Şimdi Ara

Motorlu Testere hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar sevgili dostlar,

    Nenem bir orman köyünde yaşıyor senede 1-2 kere odunlarının kesilmesine ihtiyaç oluyormuş. Motorlu testeresi olanlara da para vermek zorunda kalıyormuş. Kısacası senede 1-2 kere yapılacak bu işi halledebileceği bir motorlu testere istiyor. Muhtemelen çok büyük ebatlarda çok fazla odun kesilmeyecek. 200 liradan fazla para vereceğim ürünler istemiyorum gerek olduğunu da düşünmüyorum. Araştırdığım kadarıyla da 200 altı ürünlerin alayı çin menşeiliymiş. Şöyle bir ürün buldum. Alanların memnun kaldıklarını da görüyorum ama emin olmak için size de sormak istiyorum.

    http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/proyard-450-benzinli-motorlu-testere-175418580







  • ben geçen sene almıştım max extra mıydı öyle bir adı vardı. kestiğim odunun haddi hesabı yok, 145 liraya dünya iş yaptı zinciri köreldi bir tek onu beceremedim eyelemesini. al gitsin. hepsi aynı, sadece pahalı olanlada daha az seri kesim yapıyor
  • İki seneyi geçmiş. Babam istemişti bunu benden. Aldım bu testereyi hatta sonra babamla ve annemle köye gittim. Babam nasıl çalıştığını falan çalıştırarak bana gösterdi. Temmuz ayının sonuydu sanırım. Ben İstanbul'a döndükten 2 hafta sonra kalp krizinden vefat etti. Testere halen köyde duruyor ve kimse kullanmıyor. Sadece yaşlı nenem var orada artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.