Şimdi Ara

Motor Yağ Kapağından Gelen Duman

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

207 1.4 HDİ TRENDY

Bugün aracımı satmak için alacak kişi aracımı bir ustaya gösterdi. Ustaların yaptıkları işi ezberledim zaten 1. Anahtarı isterler 2. Aracı çalıştırırlar 3. Gaza basmamı isterler egzozdan gelen dumana bakmak için 4. Yağ kapağını açarlar ve orada kitlenirler. Usta yağ kapağını açtığında Çok az gelen dumanı görünce "Bu Motor Bitmiş Dedi" ve benim moral -0'a düştü. Nasıl anladın diye sorduğumda gelen duman olduğunu söyledi Ben 100 km yol yapıp ustanın yanına gittim 1 saat trafikte dur/kalk yaptım ve motor ısınabileceği en üst düzeye çıkmış bana göre gelen duman olması gerektiği kadardı ki usta bu araç bize göre değil dedi orada gırtlaklayasım geldi. Araçtan gelen dumanı video'ya çektim bu konu da ne yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

www.youtube.com/embed/Q4ITIHTuuP0

• yapcağın iş yağlama servisine gidip motor duman kesici koydurucaksın işine bakıcaksın. motor dumanı normaldir fazlası anormaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberPislich

yapcağın iş yağlama servisine gidip motor duman kesici koydurucaksın işine bakıcaksın. motor dumanı normaldir fazlası anormaldir

Dün bir yere gittim Duman kesici katkı maddesi istedim ama herkes öyle bir katkı maddesinin olmadığını söylediler. Nasıl bir katkı maddesi katabilirim ? Adı falan var mı ?
  • İnternetten bulduğum bir ürün var acaba bu işimi görür mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkanklc

quote:

Orijinalden alıntı: CyberPislich

yapcağın iş yağlama servisine gidip motor duman kesici koydurucaksın işine bakıcaksın. motor dumanı normaldir fazlası anormaldir

Dün bir yere gittim Duman kesici katkı maddesi istedim ama herkes öyle bir katkı maddesinin olmadığını söylediler. Nasıl bir katkı maddesi katabilirim ? Adı falan var mı ?

örnek bir ürün ;

• İlginiz için teşekkür ederim.

Keyifli Çalışmalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.