Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (1314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13121313131413151316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim cihazımda onarılmıştı şikayetvar üzerinden hepsiburadaya şikayet yazdım cihaz geldiği gibi hepsiburadaya yolladım dün hesabıma para yattı. Teslim almadan önce şikayetvardan bir şikayet açın.Sizinle iletişime geçtiklerinde durumu anlatır ona göre davranırsınız bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_sakal

merhaba arkadaşlar. 7 ay önce verdiğim telefon dün onarılmış. gelin alın diyorlar. ben hakem heyetine başvurmuştum 6 ay önce para iadesi için. karar verilmedi daha. ne yapmalıyım sizce telefonu servisten almasam bi hak kaybına uğrarmıyım?

Aynen benim cihazı da 7 ay geçtikten sonra dun kargoya vermişler, hakem heyetine vereli 5 ay oldu. para iadesi almak için gelen telefonu kabul etmemek mi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziranda vermistim bugun thh den yazi geldi.para iadesi karari vermisler

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilaymen78

Haziranda vermistim bugun thh den yazi geldi.para iadesi karari vermisler

aynen bana da bugün hakem heyeti kararı posta ile geldi. lehime karar çıkmış para iadesi yapmaları yönünde.
    bekleyen arkadaşlar dikkat etsinler, karar sizden önce firmanın eline ulaşıyor. apar topar telefonu onardık diye haber ediyorlar. sakın telefonu almayın. bırakın kalsın karar çıkana kadar.
  • mavi_sakal M kullanıcısına yanıt
    bundan sonraki süreci anlatabilecek arkadaş var mı acaba arkadaşlar. şimdi karar çıktı ama telefon hala serviste. telefonu almam mı gerekiyor. sonuçta para iadesinin yapılabilmesi için kararla birlikte cihazı ve parçalarını iade etmem gerekiyor. ama telefonu servisten alırsam onarılıp iade edildi muamelesi yaparlar mı acaba.
  • arkadaşlar garantisi bitmiş atrix için de çözüm var mı ? rom yükledim 4 ay sonra Starting RSD protocol support 3 hatası verip telefon çekmemeye açılmamaya başladı.. ne yaapcağımı da bilmiyorum.. yardımcı olabilir misinzi?
  • quote:

bundan sonraki süreci anlatabilecek arkadaş var mı acaba arkadaşlar. şimdi karar çıktı ama telefon hala serviste. telefonu almam mı gerekiyor. sonuçta para iadesinin yapılabilmesi için kararla birlikte cihazı ve parçalarını iade etmem gerekiyor. ama telefonu servisten alırsam onarılıp iade edildi muamelesi yaparlar mı acaba.

karar çıktı ve üzerinden itiraz süresi geçti ise firma ile irtibata geçin öncelikle. şu şu cihaz serviste ve elimde iade kararı var diyin (mümkünse internet sitesinden yazılı olarak başvurun müşteri hizmetlerine) ya direk servisten telefonu isterler ya da siz servisten alın bize iadesini yapın derler (hb teslim alıp bize gönderin diyor) ki böylelikle iade alacaklarını kabul etmiş olurlar. aslında çokta korkmaya gerek yok, karar çıktıktan sonra ne kadar yırtınsalarda alacaklar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: vibisi

arkadaşlar garantisi bitmiş atrix için de çözüm var mı ? rom yükledim 4 ay sonra Starting RSD protocol support 3 hatası verip telefon çekmemeye açılmamaya başladı.. ne yaapcağımı da bilmiyorum.. yardımcı olabilir misinzi?

cihaz hiç açılmıyor mu acaba? birde recovery ye giriş yapabiliyor musunuz.

• vibisi V kullanıcısına yanıt
    benzer bir sorun atrix kullanırken başıma gelmişti, yalnız benim cihazda recovery falanda açılmıyordu hiç. sıfırdan orijinal romu flashlayarak çözmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. siz recoverye ulaşabildiğinize göre normal açıldığı bir anda yedeklerinii alıp cihazı formatlamayı deneyin bi bence, olmadı orijinal rom u yüklediğinizde düzelecektir diye düşünüyorum. onun dışında bir çözüm yolu hatırlamıyorum az önce tekrar araştırdım fakat pek bir şey bulamadım malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

karar çıktı ve üzerinden itiraz süresi geçti ise firma ile irtibata geçin öncelikle. şu şu cihaz serviste ve elimde iade kararı var diyin (mümkünse internet sitesinden yazılı olarak başvurun müşteri hizmetlerine) ya direk servisten telefonu isterler ya da siz servisten alın bize iadesini yapın derler (hb teslim alıp bize gönderin diyor) ki böylelikle iade alacaklarını kabul etmiş olurlar. aslında çokta korkmaya gerek yok, karar çıktıktan sonra ne kadar yırtınsalarda alacaklar zaten.

teşekkür ederim hocam. korkmaktan değil de prosedür nedir onu bilmiyorum. ilk defa hakem heyetiyle muhatap oldum. zaten 40 dereden su getirdik iade alabilmek için son anda bi yanlışlık yapmayalım :)

itiraz süresinin dolmasına 1 hafta var yaklaşık. telefonu mediamarkt ten almıştım. hayırlısıyla bu işi çözersem bi daha mediamarkt tan alışveriş yapmam. kimseye de tavsiye etmem.

• elinde atrix dokunmatik ekran olan var mı? bir kısmı algılamıyor.
  • arkadaşlar garantisi devam eden atriximi düşürdüm ekranı çatladı çatlayan yerin dokunmatiği çalışmıyor
    garantiye versem bir şey elde edebilirmiyim
  • atrix cep telefonum var ama kasıyordu.Gmail hesabım açılmadığından telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm.Motoblur u kurmadım,kasılma geçti ama yeni gmail adresimi giremiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • vee atrix hikayesi burada biter.... uzun uğraş sonucunda 4. kez hepsiburadaya göndermem ile para geri yattı... gene de tşkkr hepsiburada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetYOL

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim23

Arkadaşlar bendede hepsiburadadan aldığım atrix var garantisinin bitmesine 2 ay var telefonda sürekli olan bi sorun yok ama bazen meydana gelen sorunlar var mesela arama tuşuna basıldığında arama yapmaması 2-3 dakika sonra kendiliğinden araması, gelen aramaya cevap verememe açma kapama tusuna bastıktan sonra cevaplama, şarjının %100 dolmaması, eldeki hafif bi nemlilikte sapıtması, gibi sürekli olmayan arada sırada olan sorunlar var telefonu orjinal romla kullanıyorum şimdi telefonu garantiye göndermelimiyim ilerde daha büyük sorunlar çıkarır mı? yoksa göndermeyip bu sorunlarla kullanmaya devam mı etmeliyim bi fikir verirseniz sevinirim.Tesekkürler.

Hiç service'le falan uraşmayın gönderin hb'ye gitsin. Ben gönderirken sorunları bir kağıt üzerine yazıp kargo içine koydum. Telefon , faturanın fotokopisi ve batarya yeterli. HB'ye gönderirken zaten HB'nin kendi sayfasında da sorunu yazıyorsunuz. HB 3 gün içinde service'e gönderiyor. Service'de de parça olmadığı için 20 gün bekliyor. İşin içinde HB olduğundan sanırım gönderdikten 25 gün sonra falan para iade olmuş oluyor. Benim garanti bitimine de sanırım 2-3 ay kadar vardı. Ama bendeki sorun dokunmatik ekranda bazı bölümlerin çalşmıyor olmasıydı. Bir an önce gönderin derim en azından şansınızı denemiş olursunuz ;)

Telefonu yukarıdaki sorunları yazarak hepsiburadaya gönderdim telefon 15 gün geçtikten sonra onarıldı denerek gönderildi. Gelen kağıtta yazılım güncellemesi yapıldığı arama testi yapıldığı yazıyor. Anlıyacağınız telefon fabrika ayarlarına döndürülüp gönderildi. Garantiside 3 martta bitti. Bu durumu kabullenmelimiyim. yoksa yapacak bi şey var mı? Teşekkürler.

• Sorunları yazmayı unutmuşum arama tuşuna basıldığında arama yapmaması 2-3 dakika sonra kendiliğinden araması, gelen aramaya cevap verememe açma kapama tusuna bastıktan sonra cevaplama, şarjının %100 dolmaması,
  • quote:

Sorunları yazmayı unutmuşum arama tuşuna basıldığında arama yapmaması 2-3 dakika sonra kendiliğinden araması, gelen aramaya cevap verememe açma kapama tusuna bastıktan sonra cevaplama, şarjının %100 dolmaması,

hala devam ediyorsa videoya çek hocam, tamirde geçirdiği süreler garantiye eklenir. videoyu da ekle kanıt olsun. ben bu şekilde yaptım 1-2 servis işleminde bahaneleri kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Sorunları yazmayı unutmuşum arama tuşuna basıldığında arama yapmaması 2-3 dakika sonra kendiliğinden araması, gelen aramaya cevap verememe açma kapama tusuna bastıktan sonra cevaplama, şarjının %100 dolmaması,

hala devam ediyorsa videoya çek hocam, tamirde geçirdiği süreler garantiye eklenir. videoyu da ekle kanıt olsun. ben bu şekilde yaptım 1-2 servis işleminde bahaneleri kalmıyor.

Sıkıntıda o zaten hocam bu sorunlar sürekli olmuyor bazı zamanlarda oluyor. Bu durumu böyle kabullneceğiz daha yapacak bi şey yok gibi.
  • quote:

Şarjı için batarya kalibrasyonu yaparsan düzelir biraz araştırma yapmanı öneririm, diğer sorun bildiğim kadarıyla donanımsal değil yazılımsal tamamen baska bir rom yüklemeni/denemeni öneririm stok romun böyle bir sıkıntısı var.

• 
Sayfa: önceki 13121313131413151316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.