Şimdi Ara

Motora kedi girdi 6.000 TL masraf çıkarttı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
10.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Parçalara ve işçiliğe 2-2,5 kat fiyat yazan yetkili servislere kusura bakmayın ben güvenemem arkadaş. Bir defa yetkili servise girdim garanti olduğu için, bir tane çizik olmayan arabanın tamponunu çizmişler, sinirden köpürerek çıktım servisten. Bir daha da mecbur kalmadıkça adimimi atmam servise. Kimse bana yetkili servisleri savunmasin. Onlar düzgün fiyat verip milleti dolandirmasa sanayici de o kafa da olamaz. Yetkili servisteki fiyatlara göre fiyat belirliyor adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yakuza283

Sen o kedinin kafasını trigere sok ellerini öpeceğim. Triger kapalı olmasa millet bakar değişip değişmemesi gerektiğine karar verir. O kapağı sökmek zor olduğu için ustalar anlaşılmaz der, soktum mu de değiştirmek ister.

Alıntıları Göster
    hangi kapaktan bahsediyorsunuz? plastik kapaktan mı? siz olayı biraz yanlış anlamışsınız galiba renault araçlarının çoğunda alttan bakın trigeri görürsünüz zaten v kayışıyla karıştırıyo düşünmeyin.
  • Bu video da var kasnak varken triger bolumu kapalı, kasnağı sokunce görünüyor, kasnak oradayken kedinin kafasının oraya girmesi mümkün değil. Kayış kasnağa sararsa ancak ozaman trigere zarar verir. Sarmış olsa bununda fotoğrafı olurdu.

can oto mekanikyoutube
    Renault Fluence 1.5 Dizel triger degiştir izle👍
    https://youtu.be/syK-pUV7PJY

@M_aTRa_X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza283 -- 30 Haziran 2019; 22:34:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuza283

Bu video da var kasnak varken triger bolumu kapalı, kasnağı sokunce görünüyor, kasnak oradayken kedinin kafasının oraya girmesi mümkün değil. Kayış kasnağa sararsa ancak ozaman trigere zarar verir. Sarmış olsa bununda fotoğrafı olurdu.

https://youtu.be/syK-pUV7PJY
    @M_aTRa_X
    Benim aracın motor alt koruma kapağı kırıktı kedinin oradan girdiğini düşünüyorum.
    O parçanın siparişini verdim inşallah bir daha böyle bir olay yaşamam.
  • Ne işsiz adamlar var arkadaş,yok şuradan mı girmiş yok buradan girer imiş. Sanki trigeri patlatmak çok zor birşey,getirin aracınızı tabi kedi sokmayalım canlı onun yerine oyuncak ayı ile iki dakika da motor mu kalıryor görürsünüz.

Servis kasko firmasına fazladan iş yaptırmak istese 1 takım sübap mı değiştirir? Orada bir sürü parça var ciddi pahalı olan. İki tanesini yazsa masraf en az 3 katına çıkar. Yazsa onları yazardılar.

Ayrıca sigorta firmasında çalışanları siz iş bilmez cahiller mi zannediyorsunuz. Herkes otomobil uzmanı olmuş hakikaten. Şu engin bilginiz ile sigorta firmalarına başvursanız ya bari. Adamlar az masraf çıkartan eksperler arıyorlar haldır haldır. Kaç defa konuya dikkat araç kaskodan yapılıyor diye yazıyoruz hala senaryo çizmeye çalışanlar var. Herkesin istisnasız her konuda uzman maşallah. Konu sahibi kaskodan yapılmasa kendi parası ile yaptırsa buradaki kişilerin gazına gelse başının belaya girmesi içten bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 30 Haziran 2019; 22:38:39 >

• kışın benim arabayada kedi giriyor ama yazın hiç girmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilen bilmeyen boş yorumlara devam ediyor. çoğu araçta v kayışı kopup alttan trigerin plastik muhafazasını kırıp trigere sente atlattırıyor, sübap eğdiriyor. özellikle hyundai nin eski nesil araçlarında çok fazla olur (Euro 4 1.4 ve 1.6 benzinlilerde). klima yada şarj kayışı kopunca alttan krank kasnağı ile triger kapağının arasını sıkışıyor, plastik kapak kırılıp trigerin arasına girip sente atlatıyor.

• Benim aracımda karter koruma var. Açık yer yok giremezler diye düşünüyordum. Geçen sene uzun yola çıkmadan yağı suyu kontrol edeyim dedim bir de baktım kedi var. Allahtan uysal bir kediydi de boynundan yakalayıp çıkardım yoksa uğraştırırdı. Nerden girdiğini hala çözemedim. Normalde yağı suyu sık sık kontrol eden biri de değilim. Kedinin daha canı varmış demek ki.

• Kedi triger sıkışmış sente atlatmış görmüyorsunuz subaplar eğik. Anlamıyorsanız yorum yapmayın açık olan subaplar sağlam kapakları piston yukarı çakmış ve piston başlarında iz var. Halla halla ya.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.