Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arka kapağın içindeki resimden bahsesiyorum ben bilgi kağıt'dan değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

http://www.ifixit.com/Teardown/Motorola-Atrix-4G-Teardown/4964/1
    bu sitedeki en alttaki iki resimden neden kabarcık gibi durduğunu anlayabilirsiniz.
    yok el ile yapıştırmışlar falan filan kanmayın bunlara.

CE0168 YAZAN YER KABARCIKLI DEGİL Mİ SENDE DE?
  • Almadan once bu yorhmlari okumus olsam almazdim ama iyikide once almisim kendi kullanarak nasil oldugunu biluyorum telefon tasarim olarak malzeme kalitesi olarak cok kaliteli 3 tane fiziksel tus var gerisi dokunmatik elinde telefonu sIktiginda vicikvicik etmiyor ekrana toz falan kacarmi bilmiyorum ama gecen abime 701 aldik ekrana toz girdi alt tus takkmini sIkinca garc gurc ediyor
  • arkadaşlar bende hepsiburada kampanyasından aldım ürünüm geldi. çeşitli uygulamalar falan yükledim. 2.3.4 ile gelmiş...

1. vodafone nun 1 ay bedave internet kampanyasına başvurdum ama telefonumla sadece wifi ile nete girebiliyorum. 3g -2g geçişi nasıl yapacam.
    2. benim atrix in arkasında at-t diye bir şekil yok.
    3. baze kapatıp açtığımda açılış uzun sürüyor bunu kısaltmanın bir yolu var mı ?

etrix değil atrix olacak :D yanlış yazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arayanbulur -- 9 Mart 2012; 10:50:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

http://www.ifixit.com/Teardown/Motorola-Atrix-4G-Teardown/4964/1
    bu sitedeki en alttaki iki resimden neden kabarcık gibi durduğunu anlayabilirsiniz.

hocam piyasadaki tüm atrixlerde atrix 4g de dahil o bölge kabarcık gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: arayanbulur

arkadaşlar bende hepsiburada kampanyasından aldım ürünüm geldi. çeşitli uygulamalar falan yükledim. 2.3.4 ile gelmiş...

1. vodafone nun 1 ay bedave internet kampanyasına başvurdum ama telefonumla sadece wifi ile nete girebiliyorum. 3g -2g geçişi nasıl yapacam.
    2. benim atrix in arkasında at-t diye bir şekil yok.
    3. baze kapatıp açtığımda açılış uzun sürüyor bunu kısaltmanın bir yolu var mı ?

etrix değil atrix olacak :D yanlış yazım :)

at t türkcell vodafone gibi bir telefon şirketi diye biliyorum olmaması normal :D
  • quote:

quote:

quote:

hocam piyasadaki tüm atrixlerde atrix 4g de dahil o bölge kabarcık gibi duruyor.

anladım genel olarak böyle o zaman peki sen cihazı root ettinmi şu linkteki ilgimi çekti ama şimdilik yapasım yok :)

XDA Developers
    [CM7] Neutrino ROM V2.9 ¦ V3.00b1 [24/02]
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398819

• peki şebekeden nete nasıl giricez...
  • telefonu yeni farkettim.f/p bakımından değerlendirince çok mantıklı bir seçim.ama benim için en önemli özelliklerden biri S.A.R değeridir.bir kısa araştırma sonucu S.A.R. değerinin 1,47 w/kg olduğunu okuyunca hayal kırıklığına uğradım.dikkat derim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesekosan

telefonu yeni farkettim.f/p bakımından değerlendirince çok mantıklı bir seçim.ama benim için en önemli özelliklerden biri S.A.R değeridir.bir kısa araştırma sonucu S.A.R. değerinin 1,47 w/kg olduğunu okuyunca hayal kırıklığına uğradım.dikkat derim!

iyi araştır cigerim forumu da iyi oku bak bakalım 1.47 mi 0.84 mü :)
  • quote:

telefonu yeni farkettim.f/p bakımından değerlendirince çok mantıklı bir seçim.ama benim için en önemli özelliklerden biri S.A.R değeridir.bir kısa araştırma sonucu S.A.R. değerinin 1,47 w/kg olduğunu okuyunca hayal kırıklığına uğradım.dikkat derim!

sar değeri 0.84 dür...
  • quote:

Türkiyedeki satılan cihazın sar değeri 0.84 w/kg dir gayet düşük iphone bile atrixten fazla 1 civarı.
    1.47 w/kg olan atrix 4g bizim cihazlar 4g değil.
  • quote:

quote:

Türkiyedeki satılan cihazın sar değeri 0.84 w/kg dir gayet düşük iphone bile atrixten fazla 1 civarı.

adamı pişman ettik :F daha yazmaz :D
  • quote:

quote:

quote:

her gelen 1.47 deyip çıkıyor resimli kanıt da var bu kadar kişi de 0.84 diyor ben telefonu almadan bütün mesajları okudum nerdeyse.

bu arkadaş belli ki okumadan yazdı gitti....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fahoge

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

Arkadaşlar navigasyon için ne kullanıyorsunuz, ben İgo kullanıyordum önceki telefonumda, fakat şimdi çözünürlük 540*960 olduğu için hata veriyor igo
    Eğer yükleyebilen varsa nasıl yaptığını yada program linkini koyabilirmi

http://www.fileserve.com/file/wFakfT6

şimdi yukarıda ki işlemde dosyanın içinde 480x800 çözünürlükteki bir telefon için uygun olan apk var ve bir tanede igo dosyası var.igo klasörünü sd kartınıza atın.480x800 çözünürlük için apkyı ise cihazınız öyleymiş gibi kurun.sonra igoyu açın ayarlarınızı şöyle bi göz gezdirin ne var ne yok bakın sonrada uygulamadan çıkın.daha sonrada ayarlar uygulamaları yönet kısmından igoyu kaldırın ama sd kartınız içinde igo diye bir dosya silme işleminin sonucunda yine kalacak onu sakın ellemeyin ve aşagıda ki dosyayı indirin içinden çıkan igo klasörünü sd kartınıza atın ve degiştirilsinmi sorusuna evet diyin.klasördeki diger apkyıda ardından kurun son kurdugunuz apk bizim telefondaki çözünürlüğe uygun olan tam ekran çözünürlüğüdür.diyeceksiniz ki niye böyle uğrastık direk kursak ne olacak? buna cevabım şöyle :) tahminimce bendeki igo ile indirdigim son dosya arasında bazı uzantıların çakışması ekran görüntüsünü etkiledi tam ekran olmadı biraz arastırmam sonucu bu çözümü buldum ve halloldu.. [bu arada telefonunda igo yüklü olupta ekrana tam oturtamayanlar varsa direk 2. aşamaya geçip alttakini indirsinler yukarıda ki anlatıma göre denesinler]

http://www.fileserve.com/file/NyzjfqX/demo540.960.rar

hocam dediklerini yapmaya çalışıyorum ama yükleme yaptıktan sonra uygulamayı açmaya çalışırken "please insert your SD card containing İGO content files" diye bir uyarı geliyor ve uygulama açılmıyor? ilk rardaki 97mb'lık İGO dosyasını da dediğin gibi attım SD karta

alla alla :) böyle bi hata vermemesi lazımdı hiç basıma gelmedi.o zaman şöyle yapalım.sd kartı hiç karıstırma telefonun kendi hafızasına at o şekilde yap kurulumu yukarıda anlattıgımı gibi.daha sonra eger çalısırsa hafızaya attıgın igo klasörünü sd karta taşır çalısıp çalısmadıgını denersin eger hata vermez calısırsa sıkıntı yok ama çalısmazsa telefonun hafızasında bırak.belki hafıza kartını görmemiştir ihtimali üzerindeyim ama emin değilim.sen dene bisonucu tekrar yaz :)

dediğin gibi tlf hafızasına yükledim sd kartı hiç karıştırmadım işin içine gayet güzel çalışıyor, pratik bir yöntem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

Arkadaşlar navigasyon için ne kullanıyorsunuz, ben İgo kullanıyordum önceki telefonumda, fakat şimdi çözünürlük 540*960 olduğu için hata veriyor igo
    Eğer yükleyebilen varsa nasıl yaptığını yada program linkini koyabilirmi

http://www.fileserve.com/file/wFakfT6

şimdi yukarıda ki işlemde dosyanın içinde 480x800 çözünürlükteki bir telefon için uygun olan apk var ve bir tanede igo dosyası var.igo klasörünü sd kartınıza atın.480x800 çözünürlük için apkyı ise cihazınız öyleymiş gibi kurun.sonra igoyu açın ayarlarınızı şöyle bi göz gezdirin ne var ne yok bakın sonrada uygulamadan çıkın.daha sonrada ayarlar uygulamaları yönet kısmından igoyu kaldırın ama sd kartınız içinde igo diye bir dosya silme işleminin sonucunda yine kalacak onu sakın ellemeyin ve aşagıda ki dosyayı indirin içinden çıkan igo klasörünü sd kartınıza atın ve degiştirilsinmi sorusuna evet diyin.klasördeki diger apkyıda ardından kurun son kurdugunuz apk bizim telefondaki çözünürlüğe uygun olan tam ekran çözünürlüğüdür.diyeceksiniz ki niye böyle uğrastık direk kursak ne olacak? buna cevabım şöyle :) tahminimce bendeki igo ile indirdigim son dosya arasında bazı uzantıların çakışması ekran görüntüsünü etkiledi tam ekran olmadı biraz arastırmam sonucu bu çözümü buldum ve halloldu.. [bu arada telefonunda igo yüklü olupta ekrana tam oturtamayanlar varsa direk 2. aşamaya geçip alttakini indirsinler yukarıda ki anlatıma göre denesinler]

http://www.fileserve.com/file/NyzjfqX/demo540.960.rar

hocam dediklerini yapmaya çalışıyorum ama yükleme yaptıktan sonra uygulamayı açmaya çalışırken "please insert your SD card containing İGO content files" diye bir uyarı geliyor ve uygulama açılmıyor? ilk rardaki 97mb'lık İGO dosyasını da dediğin gibi attım SD karta

alla alla :) böyle bi hata vermemesi lazımdı hiç basıma gelmedi.o zaman şöyle yapalım.sd kartı hiç karıstırma telefonun kendi hafızasına at o şekilde yap kurulumu yukarıda anlattıgımı gibi.daha sonra eger çalısırsa hafızaya attıgın igo klasörünü sd karta taşır çalısıp çalısmadıgını denersin eger hata vermez calısırsa sıkıntı yok ama çalısmazsa telefonun hafızasında bırak.belki hafıza kartını görmemiştir ihtimali üzerindeyim ama emin değilim.sen dene bisonucu tekrar yaz :)

dediğin gibi tlf hafızasına yükledim sd kartı hiç karıştırmadım işin içine gayet güzel çalışıyor, pratik bir yöntem.

tamamdır güle güle kullan normalde arabam yok benim bu aralar araştırıyorum alacam bi tane neyse geçenlerde deneme amaçlı açtım metroda 77 km hızla gidiyorduk içine laz versiyonunu atmıstım haçen çok hızlı gideysün pok yoluna gideceyuk dedi allah bi kızardım herkes bana bakıyor :D ama gayet iyi çalısıyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: arayanbulur

quote:

quote:

quote:

her gelen 1.47 deyip çıkıyor resimli kanıt da var bu kadar kişi de 0.84 diyor ben telefonu almadan bütün mesajları okudum nerdeyse.

bu arkadaş belli ki okumadan yazdı gitti....

aynen +1

• linkte Step 10 da atrixin parçalanmış fotoğraflarında Broadcom BCM4329 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 2.1, and FM Tuner diyor radyo çipi var demekki ilerleyen zamanda yazılımla radyo özelliği olur diye düşünüyorum.
    aynısı ideos x5 için olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhncy -- 9 Mart 2012; 13:21:56 >

• bu arada hb fiyat kırmış

KDV Dahil : 859,70 TL | Peşin fiyatına 12 x 71,64 TL

bana 900e gelmişti alacak varsa güzel fiyat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhncy

http://www.ifixit.com/Teardown/Motorola-Atrix-4G-Teardown/4964/2
    linkte Step 10 da atrixin parçalanmış fotoğraflarında Broadcom BCM4329 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 2.1, and FM Tuner diyor radyo çipi var demekki ilerleyen zamanda yazılımla radyo özelliği olur diye düşünüyorum.
    aynısı ideos x5 için olmuştu.

evet dediğin doğru ben birkaç tane radio programı denedim kimisi yüklenmedi kimisi yüklendi çalışmadı sebebi kernel buna göre düzenlenmesi driver yüklenmesi gerekiyormuş. rom yapmak isteyenlere duyurulur

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.