Her türlü evo 3D.
atrix daha iyi gibi
boşuna 300 TL vermeye gerek yok
Bu ikisi arasından Atrix'i öneririm fakat yüksek SAR değeri ve soluk renkli ekranı dezavantajları. Galaxy R de bu seçeneklere dahil edilebilir.
Uzunca bir süre Evo ve Sensation arasında kalmış biri olarak kısa bir Atric incelemesinden sonra bu telefonu aldım. Kesinlikle pişman değilim. Tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: theJuDGe_41
atrix daha iyi gibi
boşuna 300 TL vermeye gerek yok
Atirx her türlü alır.
Atrix tabii ki
tabiki atrix hersekilde... 2sinide kullanmis biri olarak biraz ekrani samsung galaxy s aratiyo super amoled ama donanim olarak ve ekran cözünürlügü olarak onuda asiyor hem fiyat hem performans = atrix yoksa galaxy r yada s2 al derim ama fiyatlar ortada ayni mali niye nerdeyse 2 katına aliyim ki...!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme