Şimdi Ara

motor tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar üç motor seçeneği arasında karar vermeme yardımcı olurmusunuz?

Symphony SR 125
    Suzuki Address 110
    Rks logik 150

fiyatları birbirine yakın. rks nin kalite ve yedek parça sıkıntısını bilmiyorum. piyasada çok fazla yok. fakat 150cc olması,su soğutmalı olması,arka çift amortisör olması beni düşündürüyor. önerilerinizi bekliyorum.
    bu arada bulunduğum ilde suzuki bayi yok. en yakın bayi 180 km. sym bayi var motor yok,siparişle geliyor. bu motorları önceden görme şansım da yok.

• Suzuki diğerlerinden daha kalitelidir.

motor tavsiyesi...
  • suzuki dışındakileri ilk kez duyuyorum.
  • Sym 1995 ten beri var. Taiwan malı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan arkadaşlar dan izlenimlerini alabilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: msadık

Kullanan arkadaşlar dan izlenimlerini alabilirmiyim.

http://forum.donanimhaber.com/m_83129969/tm.htm
  • Rks logik kullanıcısı yokmu arkadaşlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc Motor tavsiyesi yardım
    4 yıl önce açıldı
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Motor Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Antalya da yaşıyorum kuzenim motokurye Symphony SR 125 kullanıyor. Motor şekil şemal ve kalite açısından çok iyi. Bir ara niyeti bozup alıacaktım ama vitesli motor kullanmak daha zevkli olduğundan almadım. Motor çok kaliteli diğer modelleri kullanamadım ama uzun süre kullanılacak bir model ve sıkıntı çıkarmaz.
  • Sr 125 için siparis verdim. Bana motorun 2014 model olduğunu söylediler. Bende fiyat farklıdır o zaman dedim. Kabul etmediler. Şaka gibi.. almaktan vazgeçtim.

• Kesinlikle Suzuki address derim , dün test surusu yaptım çok iyi motor 9hp , muadilleri gibi 7hp değil .. Artı enjeksiyonlu ve büyük jant ..

• quote:

Orijinalden alıntı: msadık

Sr 125 için siparis verdim. Bana motorun 2014 model olduğunu söylediler. Bende fiyat farklıdır o zaman dedim. Kabul etmediler. Şaka gibi.. almaktan vazgeçtim.

fiyat model yılına göre farketmiyor. normalde bu aylara kadar 2014 modeller satılıyor. Stoklar bitmeden 2015 getirmiyorlar. Bu yüzden vazgeçmeseydiniz. symphony gerçekten iyi bir scooter. Suzuki adress yeni model güzel ama küçük. Honda spacy, fizy ye rakip.
  • 2016'da bu model Türkiye'de biraz sabret CFMoto 150NK al derim.
  • msadık M kullanıcısına yanıt
    Alacağınız motorun bayisi değil servisi var mı ona bakın Suzuki en kalitelisi olabilir ama önemli olan motorun bakımlarını düzenli yaptırabileceğiniz servis ağının yakın ve iyi olmasıdır. Bunları göz önünde bulundurup dikkatli sürer ve bakımlarını eksiksiz yaparsanız hiçbiri de sizi üzmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ysuzuki adressi bu hafta gördum araştırdım gittim baktım gördum gayet güzel motor özellikleride cok iyi digerlerine göre suzuki ve fiyatıda cok uygun demıyorum ama yinede iyi fiyat. benım aklımdakı tek sorun bu motoru almakta servis ve yedek parça konusunda sıkıntı yaşanırmı pahalımıdır ucuzmudur
  • Symphony 2015 model aldım. Motor gayet iyi. Memnunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.