Şimdi Ara

Motor Konusundan Hiç Anlamıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Kesinlikle Belirteyim amacım Yarış Falan Değil Sadece Bu İşleri Öğrenmek Demin Gördümhttp://forum.donanimhaber.com/m_78353038/tm.htm Şurada Arkadaşın Bir Tanesi 95 Model Tempra İncelemiş Şimdi Bunun Motoru 2.0
    Aveo Hatchback 2012 LTZ Automatic 1.4 100Hp Den Dahamı Güçlüdür ? Yani 95 Model Araç Olmasına Rağmen 2.0 Bu Araçtan Dahamı İyimi ?

• up
  • Tempra kac beygir onemli olan bu. Misal aveo 100 beygir dedin polo gti ise 1.4 180 beygir; sence hangisi daha güçlü? Eger şöyle sorarsan 1.4 100 beygir ve 2.0 100 beygir ozaman şöyle olur iki aracta ayni güçte oldugu için 2.0 motorlu arabanin devir cevirmesi daha fazla olur ve 1.4 arabaya göre daha rahat hızlanır, daha rahat olur motor, 1.4 araba bağırarak kendini yirtar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PilavlıKaynakMakinası

up

Hocam şimdi senin verdiğin örnekte biraz saçma olmuş biri 95 model diğeri 2012 vede 95 model aracın beygir gücünü arkadaş yazmamış motorun kaç olduğu ve beygir gücü önemlidir ve daha başka şeylerde var hp beygir demek.

Edit : Yukardaki arkadaş motorun bağırmasından söz etmiş aklıma şu geldi arkadaşı biraz bilgilendirelim şimdi hocam 1.2 motor bir araba aldın 90 hp aracın motoru ufak olduğu için araca kalabalık binildiğinde araç zorlanır beş kişi araca bindiniz yada yükünüz var yokuştan çıkıyorsunuz aracın motoru ufak e çekemiyor zorlanıyor araba yakıtı su gibi içiveriyor zorlandığı için yanlışım varsa birisi düzeltsin bayağı bilgili arkadaşlar var araçlarla ilgili onları konuya davet ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIF -- 23 Temmuz 2013; 19:25:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

up

Hocam şimdi senin verdiğin örnekte biraz saçma olmuş biri 95 model diğeri 2012 vede 95 model aracın beygir gücünü arkadaş yazmamış motorun kaç olduğu ve beygir gücü önemlidir ve daha başka şeylerde var hp beygir demek.

Edit : Yukardaki arkadaş motorun bağırmasından söz etmiş aklıma şu geldi arkadaşı biraz bilgilendirelim şimdi hocam 1.2 motor bir araba aldın 90 hp aracın motoru ufak olduğu için araca kalabalık binildiğinde araç zorlanır beş kişi araca bindiniz yada yükünüz var yokuştan çıkıyorsunuz aracın motoru ufak e çekemiyor zorlanıyor araba yakıtı su gibi içiveriyor zorlandığı için yanlışım varsa birisi düzeltsin bayağı bilgili arkadaşlar var araçlarla ilgili onları konuya davet ediyorum :)

araç 119 hp fakat 8v miş benim araç 16 v ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

up

araç 119 hp fakat 8v miş benim araç 16 v ?

Şöyle Bir Bilgi Edindim Benimki Daha Güçlüymüş

16V olan motorlar HP ve tork gücü 8V motora göre fazladır yüksek süratta 16V olan motorun nefesi çabuk kesilmez ve yüksek sürata daha çabuk ulaşır uzun mesafede 16V olan motor 8V olan motordan daha ekonomiktir.Şehir içinde ise şanzuman oranlarına bağlı olarak 8V olan motorlar 16V motorlardan bir miktar daha az yakar ancak arada uçurum yoktur.16V olan motorlara yeni nesil motorlar olarak ta adlandırılır ancak artık turbo benzinli(TSI,TJet,T vs.) motorlar yeni nesil motor olarak adlandırıyorum ben.

• yanlış anlama ama senin mantığınla cevap vermek isterim hocam.

2010 model 1.4 palio 1967 model mustang'den motor olarak güçlü müdür? yılın bununla ne ilgisi var ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok amaçlı otomobil ne demek?
    11 yıl önce açıldı
    çok amaçlı otomobil ne demek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: capricemylove

yanlış anlama ama senin mantığınla cevap vermek isterim hocam.

2010 model 1.4 palio 1967 model mustang'den motor olarak güçlü müdür? yılın bununla ne ilgisi var ki.

yok hocam neden yanlış anlıyayım :) Benimde Bir Bilgim Yok Yazıyı İnternetten Buldum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.