Şimdi Ara

MotoGP 08 - Cıktı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu oyunu split screen ile ya da klavye gamepad ikilisi ile multiplayer oynayabiliyor muyuz?
  • oyunda sesler tam bir rezalet.5-6 dakika sürekli sürüş yaptığınızda artık çekilmez oluyo sürekli bi vızıltı şeklinde.
  • Güzel bir oyuna benziyor.
  • Güzel oyun yapmışlar.
    Beğendim
  • Beyler oyunda quicrace bölümüne girince oyundan atıyor. 1.1 patch çıkmış ama ilacı yok ...fikri olan var mı?
  • ben oyunu aldım ama kuramadım daha sonrada kurmak istemedim hep hata gösteriyor
  • Ne demişler kendi işini kendin yap.(Tabi becerebilirsen) Uyumluluk modunu değiştirdim oldu .....
  • beyler benim bir sorunum var oyunda 60km yi geçemiorum hiç bi aksaklık yokmuş gibi ama 1.vitesten yukarı çıkamıorum yarış modunda neden ki? Bir sorun var ama neden nerede çözemedim yardım ederseniz sevinirim
  • Bendede öyle bi sorun vardı o cruse.dll dosyası ile alakalı olabilir o dosyayıda oyunun ana klasörüne atman lazım
  • oyun gzle benziyo zaten bu tür yarış oyunlarını hep canım sıkıldığında internet cafede oyunuyom
  • Gerçekten güzel oyun ama Joystick ile
  • dengesi cok zor tutuluor yav
  • bir türlü motoru ivmelendiremiyorum. 2. vitese geçene kadar yıl geçiyo. kontrolleri mi ayarlayamadım? bir saçmalık var ama anlamadım.
  • Bu oyunu THQ nun serisinin zannediyordum. Neyse önemli değil bu ayrıntı ama gerçekten rezil bir oyun ya bu. Sanki eski ateri oyunlarının bir şekilde 3d ye dönüşmüş şekli gibi birşey.Sesler sıfır, hız hissettirmiyor, efektler tarihi eser, hemmen sildim hemen dayanamadım. Üzüldüm de ayrıca keşke güzel bir oyun olsaydı. En son MOTO GP 2 yi oynadım motor oyunu olarak ama hala o seri 1 numara gerisi -şimdilik- gerçekten hikaye.
  • Bu oyunları bu kaar zor yapmasalar...
  • bu oyunu nereden indirebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.