Bildirim
Motor sesi motor yağı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben daha yağdan dolayı motor sesinin bariz bir şekilde değiştiğine şahit olmadım. Yağ sahte olmadığı sürece ve gereksinimlere uygun olduğu sürece bir fark olacağını sanmıyorum. Sadece istersen ceratech kullan psikolojik olarak motor sessizlesiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motul
Mobil 1 deneyebilirsin.
-
9 senedir kullandigim 1.6 multijet aracima,motul,mobil,po maxima ve shell yaglarini kullandim.son 2 bakimdir shell helix ultradan devam ediyorum.ses konusunda psikolojik rahatlama disinda hic birsey farketmiyor.yeni yag ne koyarsaniz koyun,bir sure daha sessiz calistigini farkediyorsunuz (ya da oyle saniyoruz).o yuzden cok buyuk beklentiye girmeyin yag-ses iliskisinde.
Motul, mobil 1 gibi yağların etkisi ne olur diye merak ediyordum. Tecrübe etmişsiniz anlaşılan teşekkürler.
Bazı dizel araçlarda aldığınız Yakıt minimal miktarda ses değişebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Shell den alıyorum fark etmiyor.
farklı motor yağları kullanmış birisi olaraktan söylüyorum. shell'den yakıt alıyorsanız yapabileceğiniz çok bir şey yok geriye. aynı motor yağıyla bazen çok sessiz bazen hafif sesli çalışıyor araç. sebebini hava koşullarına bağlıyorum.
ancak yine de denemek istiyorum diyorsanız motul'un sitesine araç bilgilerinizi girip önerdiği yağı kullanın bir de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 8 Mayıs 2025; 9:41:40 > -
Evet değişim yapıldı ama fark olmuyor. Biraz olsun seste yumuşama olur diye düşünüyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X