Şimdi Ara

Motor Yagi 10/40 Kac binde yenilenir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: huso0655

Arkadaslar aracimi alirken yag kartina baktim 126000 de degismis yeni yag 141000 de degscek yazyodu castrol magnetic 10/40 koyulmus.Bunun yanlis yazlddndan suphe edyorm 136000 de degsmesi gerekmezmi yani 10000 de bir.Bu yagin kac binlik oldgunu nerden bilebilirm yardmci olurmusunz?

marka model ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bu arada 4 litre Mobil 10W40 49 TL

nerde satiliyor bu fiyata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten yağ alırken çok dikkatli olun derim,20-30 lira kar edeceğim derken sentetik yağ diye yarı sentetik nereden geldiği belli olmayan rafine edilmiş ikinci el yağı satın alıverirsiniz..Ambalaj sorunu kolay çözülüyor zaten,hepsiburada,kliksa,baysal oto gibi bilindik yerleri ercih ediyorum ben..
  • OtoStart a güvenilmez mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB de hediyeli 49 a daha ucuz
  • berkaydj kullanıcısına yanıt
    2005 opel meriva 1.6 enjoy

• Araci aldiginizda 2. El alacaklar için soyluyorum tum yağlarini filtrelerini vs değiştirin yeni değişmiş olsa bile .özellikle otomatik şanzimanlarda yağ çok önemli.

• motor yağında km ortalama bir değerdir. her kişinin arabası 10000 km yapacak diye bişey yok.az yıpranmış ve fazla sıkıştırılmadan kullanilan motorla 15 yılını doldurmuş sürekli yüksek devirde helede lpgde kullanılmış bir motorun yağ değişim periyodu aynı olamaz.
    Yağa bakın rengi ve parmaklarınız arasında bıraktığı his size değişim zamanını gösterecektir.

• Araç eskiyse 10 yeniyse 15. Esasen kitapciga bakmaliisn. Sahada eskiysr yağ eksiltiyodur muhtemelen

• Kitapcikta yazar, genelde 15000km/sene

• 9000bin kmyi gecince izdirap oluyor bana; 5w40tam sentetik yağ..
    Piyasada en cok cakmasi bulunan yağ; castrol magnatech 10w40 modeli,dikkatli olmak lazim..
    Tam sentetikten yari sentetige gecmeyi pek onermiyorum; tam sentetikte 5w50ye kadar viskotize var mobil1de.. yag eksiltme yaparsa viskotize büyütülür en kötü ihtimal..

• vectra b 98 2.0 7500km
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

vectra b 98 2.0 7500km

Dizelmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

vectra b 98 2.0 7500km

Dizelmi?

hyr b1 kasalarda 2.0dtı yoktu
  • Vectra b

15000km/sene

http://liquimoly.lubricantadvisor.mobi/Advice.aspx?lang=ger&m=1&type=517a084703469fc1f9b2e9b0b98b7fa4

• Koreli arabalarda 15 bin periyodu ama 10 binde değiştirmekte fayda var 3-4 ayıggeçiyorsa bakim suresi

• quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

Vectra b

15000km/sene

http://liquimoly.lubricantadvisor.mobi/Advice.aspx?lang=ger&m=1&type=517a084703469fc1f9b2e9b0b98b7fa4

şuan bugda kaldım, bizim b kasa vectrada yağ kartında son değişim 183binli birşey olması lazım, sonraki değişim 190binde, babam da hep 7500km değişir der ve değiştirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 6 Nisan 2015; 19:07:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.