Şimdi Ara

Motor kilitlendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
14.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni motor al daha iyi. Artık bürokratik olarak yeni motor almak kolaylaştı...

• arkadaşlar arabayı servise çektirdik şuan rektefe işlemleri sürüyor ilk aşamada 4000tl çektiler ama şuan 2000 tl'ye kadar çektik fiyatı.. işlemsonunda fiyatları tektek paylaşacam

Orijinalden alıntı: abex

arkadaşlar arabayı servise çektirdik şuan rektefe işlemleri sürüyor ilk aşamada 4000tl çektiler ama şuan 2000 tl'ye kadar çektik fiyatı.. işlemsonunda fiyatları tektek paylaşacam

aracı teslim alırken yapılan işlemlerin listesini iste değişen parçalar falan

Orijinalden alıntı: abex

arkadaşlar arabayı servise çektirdik şuan rektefe işlemleri sürüyor ilk aşamada 4000tl çektiler ama şuan 2000 tl'ye kadar çektik fiyatı.. işlemsonunda fiyatları tektek paylaşacam

aracı teslim alırken yapılan işlemlerin listesini iste değişen parçalar falan

ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abex -- 27 Eylül 2013; 16:44:50 >

Ekleme : İşlem yapılırken mutlaka işin başında durun. Hiç kimse 4,000 liradan 2,000 liraya inmez. İnerse de baştan savma yapar. Netice de adam motor yapacak, kaporta boya işi değil ki bu sonradan ya usta burası olmamış diyemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 27 Eylül 2013; 16:47:13 >

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • degobar kullanıcısına yanıt
    ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abex -- 27 Eylül 2013; 16:48:12 >
    İnci akü 82 amper -- Boss 3,5 farad kapasitör -- 2x 4 AWG Power cable -- Pionner DEH-X7550SD -- M acoustic msx 465 -- M Acoustic MSX 1000.1 Mono -- Kicker Comp 38 -- Pioneer TS-A 6995 S -- Pionner ts s20 --JBL GTO 6508C 16cm Mid
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

4 binden 2 bine nasıl indiler? nasıl bir pazarlık yaptınız. memleket Kayseri mi yoksa.

:) sakaryalıyım..kardeş biraz uzun olacak ama anlatayım

bana servisten pistonların tamamı değişeceğini (1000 tl..), krank'ı kurtaramadıklarını söylediler..yenisi (1050tl..) servisin rektefiyecisine gittiğimde; ''pistonların üçü sağlam sadece birinin çapında milimetrik bir hata olduğunu bununda fabrikasyon hatası yada bir darbe aldığını'' söylediler. yani yatak sarmayla alakası yokmuş. evvel zamandan beri böyleymiş ama yinede içim rahat etmedi.. hazır açılmışken değiştirelim dedim ve temiz çıkma bir piston buldum (50tl)... devamında krank milinde de az bir aşınma olduğunu taşlama ile çözebileceklerini ancak taşlandıktan sonra ana kol yatakları bu mile uymuyor. ''galiba fabrika bu krankın taşlanmasını istemiyor ki yatakları bir daha uydurulmuyor, istersen krank'ı taşlayıp Mercedesin yataklarını takarız onunki birebir uyuyor, sorun değil'' dediler yine içim rahat etmedi ve çıkma temiz taşlanmamış sağlam krank buldum (500 lira) ama karar veremedim, ya çıkma krank'ı mukavemet testini yapıp sağlam çıkarsa onu takacaz. yada dediğim gibi mercedes yataklarını kullanacaz..

özetle; diğer değişmesi gereken parçalar toplam 400 tl tutuyor ama ben bir daha işçilik ücreti ödememek için triger zinciri, baskı balata ve subap fincanlarını sadece parça parası verip taktıracam, hazır açılmış motor sonuçta...

olay budur iş sonunda fiyatları liste halinde buraya yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abex -- 29 Eylül 2013; 13:08:40 >

• abex A kullanıcısına yanıt
    Servis sadece motoru söker ve toplar yani işin hamallığını yapar. Burada ustalığını konuşturan motora yeniden can veren rektifiyecidir, ben her zaman rektifiyecinin önerilerine dikkat ederim.

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.