Şimdi Ara

motorola atrix hakkında sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • cihaz yaklaşık 2 gün önce elime geçti , ilk negatif görüşlerimi ve sorularımı yazmak istiyorum,

telefonun dokunmatiği hakkında, telefonu wifi ile modeme bağladım ve android marketten uygulamalar indirmeye başladım, büyük boyutlu bir oyun vs. derken haliyle telefonun arka kısmı hissedilecek derecede ısındı, tamam, fakat bu ısınma telefonun ekranınıda kaplayarak dokunmatiği etkiledi, ve o sıralarda dokunmatiği kullanırken zorlandım, ekran sıcaklığından olsa gerek, butonlara basmakta güçlük çektim, zaten telefonu soğuması için kenara bıraktım..bu durum ne kadar normal/anormaldir ?
    telefondan genel olarak memnunum fakat bu dokunmatik konusu aklıma takıldı, acaba telefonun dokunmatiği piyasadaki diğerlerine göre kalitesiz midir ?!

ve bence en büyük sorun ise, telefonun müzik çaları, telefonun içine yaklaşık 3 gb lık müzik attım, istediğim şarkıya rahatça erişemiyorum çünkü arada sanatçı bilgisi olmayan şarkılar var, dosya yöneticisinden şarkı klasörüne baktığımda bilgisayarda düzenlediğim gibi baş harflerine göre gösteriyor, ama müzik çalar şarkıları bu şekilde listelemiyor, ve şarkıları nasıl listeleyeyim diye sorma gibi bir olayıda yok.. tamam hadi bunu anlayabilirim, ama müzik çaların ŞARKIYI TEKRAR ETMEK gibi bir olayı yok.sadece o listedekileri çalmayı bitirdiğinde listeyi tekrar oynatsın mı oynatmasın mı onu ayarlayabiliyorum.müzik çalardaki tek oynatma seçeneği ise (bu listedeki / tüm şarkıları karışık oynat)..bunları sorun ediyorum çünkü android markette bulunan diğer müzik çalar programlarda aynı sorunlara sahip.

• bende oynadım 9mm moderncombat 3 gta III vs... çoğuda wifi açık halde multiplayer oynadım ısıdan dokunmatik algılamama olayı yaşamadım tamam cihaz ısınıyor ama galaxy s2 dahada çok ısınıyor ısıdan sorun olsaydı onda olurdu diye düşünüyorum ben ençok ısıyı flash player destekli donanımhaber.com anasayfada gördüm resmen işlemciye eziyet etti ama dokunmatikte sorun görmedim. yada fark edemedim. mümkünse video koyarmısın.

Orijinalden alıntı: ahmet__01

bende oynadım 9mm moderncombat 3 gta III vs... çoğuda wifi açık halde multiplayer oynadım ısıdan dokunmatik algılamama olayı yaşamadım tamam cihaz ısınıyor ama galaxy s2 dahada çok ısınıyor ısıdan sorun olsaydı onda olurdu diye düşünüyorum ben ençok ısıyı flash player destekli donanımhaber.com anasayfada gördüm resmen işlemciye eziyet etti ama dokunmatikte sorun görmedim. yada fark edemedim. mümkünse video koyarmısın.

gta 3 az önce bende yükledim öyle fazla bir ısınma yok ama dediğim gibi ekranıda kapsayacak şekilde ısınmıştı, ve ekran ısınınca dokunmatik haliyle biraz zorlanıyor..

müzik çalar hakkında düşüncen var mıdır yani film bile izleyebiliyorum altyazılı ama hiçbir müzik çalar kullanışlı değil telefona yüklenebilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptybottle -- 23 Şubat 2012; 0:11:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sofinindünyası

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

bende oynadım 9mm moderncombat 3 gta III vs... çoğuda wifi açık halde multiplayer oynadım ısıdan dokunmatik algılamama olayı yaşamadım tamam cihaz ısınıyor ama galaxy s2 dahada çok ısınıyor ısıdan sorun olsaydı onda olurdu diye düşünüyorum ben ençok ısıyı flash player destekli donanımhaber.com anasayfada gördüm resmen işlemciye eziyet etti ama dokunmatikte sorun görmedim. yada fark edemedim. mümkünse video koyarmısın.

gta 3 az önce bende yükledim öyle fazla bir ısınma yok ama dediğim gibi ekranıda kapsayacak şekilde ısınmıştı, ve ekran ısınınca dokunmatik haliyle biraz zorlanıyor..

müzik çalar hakkında düşüncen var mıdır yani film bile izleyebiliyorum altyazılı ama hiçbir müzik çalar kullanışlı değil telefona yüklenebilen

müzik çalardan pek birşey beklemedim tüm aldığım android telefonların müzükçalarları aynı işletim sistemi ile geliyor galiba sadece görsel olarak fark yapıyorlar. zaten bu cihazların %90'ının orjinal müzik çaları aynı beats audio cihazlar hariç onlar müzik telefonu zaten. ben aldığım gün poweramp müzik oynatıcısı yükledim ekolayzer olsun bası tiz vs. ayarları gayet yeterli repeat shuffle da sorunsuz listeleme özelliğide güzel tavsiye ederim.

başka sorun varsa bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

• _____________________________
  • Bende htc incredible s var,şimdiye kadar isindigina şahit olmadım hocam normal değil bi servise gösterin

ferrariye tüp taktırmak isteyen adam gibi gördüm seni şuan.

mp3 sorununu winamp indirerek çözebilirsin yada başka bi müzik çalar programı ile sorunun hallolur.

ısınma problemi de ics 4.0 a geçince çift çekirdek tam olarak işletim sistemi tarafından da destekleneceği için hallolacaktır. gingerbread sürümünde malesef çift çekirdek desteklenmediği için işlemcinin ısınıp yavaşlaması normaldir. laptop falan kullanan bi arkadaşın varsa sor aynını söyler sana.
    -"--"-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    >>NOKİA N78 HAKKINDA HERŞEY<<
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TümAmiraL

Hocam alınma ama sen git başka bi telefon al git nokia 3310 al vallaha bak.

ferrariye tüp taktırmak isteyen adam gibi gördüm seni şuan.

mp3 sorununu winamp indirerek çözebilirsin yada başka bi müzik çalar programı ile sorunun hallolur.

ısınma problemi de ics 4.0 a geçince çift çekirdek tam olarak işletim sistemi tarafından da destekleneceği için hallolacaktır. gingerbread sürümünde malesef çift çekirdek desteklenmediği için işlemcinin ısınıp yavaşlaması normaldir. laptop falan kullanan bi arkadaşın varsa sor aynını söyler sana.

Ferrariye tup taktirmak benzetmesine basvurman ilginc olmus neyse sagol cevabin icin..

@ahmet_01
    poweramp yukleyecegim simdi umarim dosya adina gore siralayabilirim
    eğer kullanıyorsan, optimizer,android booster vs. denilen programlardan hangisini kullanıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptybottle -- 24 Şubat 2012; 20:30:19 >

• Aynı problem bende de var, Özellikle 3g açtığımda telefonun özellikle alt bölgesi ekran da dahil inanılmaz ısınıyor ve dokunmatikle ilgili sıkıntılar ortaya çıkıyor, ekranı kilitlediğimde tekrar açarken slide ederken bile zorluk çıkıyor.. Aynı problemle karşılaşan başka arkadaş var mı? Atrix'i servise geri mi gönder meliyim?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.