Şimdi Ara

Motor ömrü hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Japon bi motosikletin ömrü ne kadardır 250cc katmanında vesaire

2 3 yıl kullanılıp 100 bini devirdiğinde kullanılamaz hale mi gelir, çok mu sorun çıkartır, alıcı bulamaz mı?

Ayrıca merak ettiğim bir konu var motoru orjinal motoruyla değiştirmek aşağı yukarı kaça patlar? Eskisi gibi sorunsuz olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi video vardı barkının (altın elbiseli adam) daha doğrusu video serisi.Çalınan bi cbr 900 r mı rr mı tam bilmiyorum 98-99 model.Onu topluyorlardı.90-100 bindedir bu motor diyordu.Motor bloğunu açmışlardı sanırım içi tertemiz duruyordu yanlış hatırlamıyorsam.Biraz masrafla yeni gibi olur diyorlardı.

Alıcı bulunur elbet ama motoruna bağlı.Çoğu touring motorlar zaten 60-70 bin km de satılıyor 2. elleri.Zaten çoğuda km düşürttürüyor.

Fiyatıda motoruna bağlıdır sanırım hiç bir bilgim yok.Metal yorgunluğu elbet olur ama iyi toplanırsa iş görür bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Bi video vardı barkının (altın elbiseli adam) daha doğrusu video serisi.Çalınan bi cbr 900 r mı rr mı tam bilmiyorum 98-99 model.Onu topluyorlardı.90-100 bindedir bu motor diyordu.Motor bloğunu açmışlardı sanırım içi tertemiz duruyordu yanlış hatırlamıyorsam.Biraz masrafla yeni gibi olur diyorlardı.

Alıcı bulunur elbet ama motoruna bağlı.Çoğu touring motorlar zaten 60-70 bin km de satılıyor 2. elleri.Zaten çoğuda km düşürttürüyor.

Fiyatıda motoruna bağlıdır sanırım hiç bir bilgim yok.Metal yorgunluğu elbet olur ama iyi toplanırsa iş görür bence.

Hocam o 900rr ın videolarını instagram postlarını gördüm ama pek ilgilenme fırsatım olmadı.

Transalptir africa twindir çok yüksek km lerde satılabiliyor gerçekten sağlam şeyler.

Metal yorgunluğu geçirdiği yıllara bağlıdır sanırım.

Benim sorularım naked motosiklet içindi.

Önemseyip cevap verdiğiniz için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yılda 100.000km yapmak ekstrem bırsey fakat dger sorunuz tamamen kullanıma baglı bence,rodajı duzgun yapılıp bakımı ozellıkle yag ve zıncır bakımı aksatılmaz adam gıbı bınılıp apacılık yapılmazsa 50.000km japon ıcın cok degıl,2012 model 88000km ybr surdum,ne goruntude nede suruste eger saatı sokmus olsalar 88000 km demezdım,gayet ıyıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

2 yılda 100.000km yapmak ekstrem bırsey fakat dger sorunuz tamamen kullanıma baglı bence,rodajı duzgun yapılıp bakımı ozellıkle yag ve zıncır bakımı aksatılmaz adam gıbı bınılıp apacılık yapılmazsa 50.000km japon ıcın cok degıl,2012 model 88000km ybr surdum,ne goruntude nede suruste eger saatı sokmus olsalar 88000 km demezdım,gayet ıyıydı.

Haklısınız hocam cevap için teşekkürler ybr ler taş gibi adeta
  • 123 binde Ybr görmüştüm rektefiye olmamıştı.
    3 yılda 100 bin km yapmak için motordan inmemek gerekir, devamlı uzun yol yapılmazsa.
    2006 model motorum 31 binde. 10 yıl daha kullansam 60-70 bin olur. (Ybr 125)
  • Motorun ömrünü kullanıcı belirler. Motoru çok zorlamadan kullanmanız ve bakımlarını eksiksiz ve zamanında yapmanız durumunda japon ve avrupalı motorlar 500.000 i bile bulabilir.

Diğer forumlarda motor bloğu açılmayan 100.000 yapan çin malı motorlar bile var .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW MOTOR ÖMRÜ
    19 yıl önce açıldı
    Araba motor ve tork hk
    4 yıl önce açıldı
    Ford Motor Ömrü
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

123 binde Ybr görmüştüm rektefiye olmamıştı.
    3 yılda 100 bin km yapmak için motordan inmemek gerekir, devamlı uzun yol yapılmazsa.
    2006 model motorum 31 binde. 10 yıl daha kullansam 60-70 bin olur. (Ybr 125)

Haklısınız hocam ybr ler taş gibi maşallah tekeriniz düz bassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: crosser

Motorun ömrünü kullanıcı belirler. Motoru çok zorlamadan kullanmanız ve bakımlarını eksiksiz ve zamanında yapmanız durumunda japon ve avrupalı motorlar 500.000 i bile bulabilir.

Diğer forumlarda motor bloğu açılmayan 100.000 yapan çin malı motorlar bile var .

Aslında böyle ama türkiyede ikinci el mantığı 10 15 binde alayım sıfır gibi olsun.

Ki onlarda da km si düşürülmüş bir sürü var duyduğuma göre.
  • Ingvar kullanıcısına yanıt
    Evet 30.000 Km altıdaki motorlar rahat satılıyor. 30.000 'i geçtimi insanlarda motor bitik gibi bir algı oluyor. Ama bir önceki sahibi motorun bakımlarını aksatmadıysa apachi gibi kullanmadıysa hiç bir sorun yaşatmaz :)

2002 Model Honda Silverwingim vardı 70.000 Kmde sattım ve bir kez bile yolda bırakmadı beni.

Birde Silwerwing'i 2012 de sattım bir yıl sonra ilanını gördüm sahibinden de 40.000 e düşürmüler km sini .
  • quote:

Orijinalden alıntı: crosser

Evet 30.000 Km altıdaki motorlar rahat satılıyor. 30.000 'i geçtimi insanlarda motor bitik gibi bir algı oluyor. Ama bir önceki sahibi motorun bakımlarını aksatmadıysa apachi gibi kullanmadıysa hiç bir sorun yaşatmaz :)

2002 Model Honda Silverwingim vardı 70.000 Kmde sattım ve bir kez bile yolda bırakmadı beni.

Birde Silwerwing'i 2012 de sattım bir yıl sonra ilanını gördüm sahibinden de 40.000 e düşürmüler km sini .

Ayıp günah hocam 70 binde motoru bi yılda en kötü ihtimalle 5 bin yaparsın 35 bin km düşürüp satmak ne demek ayıp günah böyleleri ettiğini bulmalı motorları altında patlamalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.