Şimdi Ara

Motorola Atrix Custom Romları ve Kurulumları & YENİ KERNEL KULLANAN ROMLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
12.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheLastViking

Beyler atrix için hazırlanan güncel romları buraya yazıyorum şimdilik eksikler olabilir ama rom kurmak isteyenler için faydalı olur ..

Konu öncelikle hayırlı olsun
    Ben cihazı ikinci el olarak aldım. İlk sahibi root ve kilit işini sanırım yapmış
    Cihaz açılırken üst köşede ''unlocked'' yazıyor ve menü de Superuser uygulaması var.
    Bu durumda benim yapmam gereken marketten cwm kurarak rom atma işlemine geçmek sanırım doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

quote:

Beyler atrix için hazırlanan güncel romları buraya yazıyorum şimdilik eksikler olabilir ama rom kurmak isteyenler için faydalı olur ..

Konu öncelikle hayırlı olsun
    Ben cihazı ikinci el olarak aldım. İlk sahibi root ve kilit işini sanırım yapmış
    Cihaz açılırken üst köşede ''unlocked'' yazıyor ve menü de Superuser uygulaması var.
    Bu durumda benim yapmam gereken marketten cwm kurarak rom atma işlemine geçmek sanırım doğru mu?

aynen öyle hocam . yada touch cwm kullanırım dersen goomanager kur marketten uygulamayı açıp flash cwm de .. ben kullanıyorum tuşlarla uğraşmadan ekrandan hallediyorum cwm yi

• Bilgi için teşekkürler. Peki orjinal roma dönmek nasıl oluyor acaba?
  • xda'da devam eden stabil ics projesi sahibini son mesajı: " I am finishing up a ROM port and will return to Project Stable Boot fairly soon. Actually the things I am learning from the ROM port exercise are helping me work PSB more efficiently"..
    Ne demek istemiş??
  • Tam anlamadım ama kararlı bir sürüm için çalışmaya devam ediyormuş sanırım.
  • google translate bu tür çevirmelerde oldukça başarılı

xda'da Devam Eden stabil ics Projesi'nin sahibini oğlu mesajı: "Ben bir ROM bağlantı kadar bitirme pm ve oldukça yakında Kararlı Boot Project dönecektir Aslında ROM bağlantı egzersiz öğrenme yaşıyorum şeyler beni daha verimli PSB işe yardım ediyor.".
  • ya bide şu video kaydetme süresi 10 dk bunu nereden uzatıyoruz?
  • Arkadaşlar siparişi verdim herşeyi göze alarak inşallah bir sorun çıkmaz size sormak istediğim hangi rom'u kurmalıyım siz hangisini tavsiye edersiniz yada rom kurmalımıyım acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Bilgi için teşekkürler. Peki orjinal roma dönmek nasıl oluyor acaba?

rsdlite ile tekrar flashlaman gerek.. gerek kalmadıkça orjinale dönmeye çalışma derim yada döneceksen google da yöntemleri mevcut en sağlıklısı oradan okuyarak yapmak . Stock roma dönüş sırasında az da olsa brick olma ihtimali var .. şimdi buraya yazarım yapanın telefonu brick olur senin yüzünden derler diye hiç girmedim o işe : )

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 5 Mart 2013; 8:26:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

Arkadaşlar siparişi verdim herşeyi göze alarak inşallah bir sorun çıkmaz size sormak istediğim hangi rom'u kurmalıyım siz hangisini tavsiye edersiniz yada rom kurmalımıyım acaba ?

benim nacizane tavsiyem bu telefonu stock kullanmanın bir keyfi yok.. rom atarsan telefon eğlenceli hale gelir. Eyer sorunsuz olsun bütün özelliklerinden yararlanayım diyorsan cm7 stabil versiyon yada mrom kullanmalısın. Yok arayüzü güzel olsun versiyon jb olsun animasyonlar özellikler vs vs olsun diyorsan avatar yada aokp rom tavsiye ederim. Ama dediğim bazı özelliklerden vazgeçeceksin mesela video çekemeyeceksin zaten verdiğim linklerde changeloglar ve bug listeleri var oradan takip edebilirsin

• Selamlar,

Daha onceki gün stock rom'a döndüm. Hiç bir riski yok, unlock root vs yapmaktan çok daha kolay :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Selamlar,

Daha onceki gün stock rom'a döndüm. Hiç bir riski yok, unlock root vs yapmaktan çok daha kolay :)

hiç bir riski yok demede onun riski var .. biri bu işlemleri yaparken telefonu brick olursa onarımını sen yapmayacaksın dimi ? :) zaten zor da dediğimi hatırlamıyorum , yapılmayacak birşey de değil ama telefon brick olursa stock roma dönerken yada rom atarken sistem dosyalarından birini silersen olur
  • quote:

quote:

Selamlar,

hiç bir riski yok demede onun riski var .. biri bu işlemleri yaparken telefonu brick olursa onarımını sen yapmayacaksın dimi ? :) zaten zor da dediğimi hatırlamıyorum , yapılmayacak birşey de değil ama telefon brick olursa stock roma dönerken yada rom atarken sistem dosyalarından birini silersen olur

Zaten senin bu konunun basina, 'bu islemlerden dolayi telefonunuzun basina gelebilecek donanimsal ya da yazilimsal sorunlardan sorumlu degilim, bu islemleri yapmaya karar vermis kisiler bunu kabul etmis sayilir' gibi bir ifade yazman lazim :)

adam dikkatsizse senin sucun ne, sen emek verip paylasmissin, bu riski goze aliyorsa yapar, alamiyorsa yapmaz.

Stock roma donerken silme ihtimalin yok, lazim olan tek sey fastboot drivers, rsd lite ve orjinal stock rom. Telefonu fastboot'a al, rsdlite'i ac, stock romu sec, start de bu kadar :D

Sistem dosyalarina bulasma ihtimalin yok yani :) Atrix kolay kolay brick olacak bir alet degil.

• quote:

quote:

quote:

Selamlar,

Zaten senin bu konunun basina, 'bu islemlerden dolayi telefonunuzun basina gelebilecek donanimsal ya da yazilimsal sorunlardan sorumlu degilim, bu islemleri yapmaya karar vermis kisiler bunu kabul etmis sayilir' gibi bir ifade yazman lazim :)

adam dikkatsizse senin sucun ne, sen emek verip paylasmissin, bu riski goze aliyorsa yapar, alamiyorsa yapmaz.

Stock roma donerken silme ihtimalin yok, lazim olan tek sey fastboot drivers, rsd lite ve orjinal stock rom. Telefonu fastboot'a al, rsdlite'i ac, stock romu sec, start de bu kadar :D

Sistem dosyalarina bulasma ihtimalin yok yani :) Atrix kolay kolay brick olacak bir alet degil.

Yahu herkes senin benim gibi mi ? : ) ilk defa androidi geçtim ilk defa dokunmatik kullananlar var .. insanlar root etmekten çekiniyor ben günde 3-4 kere rom değiştirdiğimi biliyorum .. Forum ortamı her telden insan var bilemezsin kulaklarım çınlasın istemem :)

bak ben ideos kullanırken yine böyle insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum .. adama dedim ki sakın dedim format/system dışında bir yere dokunma .. adam sen git oralarda başka bir yeri formatla üzerinede şarjı bitmiş .. ee telefon açılmıyor ne yapacaksın bu adama ? : )

• O recovery'i yazan programci herifin de eksikligi.
    Belli bir miktar sarj olmadan recovery'inin format/install kisimlarinin calismamasi lazim.
    Ben ilk spica almistim, onun recovery'sinde yanlis hatirlamiyorsam boyle bisey vardi.
  • quote:

O recovery'i yazan programci herifin de eksikligi.
    Belli bir miktar sarj olmadan recovery'inin format/install kisimlarinin calismamasi lazim.
    Ben ilk spica almistim, onun recovery'sinde yanlis hatirlamiyorsam boyle bisey vardi.

aynen güvenlik adına bir ayar yok .. valla ben hep touch cwm yi tavsiye ediyorum bütün ekranlar ayrı ayrı birde onaylamak için swype özelliği var artık bu kadar şeyin üzerine hatalı işlem yapılırsa 3210 tavsiye eder geçerim : )
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

Arkadaşlar siparişi verdim herşeyi göze alarak inşallah bir sorun çıkmaz size sormak istediğim hangi rom'u kurmalıyım siz hangisini tavsiye edersiniz yada rom kurmalımıyım acaba ?

benim nacizane tavsiyem bu telefonu stock kullanmanın bir keyfi yok.. rom atarsan telefon eğlenceli hale gelir. Eyer sorunsuz olsun bütün özelliklerinden yararlanayım diyorsan cm7 stabil versiyon yada mrom kullanmalısın. Yok arayüzü güzel olsun versiyon jb olsun animasyonlar özellikler vs vs olsun diyorsan avatar yada aokp rom tavsiye ederim. Ama dediğim bazı özelliklerden vazgeçeceksin mesela video çekemeyeceksin zaten verdiğim linklerde changeloglar ve bug listeleri var oradan takip edebilirsin

Çok teşekkürler hocam ürün elime ulaşmadı henüz ulaşınca dediklerinen birine karar vericeğim

• atrix çok zor brick olur.bu kanıya nerden vardın derseniz cwm den yedeğimi yüklüyordum 5 10 dk falan bir kısmı anca yüklemiştir şarjda azdı.. tam o sırada şarj bitti telefon kapandı şarja taktım yarım saat sonra falan başka rom kurdum telefon sıkıntısız açıldı.bu olayla hardbrick olabilen telefonlar var :)
  • ya atrix te telefonla konusurken 20 30 saniyeyi geçince ekran kararıyo görüşme kesiliyo cep algılayıda kapattım devam ediyo nereden ayarlanıyo bu bide video kayıt süresi 10 dk onu nereden uzatıyoruz ayrdımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozgenasd

ya atrix te telefonla konusurken 20 30 saniyeyi geçince ekran kararıyo görüşme kesiliyo cep algılayıda kapattım devam ediyo nereden ayarlanıyo bu bide video kayıt süresi 10 dk onu nereden uzatıyoruz ayrdımcı olursanız sevinirim...

stock rom kullanıyorsan çözümünü bilmiyorum ama custom rom kullanıyorsan build.prop dan hallediliyor . Ama görüşme başladıktan sonra ekran kararmıyorsa yakınlık sensöründe sıkıntı olabilir . Video olayında da kaliteyi düşürünce süre uzayabilir .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.