Şimdi Ara

Motorlar hakkında bilgi verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yaklaşık 1 aydır motosikletlere kafayı takmış bulunmaktayım , özellikle HD'lere :)
    Ama anlamadığım bişey var , mesela bir arkadaş motosiklet almıştı ve birisinin yorumunu yazıcam ''kaç cc kam km kaç bg'' burdaki kelimelerin anlamı ne oluyo ?
    Birde bazen arkadaşlarla gezince bir motor gördüğümüzde bazıları 120lik motor falan diyo onun anlamı ne oluyo bunlar hakkında bana bilgi verirmisiniz ?

• kaç cc veya kaçlık deemek motorun silindir hacminin kaç santimetreküp olduğunu gösterir 50 cc den 1800 cc ye kadar motor var .kaç beygir olması dq motorun gücüdür mesela standart bir 125cc motor (ybr) 10 beygir civarıdır harleyler 50 beygirden 120 beygire kadar yarış motorları 200 beygire kadar gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

kaç cc veya kaçlık deemek motorun silindir hacminin kaç santimetreküp olduğunu gösterir 50 cc den 1800 cc ye kadar motor var .kaç beygir olması dq motorun gücüdür mesela standart bir 125cc motor (ybr) 10 beygir civarıdır harleyler 50 beygirden 120 beygire kadar yarış motorları 200 beygire kadar gider

motorlarla ilgili bütün konularda seni görüyorum :D bu arada teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scofield7

quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

kaç cc veya kaçlık deemek motorun silindir hacminin kaç santimetreküp olduğunu gösterir 50 cc den 1800 cc ye kadar motor var .kaç beygir olması dq motorun gücüdür mesela standart bir 125cc motor (ybr) 10 beygir civarıdır harleyler 50 beygirden 120 beygire kadar yarış motorları 200 beygire kadar gider

motorlarla ilgili bütün konularda seni görüyorum :D bu arada teşekkürler

bir yararım dokunuyosa ne mutlu :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Yeni tip ehliyet hakkında bilgi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.