Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
339.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Opera mini 5'i deneyen var mi? Suan Opera mini 5'den internete giriyorum.Hiz, sik arayuz ve mukemmel bir arayuzu var.Fakat daha beta'da.Insallah yakin zamanda bitirirler.Siddetle tavsiye ediyorum ;)
  • e2 mod'a ne olduğunu bilen var mı arkadaşlar?

    DÜZELTME:Mesajı yazdıktan sonra tekrar kontrol ettim.Problem yok.Açılıyor site.Dün açılmıyordu da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinnitem1 -- 25 Ekim 2009; 14:32:37 >
  • LIZU.4AP for rokr E2 by Subin yukledım telefonuma.. zmplayerı nasıl yukleyebılırım uzantısı .mpkg oldugundan RSD lite ıle olmuo
    tema da yukleyemıorum arkadaslar lutfen YARDIM..!
  • e2 ölmez
  • arkadaşlar ankarada bildiğiniz iyi bir motorola tamircisi var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalastas

    LIZU.4AP for rokr E2 by Subin yukledım telefonuma.. zmplayerı nasıl yukleyebılırım uzantısı .mpkg oldugundan RSD lite ıle olmuo
    tema da yukleyemıorum arkadaslar lutfen YARDIM..!


    programı direkt mp3 atar gibi kablo ile bilgisaya at ve dosya yöneticisinden zmplayeri tıkla ve yükle. ilkinde görmese restart felan yap telefonu.
  • arkadaşlar merhaba. telefonu uzunca bir süre önce burada yazılanları takip ederek almıştım. memnundum da. fakat bugün telefonumu şarjdayke yere düşürdüm. şarj kablosu filan çıktı telefon bikaç takla attı. şimdi telefonu açıp şarja taktığımda algılamıyor, şarja takıp açtığımda da kabloyu çektiğimi algılamıyor. ayrıca açık olduğu sürece ekran ışığı söndüğü halde tuş takımının ışığı yanıyor. bu durumun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. ama bu telefonlara nasıl yazılım yüklenir bilmiyorum. yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratb49

    arkadaşlar merhaba. telefonu uzunca bir süre önce burada yazılanları takip ederek almıştım. memnundum da. fakat bugün telefonumu şarjdayke yere düşürdüm. şarj kablosu filan çıktı telefon bikaç takla attı. şimdi telefonu açıp şarja taktığımda algılamıyor, şarja takıp açtığımda da kabloyu çektiğimi algılamıyor. ayrıca açık olduğu sürece ekran ışığı söndüğü halde tuş takımının ışığı yanıyor. bu durumun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. ama bu telefonlara nasıl yazılım yüklenir bilmiyorum. yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim.

    şimdi bu semptomlar düştükten sonra oluştuysa, yazılımsal değildir... olma ihtimali de çoook düşüktür. garantin varsa bi servise uğra, de işte ilk başlarda ara sıra oluyordu kapatıp açınca düzeliyordu. artık hiç düzelmiyor vs, düştüğünü söyleme.




  • ya arkadaşalar bu telefon da müzik dinlerken sol yanında volume tuşları var ya onlarla oynadığımda ekranda ses 1-7 kadar görsellik çıkıyordu. bugünden itiberen o görsellik çıkmıyor bende. ses açılıp kapanıyor ama görsellik yok bunu sebebi ne olabilir acaba. arıza mı yaptı telefon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78cougar -- 6 Kasım 2009; 19:16:51 >
  • merhaba arkadaşlar,, bugun krakatau II yi kurdum. bir sorun yok gibi. ama şarj göstergesi sürekli değişiyor. önce full olan şarjımı boş gösterdi. şimdi şarja taktım. dolmaya başladı. siz de aynısını yaşadınız mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sersiler

    e2 de çalışan java tabanlı İngilizce-->Türkçe bir sözlük buldum.Sorunsuz çalışıyor,indirdiğim kaynakta 30000 kelime kayıtlı olduğu yazıyordu indirmek istiyen arkadaşlar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir,indirin telefonunuza ister bluetoothla atın isterseniz hafıza kartına kopyalayıp telefon üzerinden dosya yöneticisine girip çalıştırın ve kullanıma hazır bir sözlük kod değiştirme vs vs gibi işlemlere gerek yoktur,java uygulaması olduğu için sözlük ilk başta oyunlar klasörüne kurulur daha sonra istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.Son olarak java oluğu için java uygulamalarını çalıştıran diğer bütün telefonlardada sorunsuz çalışması lazım.Saygılarımla...

    İndirmek için bağlantı:http://www.zshare.net/download/4471671ce3cba9/


    Linki yenileme şansınız varmı acaba? Teşekkürler.




  • Arkadaşlar bende firmware olaylarına girmiş bulunuyorum ama
    "kaleidoscope" ne demek oluyor hiç bişey anlamadım yardım edebilirmisiniz?
  • tuş takımı ışığım yanmıyor.sebebi donanımsal mı yoksa bir yerden ayarı mı var?yardımcı olur musunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 142hat -- 10 Kasım 2009; 23:09:13 >
  • ölmüş bu başlık. hiç bakan yok
  • Çoğu e2cinin telefonu bozuldu(benim de) veya sınıf atladılar.pek rağbet yok artık normal olarak.ama güzel telefondu şimdi z6'm la mutlu olsam da bazen özlüyorum.

    Hocam senin linkteki kart uyar e2ye ama hiç duymadığım bir marka,2-3tl fazla ver kingston al derim.Ben kinstonun 2gblığını e2de sorunsuz kullandım,şimdi z6 da da kullanmaya devam ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 142hat

    tuş takımı ışığım yanmıyor.sebebi donanımsal mı yoksa bir yerden ayarı mı var?yardımcı olur musunuz.


    Fw attıysan,kendince ayarı,ek bir programı falan olabilir.Mesela benim telde zLight diye bir program var ışık yanma süresi vb. ayarlıyorsun.Bunun gibi birşey olabilir yani.
    Çözemezsen orijinal yazılımı yükle,yine yanmıyorsa garantiye yollamakta fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 142hat

    tuş takımı ışığım yanmıyor.sebebi donanımsal mı yoksa bir yerden ayarı mı var?yardımcı olur musunuz.


    Arkadaş bende de benzer bir sorun var ama donanımsal sanırım anakart çatlamış "C" tuşunun oraları bastır tuş takımının ışıkları yanıp sönüyor o zaman...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4TCL

    Arkadaşlar bende firmware olaylarına girmiş bulunuyorum ama
    "kaleidoscope" ne demek oluyor hiç bişey anlamadım yardım edebilirmisiniz?


    +1
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.