Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
119
Favori
1.162.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: herakles24

quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

bugun markette yayınlanan fiyatı 3 dolar olan oyun

http://filesear.com/7j76dpoh5uhn/RaymanJungleRun11m.apk

sende olmasan formda bi allahın kullu paylaşım yapmıcak valla helal

elimizden geldigince paylaşmaya çalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetxy -- 14 Ekim 2012; 13:01:59 >

• gençler telefonun root yetkisi gitmiş mıuı ice kullanıyorum root programları 2.3.4. için yinede denedim malesef olmadı bilgisi olan yokmudur bu onuda
  • Bu refurbished olayını çıkaran arkadaş hayatında bu kadar donanımı bu denli ucuz bi fiyata alabiliyor olmasını çok fena bir şekilde yadırgamış olsa gerek.
    Düşündüğünüzde gerçekten olmaz abi bu fiyata diyorsunuz. Aklınıza bişey gelmesin birçok ülkede bu fiyata satılıyor. Mesela yakınen bildiğim brezilyada 760 real yaklaşık 660 lira yani tr fiyatıyla aynı ucuz olması sizi yanıltmasın. Paramı toparlar toparlamaz bitane edineceğim.
  • şimdi alacağım telefonu yarın ama herkesin fikri farklı gerçekten 1ghz işlemci 1gb ram var onu bırakıpda 800mhz işlemcili motoluxe alıcam gibime gelir hb den alanlar bi yardım etse bnaa çok güzel olacak hbden alan biri alıntı yaparak ürünün eksik mi geliyormu gelmiyormu diye yazsalarda içim rahat etse artık .
    lütfen yardım edin yardımınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: craz52

quote:

Arkadaşlar cihaz edge modunda veri alırken kulaklıktan 56k modem sesi geliyor bir miktar. Viber ve tango kurup ofisteki arkadaşımla wifi üzerinden görüntülü görüşme-ses denemesi yapayım dedim, programlar çalışıyor fakat telefonlar aynı ortamda iken benim telefon ciyak ciyak ötüyor, arkadaşınkinde ise cızırtı bile yok. Onun telefon optimus black. Hatta "notification toggle" programının kurunca kulaklıktan yüksek gerilim sesine benzer sesler gelmeye başlıyor.

Benzer sorunlar yaşayan var mı?

Buna cevap verebilecek yok mu?

Bir de ahizeden gelen cızırtı sorunu var, karşı tarafın sesi cızırtılı geliyor. Bu sorunlar sadece bende mi var?

Bu arada cihaz carrefour'larda da satılmaya başlamış. Görerek deneyerek alabilirsiniz.

carrefour da fiyatı nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: soner251

şimdi alacağım telefonu yarın ama herkesin fikri farklı gerçekten 1ghz işlemci 1gb ram var onu bırakıpda 800mhz işlemcili motoluxe alıcam gibime gelir hb den alanlar bi yardım etse bnaa çok güzel olacak hbden alan biri alıntı yaparak ürünün eksik mi geliyormu gelmiyormu diye yazsalarda içim rahat etse artık .

gecen cuma işyerindeki arkadasıma geldi bir atrıx kullanıcısı olarak aldım hemen baktım inceledim hiç bir sekilde sim kartta çizik yada vida üzerlerinde oynama yoktu.Ürün içerigi eksiksizdi sadece hdm kablo yok bu 2.satılan partilerde.En büyük avantajı dock la gelmesi kıskanmadım degil yani:)
  • quote:

şimdi alacağım telefonu yarın ama herkesin fikri farklı gerçekten 1ghz işlemci 1gb ram var onu bırakıpda 800mhz işlemcili motoluxe alıcam gibime gelir hb den alanlar bi yardım etse bnaa çok güzel olacak hbden alan biri alıntı yaparak ürünün eksik mi geliyormu gelmiyormu diye yazsalarda içim rahat etse artık .

Ben ürünü HB'den satın aldım. Bir sorun veya sıkıntı da yaşamadım. Kutu içeriğinde de sadece HDMI kablo yoktu. O da zaten hiçbir tedarikçi paketinde yoktu. Beraberinde DOCK deldi. Ben üründen memnunum. Çok şükür üründe de bir problem yaşamadım şuana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

quote:

Ben ürünü HB'den satın aldım. Bir sorun veya sıkıntı da yaşamadım. Kutu içeriğinde de sadece HDMI kablo yoktu. O da zaten hiçbir tedarikçi paketinde yoktu. Beraberinde DOCK deldi. Ben üründen memnunum. Çok şükür üründe de bir problem yaşamadım şuana kadar.

burda birisi kamerası vb iyi değil biyordu rom yapmakmı lazım illaki kamera vb kullanmak için veya cihazın kasmaması için

• quote:

Hayatinin hatasini yaparsin arkadas tmm motoluxe şık bi telefon ama ayni fiyata onun abisi varken kardes almak sacma olur kamera bence cm10 da duzelecktir. Ayrica atrix kasiyorsa motoluxe kasim kasim kasilmasi lazim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgolo -- 14 Ekim 2012; 14:06:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

quote:

Hayatinin hatasini yaparsin arkadas tmm motoluxe şık bi telefon ama ayni fiyata onun abisi varken kardes almak sacma olur kamera bence cm10 da duzelecktir. Ayrica atrix kasiyorsa motoluxe kasim kasim kasilmasi lazim:)

Her şey donanım değildir yazılım daha çok ön plan da akıllı telefonlarda.

• quote:

Yukardaki mesajları okuduysan anlarsın zaten ürünü hepsuburada.com'dan aldım sorunsuz sıkıntısız bir cihaz.

Motoluxun sadece kamerası 8mp onun dışında atrixle arasında bayağı fark var onda 800 mhz işlemci var atrixte çift çekirdek tegra2 toplamda 2ghz işlemci ve 1 gb ram var.

Kutu içeriğinde sadece hdmi kablo çıkmıyor dock ve diğer tüm aparatlar çıkıyor.

Ayrıca kamerası iyi değil kim demiş? Ben bundan önce Nokia N8 kullanıyordum onun kamerasını herkes bilir.Onun gibi performans beklemiyordum zaten ama normal bir kullanıcının işlerini görebilecek kadar yeterli bi kameraya sahip.Profesyonel foto çekmek isteyen makina kullansın zaten bu bir akıllı telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 14 Ekim 2012; 14:37:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @mahseer 898
    Iyidr birisi motorola digeride samsyng degil ki ikiside ayni atrixe vermeyen motoluxe e hic vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Yukardaki mesajları okuduysan anlarsın zaten ürünü hepsuburada.com'dan aldım sorunsuz sıkıntısız bir cihaz.

Motoluxun sadece kamerası 8mp onun dışında atrixle arasında bayağı fark var onda 800 mhz işlemci var atrixte çift çekirdek tegra2 toplamda 2ghz işlemci ve 1 gb ram var.

Kutu içeriğinde sadece hdmi kablo çıkmıyor dock ve diğer tüm aparatlar çıkıyor.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Motorola-Motoluxe-vs-Motorola-ATRIX

Ayrıca kamerası iyi değil kim demiş? Ben bundan önce Nokia N8 kullanıyordum onun kamerasını herkes bilir.Onun gibi performans beklemiyordum zaten ama normal bir kullanıcının işlerini görebilecek kadar yeterli bi kameraya sahip.Profesyonel foto çekmek isteyen makina kullansın zaten bu bir akıllı telefon.

rom yapmasam yinede ben bu telefonundakiözellikleri eksiksiz kullanabilirmiim onun cevabını yazarsan sevinirim.
    rom yapoınca garanti bitiyor o yüzden söyledim.
    bide güncelleme gelmediği için 1080p video çekemeyecekmi bu telefon

• quote:

rom yapmasam yinede ben bu telefonundakiözellikleri eksiksiz kullanabilirmiim onun cevabını yazarsan sevinirim.

Ben daha cihazı alalı iki gün oldu rom olaylarına hiç bulaşmadım, tüm özelliklerini de kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok.

1080p ye bence ihtiyaç yok atrix 720p de gayet güzel çekiyor ama illa çekmek istersen bazı programlarla oluyor diye okumuştum bi yerde.Ya da rom yükleyeceksin illa 1080p istiyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 14 Ekim 2012; 15:00:09 >
  • quote:

quote:

Ben daha cihazı alalı iki gün oldu rom olaylarına hiç bulaşmadım, tüm özelliklerini de kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok.

1080p ye bence ihtiyaç yok atrix 720p de gayet güzel çekiyor ama illa çekmek istersen bazı programlarla oluyor diye okumuştum bi yerde.Ya da rom yükleyeceksin illa 1080p istiyorsan.

sağol içimdekisorunlar bitti yarın şipariş geçerim inşAllah elime sorunsuz gene geçer

• quote:

quote:

quote:

sağol içimdekisorunlar bitti yarın şipariş geçerim inşAllah elime sorunsuz gene geçer

Bence de isabetli bi karar vermiş olursun ancak her ihtimale karşı sen yine de kargo yetkilisinin yanında açıp cihazın sim kart yuvasına ve vidalarına bak.Refurbished olabileceğine dair bir kanı oluşursa iade edersin.

Burdaki yorumları okuduktan sonra sipariş etmek için kendimi ikna etmem çok zor oldu :D Cihazı kargo yetkilisiyle beraber açıp iyice kontrol edip sıfır olduğuna inanmama rağmen ekrandaki jelatini ilk gün çıkartamadım, bir sorun olursa geri iade edeyim diye.Ama kullandıkça cihaza alıştım hiç bir sorun yok.Burda bilen de konuşuyor bilmeyen de.İnsanın kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramayan yığınla insan var.

• merhaba arkadaşlar bende 4 gün önce HB den atrix aldım çok şükür cihaz temiz ve sorunsuz geldi. cihazı root ettim fakat daha rom düşünmediğim için unlock yapmadım. benim sormak istediğim şeyler yardımcı olursanız cok sevinirim.

1 youtube niye calışmıyor telefonda ne apk sı çalışıyor ne de kendi tarayıcısından vide izleyemiyorum.
    2 unlock yaptıktan sonra yasanan ram problemi için ram fix dosyasını bir türlü indiremedim . saçma sapan şeyler indiriyor bu dosyayı bana gönderebilecek biri varsa yada daha kolay bir yere upload edilirse cok sevinirim.

ve en stabil custom rom hangisi batarya kamera ve hız konusunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTBLooD

quote:

quote:

Arkadaşlar cihaz edge modunda veri alırken kulaklıktan 56k modem sesi geliyor bir miktar. Viber ve tango kurup ofisteki arkadaşımla wifi üzerinden görüntülü görüşme-ses denemesi yapayım dedim, programlar çalışıyor fakat telefonlar aynı ortamda iken benim telefon ciyak ciyak ötüyor, arkadaşınkinde ise cızırtı bile yok. Onun telefon optimus black. Hatta "notification toggle" programının kurunca kulaklıktan yüksek gerilim sesine benzer sesler gelmeye başlıyor.

Benzer sorunlar yaşayan var mı?

Buna cevap verebilecek yok mu?

Bir de ahizeden gelen cızırtı sorunu var, karşı tarafın sesi cızırtılı geliyor. Bu sorunlar sadece bende mi var?

Bu arada cihaz carrefour'larda da satılmaya başlamış. Görerek deneyerek alabilirsiniz.

carrefour da fiyatı nedir ?

Aynı fiyat

• Sabah İzmir Carrefour'a gittim,Atrix yoktu,Motoluxe mevcut...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bence de isabetli bi karar vermiş olursun ancak her ihtimale karşı sen yine de kargo yetkilisinin yanında açıp cihazın sim kart yuvasına ve vidalarına bak.Refurbished olabileceğine dair bir kanı oluşursa iade edersin.

Burdaki yorumları okuduktan sonra sipariş etmek için kendimi ikna etmem çok zor oldu :D Cihazı kargo yetkilisiyle beraber açıp iyice kontrol edip sıfır olduğuna inanmama rağmen ekrandaki jelatini ilk gün çıkartamadım, bir sorun olursa geri iade edeyim diye.Ama kullandıkça cihaza alıştım hiç bir sorun yok.Burda bilen de konuşuyor bilmeyen de.İnsanın kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramayan yığınla insan var.

bir sorum daha olacaktı
    atrix ile radyo dinlenebilyiormu internet paketinden yemeden

• 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.