Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de e 8 var.herşeyi güzel telin.kamerada öle kötü falan değil.samsung u600 3.2 mp ile cekilenlerden bile net cekiyoo.renkler daha canlı cıkıyo.pc atıp deneyin farkı görceksiniz..thnxx motoo
  • e2 min yanina bide e8 eklemek istiyorum da bulamıyorum kiii yaa
  • bu telde e2 gibi divx vs ... izlenebiliyor mu acaba
  • izlenir
  • Merhaba Arkadaşlar, E8'e sahip olmama sebep olarak başımdan geçen bir olayı size anlatmak istiyorum.

Kısayol tuşları bozulan E2 telefonumu geçen hafta GenPa'ya verdim. Telefonun tamir olamayacağını ve değiştireceklerini söyleyerek bana RIZR Z3 verdiler. Ben de Motorola ROKR E2'yi müzik özellikleri ve işletim sistemi olması sebebiyle almıştım aynı özelliklerde aynı seriden bir telefon varsa verin dedim. E6 verebilirdik ama maalesef ki o da E2 gibi piyasada bulunamayacak bir telefon haline geldi kaldırıldı dedi.

Size son öneri olarak E8 verebiliriz, kabul ediyor musunuz dediler. Ben de onayladım. Çarşamba günü GenPa'dan yeni sıfır E8telefonumu teslim alacağım ve aranıza katılacağım.

Herkese tekrar merhaba...
  • E8 telefon ve multimedya açısından mükemmel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

Merhaba Arkadaşlar, E8'e sahip olmama sebep olarak başımdan geçen bir olayı size anlatmak istiyorum.

Kısayol tuşları bozulan E2 telefonumu geçen hafta GenPa'ya verdim. Telefonun tamir olamayacağını ve değiştireceklerini söyleyerek bana RIZR Z3 verdiler. Ben de Motorola ROKR E2'yi müzik özellikleri ve işletim sistemi olması sebebiyle almıştım aynı özelliklerde aynı seriden bir telefon varsa verin dedim. E6 verebilirdik ama maalesef ki o da E2 gibi piyasada bulunamayacak bir telefon haline geldi kaldırıldı dedi.

Size son öneri olarak E8 verebiliriz, kabul ediyor musunuz dediler. Ben de onayladım. Çarşamba günü GenPa'dan yeni sıfır E8telefonumu teslim alacağım ve aranıza katılacağım.

Herkese tekrar merhaba...

benimde joystik bozuldu yaklaşık 10 gündür serviste kontrol ettiğimde yedek parca bekleniyor yazıyor seninkinde ne yazıyordu?genpa bu cihazlardan anlamıyor mu yoksa yedek parca sıkıntısımı var acaba !bu arada e8 in hayırlı olsun güle güle kullan.kimbilir belki bende e8 cilere katılırım hadi hayırlısı.

• 'Yedek parça bekleniyor' bir müddet sonra 'Değişim için cihaz bekleniyor' olacak... Rokr modellerinde ısrarcı ol L9'u kabul etme.. AyBuBi adlı üye örnek.. E8-E6 güzel telefonlar Bunlardan birini alabilirsen eğer pişman olmayacağına eminim.. Kolay gelsin
  • Selamlar.bende geçen hafta l9u teslim almıştım,çabalarım sonuç verdi yarın l9u iade kabul edecekler,rokr serisinden bir telefon talebim kabul edildi.Modeli ne olur bilemiyorum inş.e8 olur tabi.Sabırsızlanıyorum inş. problem çıkmaz bir haftadır bu işle mail&telefon trafiği,uğraştım durdum.
  • bekle beni forum inş bende gelicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

iddiaya girebilirim

içime doğdu

mart ayında e8, 289 TL ye satılacak

face1tr.. Mart ayı bitiyor

• Arkadaşlar serviste E2 model telefonumun değişimi sonucu verilen sıfır E8 model telefonumu satıyorum. E6, E2 veya Z6 + Para şeklinde takas da yapabilirim. Bu şekilde bir ilan görürseniz ya da aranızda böyle bir takas düşünen biri varsa lütfen PM den irtibata geçsin. Nakite ihtiyacım olduğu için bu tarz bir satış veya takasa gidiyorum. Aslında E8 çok istediğim bir telefondu.

Şimdiden teşekkürler ve Saygılar...
  • benimde telefonda birkaç problem var. konuşurken karşı tarafa ilginç sesler gidiyo başka telefonla denedim problem yok yani operatörden deil bir de müzik tuşlarının ışıkları bozuldu sadece sağ değiştirililebilir tuşa bastığımda yanıyo garantiye götürcem bu hafta içi ben de aranıza katılıcam inş
  • arkadaşlar rokr e8 de sdhc desteği var mı bir de rokr e2 deki programlar e8 ile uyumlu mu? (zmplayer, rockbox vb.)
  • E8 SDHC destekli, E2 programları'nın çoğu e8'e portlandı ama rockbox yok sanırım. Mplayer var, E8'de alıp güzelce zenginleştirebileceğin bi cihaz ama şu an için E2 kadar değil tabiki.
  • teşekkürler
  • arkadaşlar bu cihazın dokunmatik ekran olmasından dolayı mesaj yazmada sıkıntı yaşanıyor mu bir de e2 deki gibi yavaşlama filan var mı kullananlardan cevap bekliyorum teşekkürler
  • denemeden yazmamk lazım. e8 jet gibi bir alet; ama TR de yok
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.